חיים ממוצעים

Pet4a

New member
חיים ממוצעים

ממוצע, עדיין לא הגעתי לגיל הממוצע של הסטטיסטיקה הישראלית אבל בכול דבר הקורה החיי הוא ממוצע. החל מהמשפחה בעלת מס' נפשות ממוצע גרים בבית עם מס' חדרים ממוצע למצב הסוציאקונומי ממוצע עם משפחה בעלת הכנסה ממוצעת בתיכון סימתי עם ציונים ממוצעים וממוצע ממוצע עם תעודת בגרות ממוצעת ועם מצב בחברתי בשכבה בכול שנות הלימוד. יצאתי עם בנות ממוצעות מכול הבחינות הציון הבפסיכומטרי שלי הוא ממצוע והופ אני חלק מהסטטיסטיקה. העברתי שירות צבאי ממוצע(קרבי) ולפי החישוב שלי בשנים הקרובות אני לא התרחק מהממוצע, ארכוש השכלה במוסד ממוצע אמצא עבודה בעלת שכר ממוצע במשק. אקח משכמנתא ממוצעת לרכישת דירה ממוצעת בשכונה ממוצעת נשואי עם מס' ממוצע של ילדים. גם החישוב הנל ממוצע אפילו ממוצע מאוד.

כמו השיר

הכל מסביב בינוני, מי אני? אנונימי אני. מה אני? בינונימי אני. אחד החזקים של השנה.

סנטה

New member
תשבור את הממוצע...

לך תגור על חוף ותצייר ציורי שמן . הכי לא ממוצע ! נו מה לעשות,כולנו רוצים בסוף לחיות. אם אלה החיים נחיה .

the black nick

New member
מה אתה מתבכיין אתה?

הייתי מת שיהיה לי מצב חברתי ממוצע בתיכון.... מה היית מעדיף, טראומה? בדידות חברתית?

Pet4a

New member
מתבכיין אני לא...

אני לא שואף להגיע למטה, להפך רק למעלה. זה מעגל של רשע(ממוצע) שפשוט קשה לצאת ממנו הכול פעם שאתה מנסה לצאת ממנו אתה מגלה ששום דבר לא הישתנה ואתה עדיין ממוצע. אך אך גם את שנות ה -20 נצטרך לעביר בתור AVERAGE

למעלה