חיים נשמה! אהמ..! אהמ..!

חיים נשמה! אהמ..! אהמ..!

שים לב... ידיד שלי היה חובש מתנדב בפיגוע והוא הגיע לפני האמבולנסים אפילו! עכשיו...בבקשה לא לשקר! כי בפיגוע לא נהרג שום בנאדם צעיר או נערה צעירה! בווווווווולשיט! וידיד שלי עוד אמר לי שלא היו עוד נערים מתנדבים חוץ ממנו אז בבקשה דייייי לשקר! ודי להשויץ! כי הכל אשליות! ואם אתה טוען שזה לא אשליות...מצטערת מותק אתה בבעיה חמורה! שקלת ללכת לרופא?

‡NoK

New member
אוי ואבוי... ../images/Emo4.gif

את בטוחה שחיימקו הוא זה שזקוק לטיפול..?

../images/Emo18.gif זהירות פקצ"ה ../images/Emo18.gif

תהרגו אותההההההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחח ....

תגידי מאיפה הבאת את זה וחוץ מזה אני לא אמרתי שראיתי שחבר שלי ראה מישהי יותר צעירה מהשאר שם לכן הוא חשב שהיא נערה ותתחילי להוריד פוזות

homer jay

New member
חה חה חה חה

1. מתנדבים מתחת לגיל 21 או 18 תקנו אותי אם אני טועה לא יכולים להיות חובשים אלא מע"רים ז"א מכגישי עזרה ראשונה 2. אני הייתי ביחד עם חיים אז זיין שכל מי שאמר שחיים לא נכח במקום האירוע. 3. לא רק שהיו מתנדבים נערים אלא לפחות 10 מתנדבים של מד"א מתחת לגיל 18 היו עוד 5 מתנדבים של מכבי אש ועוד רבים מהמשא"ז היו לפחות 30 נערים מהמשא"ז. האישה שהיתה שם היתה צעירה היא נראתה בת 30 לערך ואכך אישה בת 35 שלא נדע נהרגה בפיגוע. לא מספיק שחיים עשה מעשה שאתם לא עשיתם אתם ישבתם בבית על התחת שלכם ולא עשיתם כלום והוא בא לעזור וסייע בפינוי ובמה שהיו צריכים אתם גם באים כנגדו?!?!?! אולי תחשבו פעמיים לפני מה שאתם כותבים? ד"א אני מכיר את חיים ואם מישהו עשה עשירית ממה שהוא עשה לטובת האנשים במדינה הזו הרשו לי להוריד בפניו את הכובע!!! (כובע הדייגים) תהנו מהחיים שלכם have a nice "dark funeral" mooooohahahahah וכל ה"פריקים המAגניבים" שמתלהבים מלינקין פארק (וזה כולל את עידו) לכו כבר תמצאו לעצמכם חיים ותפסיקו ללכת לשברולט

homer jay

New member
ועוד משהו!!!

אני בטוח שאף אחד מכם לא ראה בחיים שלו גופה מרוטשת! אם תראו דבר כזה לא תישנו בלילה. לחיים יצא לא פעם במסגרת התנדבותו במכבי האש לראות גופות אבל אם תראו גופה אחרו שהיא התפוצצה עם מטען של 8 קילו מלא אומים וברגים גם אתם לא תוכלו לדעת מה גילה של האישה... חומר למחשבה לכאלה שיושבים מהבית שלהם ומעבירים ביקורת על אלה שעושים ותורמים!!!

אכן קח ידידי רותם צודק ב100 אחוז...

כי אני לא מאחל לאף אחד ליראות מה שאני ראיתי במסגרת ההתנדבות שלי ואגב תגידי לידיד שלך מהמד"א שהוא החרטטן למה באמת היה שם כמות מתנדבים רצינית ונוקי תודה רבה נשמה שאת לצידי וגם אתה רותם הדייג נ.ב נתראה בתחנה אח שלי בתודה חיים חולון אזור בת-ים

homer jay

New member
עידו היקר

מאז שהתחלת להיות קרציה אני פה בפורום רואה את ההודעות המטופשות שלך.. שמע אחי תתחיל לרדת מחיים הוא לא טיפוס שכדאי להתחיל איתו חוצמזה שגם אותי אתה מעצבן...

