חיים אחרים...

טוליפ.

New member
חיים אחרים...

ראיתי אותה,ממתינה כדרכה מטופחת שער,חיננית ויפה, עיניה מבעד לזגוגית המשקף, נוצצות בתכולן,סוקרות ביעף ישובה,גוחנת על דלפק הבאר כוס ריקה,הפוכה,בקבוק שנגמר, שפתיה באודם שושן בוהקות, ממלמלת דבר מה,ממתינה שעות, כל ערב,חוזרת קבועה עקשנית, רחוקה,מנוכרת,אשה גחמנית מחכה,מצפה מפנטזת עד כלות, לעיתים יש על מי,אך כלום ללילות... עד מתי תחפשי אהבה של באר, גברים מזדמנים,עד לילה עבר? צאי לחיים,ראי הן סביבך יש חיים אחרים,חומדי לבבך, יש מי שממתין לך,חושק,אוהבך בערגה מצפה,מחכה לבואך, חמישים,זה רק אמצע תוחלת חיים, הן אפשר שוב לחזור אל הקליק הנעים, לעשות אהבה,אך ללא ילדים... אהבה בוגרת,רבות לה פנים, בשלה,מחושבת,פרי לקח שנים גם אם גיל מהתל לפעמים, פה כואב,שם קמטים.. והגו שהיה,חורק בלי משים, היא,רק משתבחת ברבות הימים...

magy

New member
במקום תשובה, טוליפ.......

קפץ לי שיר ישן......שכתבתי כחדשה במדיה הזו..... 3/98 הם מתראים על המסך בערבים….. הם מתראים על המסך בערבים הם לא נוגעים זה בזה אלא במקשים הם מפליגים למחוזות וסיפורי בדים הם טייסים והם רופאים…. הם מוצלחים מאוד ודימיונם מניב שקרים כי זה הרי הקוד…. "ספר לי מה שבא לי.. אתה חזק בזה גם אם זה לא נורמלי תיגע לי בחזה"……. זה המקום היחידי שבו מותר הכל כי העולם קצת מרובע בחדר העגול זה חדר וירטואלי זו מסיבת פורים במסיכה תיגע לי אך לא על הפנים….. שלולית הצפרדעים הפכה לעכורה אבל שלל המילים מקרקרות סביבה….. מחוץ למסכים התהילה קטנה וקצב החיים גם הוא מלא שחיקה… …"אני חובק אותך את מרגישה אותי"? אומרים רובם מיד כדי להרשים אותי…. הם מתראים על המסך בערבים וכך יום יום….. נעים רק מקשים…….

טוליפ.......אפשר גם לעשות

אהבה גיל צעיר אך ללא ילדים........... לא שמעת על ......חחחחחחחחח בכל גיל יש אהבה. אלא שיש כמה הבדלים...... יש שלי ........ויש שלך....... וכל אחד עם היורשים שלו. וביחד רק האהבה . רק הבילויים. אולי זה יותר טוב לא יודעת ממש.....אין לי נסיון..... כשצעירים אז הכל בשותף....... אולי זה טוב אולי זה רע......גם לא יודעת....... יש יתרון בגיל חמישים להתאהב מחדש....ברוב המקרים, לא צריך יותר לחשוב על משכנתא...מינוס....של עצמכם ...מה ששייך לילדים זה באחריות שלהם... יש כאלה שחושבים כבר על יציאה לפנסיה.....על החופש הגדול..... ניראה לי, שזו אהבה ללא מתחים...רגועה יותר.....שלווה יותר. טועה ? לא יודעת עדיין. תשאלו אותי בעוד כמה שנים.....

למעלה