חיים ומוות. off topic

Riku FanBoy

New member
חיים ומוות. off topic

מישהו פעם חווה חוויה של כמעט מוות? אני ניסיתי לתפוס טרמפים הביתה, מבצפר. עובר לנתיב השני לשאול את הנהג שם אם הוא מגיע לכיוון שלי, פתאום שומע בום בצד ימין. מסובב את הראש ורואה ששתי מכוניות התנגשו אחת בשנייה. ובכן, למי שתהה, זה לא נעצר בשלב הזה, המכוניות האלה לא נעצרו כשהן פגעו אחת בשניה. הן המשיכו לנוע במהירות לכיוון שלי. הגוף שלי זז באופן אוטומטי, צעדתי צעד אחורה והמכוניות עברו חצי ס"מ מימני. רק אחרי חצי דקה מרגע שהן פגעו במעקה בטחון של הכביש, הבנתי מה קרה שם ושכמעט לא הייתי יכול להיות פה ולכתוב לכם את השרשור הזה. אחרי זה אני חשבתי לעצמי קצת. תודה לרפלקסים החדים של הגוף שלי שהזיזו אותי אחורה!!! ותודה לכם שטרחתם לקרוא.

Adi Chan

New member
העיקר כולם בסדר../images/Emo9.gif

פעם הבאה חכה פשוט לאטובוס! טרמפים זה מסוכן0_0

benedek22

New member
שלא יקרה שוב

מזל שלא קרה כלום ומי יתן ולא יקרה גם עוד פעם

sasuke girl

New member
לא מפחיד כמו ה"פודל" הורוד על הראש

של הפרחה הזו... כולם יודעים שזה היה *** :p אוהבת אותך מאהבת לסבית שלי

KiaritChan

New member
אבוי. *חיבוק*

כמו שעדיצ'אן אמרה. העיקר שהכל בסדר עכשיו :)

ItachiHayate

New member
אוי... לא נעים...

*מחוות סימפתיה* לא נארוטו אבל תמונה נחמדה מאינויאשה==>

Riku FanBoy

New member
תודה, אבל זה יכל נחמד אם הייתי

אוהב אינויאשה "^^ אני לא מת על זה... והמסקנה שהגעתי אליה לאחר הארוע הזה: בגרות זה סכנה לבריאות "^^

HELLrider

New member
וואלה?

לא הייתה לי חוויה כל כך חזקה כמו שלך. העיקר הכל בסדר.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif:O

המממ...אולי מישהו לקח את הDEATH NOTE ורשם את השם שלך ? :O אנשים עויינים! >< טוב בכל אופן לי זה לא ממש קרה, ושלא נדע לא עלינו *עושה חמסות באוויר* תרגיש טוב

lgmtk

New member
כה, באתי לחצות כביש ובדיוק אמא שלי

התקשרה והתחילה לזיין לי את השכל על משהו. לא שמתי לב מה אני עושה אבל תוך כדי ראיתי שמכונית באה. לא עצרתי ופשוט המשכתי ללכת, המכונית פספסה אותי בכמה ס"מ והמראה הצדדים שלה שפשפה אותי קצת. אחרי שסיימתי לחצות ולדבר בפלאפון ראיתי שכל הילדים ליד התחנת אוטובוס (זה היה ליד הבצפר) הסתכלו עליי במבט כזה של O______O; והתחילו כזה "וואי אתה מטורף?? כמעט נדרסת!" וכאלה XD ואני כזה "אה...טוב... |:" XDDDDDDDDD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif טיול שנתי וצוק אומר משהו? XD

העיקר שאתה בסדר. :>

אמממ, אין כל כך מה להגיד...

חוץ מזה שבאמת מזל שלא קרה כלום... גם לי קרו כמה מקרים שכמעט הייתי מעורבת בתאונת דרכים, אבל תודה לאל שום דבר לא קרה.. פעם מכונית עצרה בדיוק כשבאתי לחצות את במעבר חצייה, זאת הייתה נהגת מתלמדת היא בכלל לא ראתה אותי והיא עצרה בגלל שרצתה לפנות. אני כשראיתי שהמכונית עצרה, התחלתי לעבור, ואז המכונית תחילה לנסוע , מזל שהיא ראתה אותי בזמן ועצרה, ומזל שזה היה אחרי עצירה ולא במהירות גבוהה. המכונית בכלל לא פעה בי . אני רצתי משם מבוהלת לאבא שלי שחיכה לי עם המכונית לאסוף אותי... כן הסיפור שלי לא כל כך מבהיל כמו שלך, אבל אני חושבת שאני מבינה מה הרגשת או עדיין מרגיש.. זה יכול לקרות לא רק בתאונות דרכים, כל תאונה או מקרה שבה אתה מרגיש שעוד סנטימטר אחד, שנייה אחת ואתה היית מת.. זה בהחלט יכול לבגר ולשנות את החיים... אותי לצערי זה לא ממש שינה, חוץ מזה שאני יוצרת קשר עין לפני שאני חוצה את הכביש, אבל אני מקווה שלאף אחד לא יקרה מקרים שכאלו כדי שיעריכו כמה חשוב להיזהר, לדעת מתי להיות אחראי, ולא לקחת את החיים בקלות.

Riku FanBoy

New member
הייתי מעורב בפיגוע, זה מספיק...

אני לא צריך גם תאונת דרכים שכבר קרתה, שתפגע בי...

Sakura Kinomoto

New member
0.0אוי ויי...

העיקר שאתה בסדר^__^ ולי קרה משו אבלע לא מכוניות וכאלה...ציירתי וצבעתי בבניין אחד והם עשו שיפוצים...אבל זה לא היה איזה בניין מגורים..קניון עם משרדים שזה דבר ענקי!>.< ופתאום התחילו ליפול לידי דבים ענקיים של הבנייה...עמודי ברדל כאלה.חצאי מטר ממני...מזלי שזזתי ממש מהר ורצתי לפינה...אבל יש לי ממש טראומה ואני לא רוצה לחזור לשם...

LoRd KeNtArO

New member
וואו אתם לא יודעים כמה פעמים ......

אני פשוט נזק לעצמי אני נדרס מתנגש בקירות נופל על הרצפה במהירות גדולה האמת אני מתחיל להאמין שאני לא יכול למות אני הייתי בכל כך הרבה ארועים שהייתי אמור למות בהם ... הכל היו כרוך בכאב קיצוני...(צריך לנסות לקפוץ מאזריעלי .... הממממ ....לא סתם ...)

LoRd KeNtArO

New member
הנה תמונת התאבדות אופיינית שלי ...

אם הייתי נופל במצב הזה היות מכניסים לי ניטים וברגים לתוך היד ... מגניב לא ???

למעלה