חיים בלתי נסבלים

• פותח הנושא IRM
  • פורסם בתאריך

IRM

New member
חיים בלתי נסבלים

טוב,אז ככה... אנו נשואים כבר 15 שנה,היחסים הידרדרו אבל מבחינה כלכלית לא יכולים להתגרש,מה לעשות? יש לציין ששנינו עובדים ויש לנו 3 ילדים וכבר פנינו(ללא תועלת) לקבלת ייעוץ

domdom1

New member
אם אני מבין נכון

בגליל כסף את סובלת,את לא מתגרשת עקב מצב כלכלי שלך?את רוצה להתגרש או שאתם רוצים יעוץ נוסף?קצת יותר פרטים יעזור לנו.מה בעלך אומר?

seeyou

New member
היחסים הידרדרו ?

לפעמים הגדרת הבעיה זה חצי פיתרון... האם את מצליחה להבין מה הגורם הדומיננטי בסיכסוך שלכם? האם זה התחיל עם הילד הראשון?

מה עושים?

שניכם עובדים ולכן אני מניח שאם תחליטו להתגרש תמצאו את המוצא הכלכלי, גם במחיר הצטמצמות ברמת חיים. בסופו של דבר הכל עניין של בחירה בין אפשרויות ואם ההחלטה שלכם הינה להשאר יחד - מצאו את הדרך לעשות את זה בצורה שתהיה לתועלת. בינתיים נראה שנוח לכם יותר להשאר בשלב הנינוחות החומרית והנוחות שיש על מי להתלונן.

שלום לך IRM

גם אני התלבטתי המון לפני הגרושין לגבי המצב הכלכלי, אצלי החיים לא היו בלתי נסבלים אבל היה מצב דיי קשה ולא נוח, ביום שהחלטתי שזה מספיק לי, ושאני רוצה להיפרד, ישבתי ועשיתי עם עצמי חשבונות, גם לי שלושה ילדים,,, ולהגיד לך את האמת, מאז שהוא עזב המצב לא מעולה (אבל גם ככה לא היה) אך בהחלט סביר ומסתדרת, מרשה היום לעצמי יותר מאשר קודם, מקציבה לכל דבר, עושה חשבון על כל דבר ובשורה התחתונה, רק הרווחתי מזה... מאחלת לך בהצלחה בכל החלטה שתקחי לעצמך

adam33

New member
לירצות או לרצות

לפי דעתי הלכתם לייעוץ בכדי לרצות את עצמכם שניסיתם הכל שנו כיוון תנסו לירצות לקבל ייעוץ תנסו לא לחשוב שאתם תקועים וכל שניה רוצים לברוח אחד מהשני תנסו לומר לעצמכם שאוליי יש דברים שעדיין לא גיליתם שאם תפעלו באותם כלים אזיי אוליי תצליחו הבעיה הכלכלית יכולה לגרום לפירוד אבל וזה יותר חשוב אוליי גם לא לרוץ להתגרש אלא לחשוב פעמים הרי רק תרויחו מכך שתנסו שוב.. נקודה למחשבה...אוליי מעבר לכך שאתם כעת תרצו מכל הלב לנסות אוליי תחליפו גם את הייעוץ? לכו להרצאות? תראו את הדרך שלכם במשקפיים אחרות....

למעלה