הומר-או מי שלא תהיה..../images/Emo153.gif

אולי תפסיק לרדת על אחרים? ורק שתדע (לידע כללי) שמחקרים מוכיחים שמי שיורד על אחרים משהו לא בסדר אצלו!!!! והוא זה שאין לו ביטחון עצמי אז הוא מחפש את הפגמים באחרים...
אולי אתה וחיים תפסיקו לקרוא לנו "ילדים קטנים" כי המצב הוא בדיוק ההפך
! אתם אלה שמתנהגים כמו ילדים ! תשלטו בעצמכם

לכל אנשי החל´ץ בפורום הנכבד...

לכל מי שלא מבין מה הכוונה לה עזבו אתם עוד ילדים זה מתכוון לצחוק ולא לפגוע (כאילו זה מושג מי שעוד לא הבין) אז חלס תפסיקו לשגע אותי אף אחד לא מבין פה צחוק בגרוש וחוץ מזה למי שכתב שערסים מפגרים תירגעו כי הם ילדים רגילים שפשוט אוהבים מזרחית כבדה ויש להם חברים שכל מי שיגע באחד ובשני יגנו על עצמם זה ההבדל ואם זה לדעתכם ערס אז בטח גם אני אחד כזה

אני לא ערסית! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני שומעת מזרחית כבדה! ויש לי חברים וחברות שמגנים עליי ! אבל אני לא ערסית! בהקשר לחיים------>לא כל מי שכזה הוא ערס! ו... קלטנו שזה בצחוק אבל זה כבר היה מוגזם ועלה לנו על העצבים! לכן זה כבר נשמע כמו אמיתי..

homer jay

New member
יאללה חיים בוא נביא לה את משה כהן..

ד"א כהן מוסר לך ד"ש הבן שלו היה ביום חמישי בתחנה ועכשיו לענין הערסים פרחות או מה שלא יהיה... הנייק ניים שלך הוא ההפך ממה שאת... אני ערס מצוי מה לעשות אבל מטאל אני כן שומע אני יכול ללמד פה את חלק מהמלומדים פה מזה מטאל למרות שרוב הפורום הזה זה אנשים שחושבים שלינקין פארק זה גריינד אז לכו תדחפו את האף שלכם במקום אחר ואל תצעקו על אנשים שעושים בעוד אתם יושבים על הכורסא שלכם בסבבה ועידו פעם הבאה שאתה רואה אותי כדאי לך לברוח...

ענברוש מותק בואי....

נפסיק לריב מותק יאללה מה אנחנו ילדים קטנים וחוץ מזה כבר שראיתי שאת אוהבת מזרחית כבדה הפכת לצד שלי אז יאללה בואי נפסיק את השטויות ואם את רוצה לדבר באי סי קיו אז שלי הוא 137257086

ענברMותק בטירוף

את באמת צריכה להכיר אותו הוא פשוט טמבל שמנסה לקטול אחרים (מסכן אין לו חיים) אה וגם חבר שלך שלו לי מסר הוא רע הוא לא מבין שצחקתי איתך!

חמודה להירגע!

קודם כל היו באזור הפיגוע מלא מתנדבים ואל תרימי את האף בגלל ידיד שלך חשבת אולי שהוא זה שמספר את הסיפורים??? תעזבי את חיימקה שלנו בשקט כי הוא אכן היה באזור הפיגוע וכל הכבוד לו! אז לא לזלזל! נ.ב היי לכולם!

לכל מי שקרא לי שקרן .....

לכל מי שקרא לי שקרן הינני מתכבד להזמין אתכם לפורום צוותי חירום של תפוז ולראות את מה שכתבתי שם יום למחרת הפיגוע למנהל הפורום אני מקווה שאינך כועס שאני שם קישור של פורום אחר פשוט זה לצורך העיניין שקוראים לי שקרן!!!

למעלה