חיים חפר

nirdagan

New member
מה התרומה של האשכנזים לתרבות?

ילקוט הכזבים וכמה קברים?

shellyland

New member
בחייאת, ניר../images/Emo31.gif

אתה הרי לא באמת מתכוון לזה. אני מבינה שאתה כועס, אבל... שקול מילים.

מוקדש אליך חיים חפר

הרשע והגזען עני בנשמתך אתה עני במוח אתה עני בגילך עני ביולדתך אוי לנו העם היהודי ביהודי גזען שכמוך בז אני לך ובז אני לשירך בוש ונכלם אני ממך על היותך יהודי לכאורה בז אני על פרסים השווים בדיוק כמו השרים שאותו הם מוסרים לכמוך גזענים אפס אחד גדול אתה וזאת יבינו ביום מותך כשתמות ביסורים ותלך מאיתנו לא תחסר לנו ועל כך נברך לבוראינו אמן ואמן צה מהארון וגלה לנו מהוא סוג דמך מהוא סוג דם אמך אמך הגויה וכמובן אתה נבלה הוא לא דם יהודי דמך דם מלוכלך דמך דם מטונף תחיה ותסבול עד יומך האחרון אוי ארצי מולדתי על כמוך טמאים על כמוך גזענים ועל כמוך שונאים ושנואים אנא אלי הטוב כך איש רע זה מנשוא רע מחייתו ורע מיולדתו אליך לכוס קפה אמן ואמן

danistar

New member
די כבר עם השטויות שלכם

אז הבן אדם פלט משהו , אתם יותר מידי מנפחים את זה . בשביל זה להשמיץ ככה סתם בן אדם שעשה כל כך הרבה . הוא תרם כל כך הרבה לתרבות העברית . מה אתם הצעירים מבינים בכלל בדור הזה שהוא מייצג. אלה אנשים שבזכותם את פה ויש לכם מדינה . תגידו תודה כי אתם כאן בזכות אנשים כמוהו .

danistar

New member
חח ואנחנו בני אותו גיל ...

מה שאומר עוד יותר דרשני . תראה אני לא מצדיק את מה שהוא אמר אבל צריך לקחת הכל בפרופרציות. הבן אדגם מבוגר כבר ואנשים בגיל הזה נותנים להיות פאטאלים . תנו לו להזדקן בשקט ותפסיקו לקפוץ על כל שטות שאדם כזה פולט . למרות הכל מגיע לו טיפה כבוד על כל מה שעשה ותרם למדינה הזו . דני

arivederci

New member
מצטרפת לגינוי הפואמה של שרל

אני שוללת מכל וכל את דבריו של חיים חפר, וגם את דברי יגאל תומרקין, שהצטרף לחגיגה עם פנינים משלו.הייתי אומרת אפילו שזה מקרה קלאסי של "זיקנתם מביישת את בחרותם". אבל יש דרכים קצת יותר תרבותיות להגיב, שרל. בשרשרת הנאצות שכללת ב"פואמה " שלך העמדת את עצמך במקום נמוך הרבה יותר מזה של ה"ה חפר ותומרקין. הנהלת הפורום- שאלה לי אליכם: האם אתם חושבים כמוני, שמחיקת הפואמה תתרום תרומה גדולה לשיפור איכות הסביבה בפורום?

אלייך

דיי עם השחצנות והתרבות הזולה שלכם תודה רבה לך שאת מגנה את הזבלים האלה ותודה רבה על מחיקת הנושאים הלא לרוככם את לא יותר טובה ואולי גרועה יותר מהם אגב אינני הצהרתי שאני יותר גבוה או נמוך מכם את האמת צריך לאמר וכנראה שכך היא דרכי

גרי רשף

New member
הלוואי לא היו הדברים מעולם../images/Emo22.gif

לאחר שראיתי את הכותרת עם עיקרי דבריו של חיים חפר עוד קיוויתי שדבריו הוצאו מהקשרם, או שכדרכם של מבוגרים שאינם מודעים לכללי ה´פוליטילי קורקט´ הוא התנסח בצורה מרושלת, אבל העובדות מדברות בעד עצמן.. מה, מה גורם לאדם מכובד ורב פעלים, חתן פרס ישראל, אדם היודע כוחן של מילים כי הוא התפרסם בשל כתיבתו, להידרדר לרמה כזו ולפלוט גיבוב כזה של הבלים? אינני מוצא טעם להתפלמס עם מה שהוא כתב שם, כי טבעם של דיברי הבל שאם מתייחסים אליהם בכובד ראש גורמים לכך שעוד יתייחסו אליהם כאל דברי טעם; וכבר אמר החכם באדם ´אל תענה כסיל כאיוולתו פן יהיה בעיניו כחכם´. שיכתוב שירים וישתוק! ולסיום- בקשה צנועה מכולם: נשתדל להתייחס איש לרעהו בדרך ארץ, כי תמיד יש מי שעלול להיפגע ולהגיב באופן דומה ואין לדבר סוף.. אנחנו הרי פורום תרבות עברית, אז ניקח זאת לתשומת ליבנו!

למעלה