חיים או לימודים.

AshkA_

New member
חיים או לימודים.

הייתה הודעה למטה על שאלת בין לבחור בין מצעד האהבה לבין מבחן בתע``י. אני מצטערת נעל שהפכתי את זה לנושא חדש אבל זו באמת שאלה מעניינת סדרי העדיפויות שלנו כתלמידים. האם להעמיד את הלימודים מעל הכל, אפילו מעל לחיים שלנו, להנאות שלנו? עכשיו, כשאנחנו ביב` (או ביא` או בי`, מחקו את המיותר), צריך להפסיק הכל ובאמת להתרכז בבגרויות שלנו בסוף שנה, כדי להמנע מהכבוד המפוקפק של השלמה אחרי צבא? סתם לא כלכך היפוטתית להמחשה. ביום ראשון, בפעם השלישי, אני יוצאת לגיחת שלח של כיתות י. הפעם לא כמדריכה, אלא בעוזרת ושופטת. ממחר הולכים לארוז את כל המחסן במשאיות, ולהקים את המחנה. יום ראשון אני מפסידה מבחן באזרחות. ניחה, עוד אפשר לדחות ולאלתר. יום שישי מבחן במתמטיקה. אמנם רק 4 יחידות, אבל תאמינו לי שזה די והותר. הגיחה היא שבוע. זה הולך להיות רע. אמא שלי מעקמת את האף המורה למתמטיקה מעקמת את האף אני אשתדל במקצת, וביום שני אני לא אלך לעזור ואלך ללמוד ארבע שעות של המקצוע הריאלי, אבל אני בטוחה שזה יתנקם בי. למרות הכל. אני לא הולכת להפסיד את זה. האם אני טפשה, או סתם אחת שרוצה חיים מחוץ ללימודים.

area 51

New member
לכל אחד יש את הסדרי עדיפויות שלו

הרשי לי ל]תוח בלומר שאני בחיים לא הייתי עושה מה שאת עושה. אני כרגע נמצא בכיתה יא, שהיא שנה קשה מאוד. אני החלטתי כרגע לשים את הלימודים קדימה ושאר הדברים הרחק מאחור. אני חושב על זה ככה. אני עכשיו קורע את התחת, לומד, אך כמובן שאני מכייף המון גם, וזה ישתלם לי בעתיד. זה קשה מאוד להחזיק חברה ככה, זה עוד יותר קשה שיש לך ארבע אימוני קפוארה בשבוע, עבודה במקדונלדס, ושלושה מבחנים בשבוע אבל מנסים. כל הקטע הוא לעשות לעצמך מין רשימה. מה יותר חשוב לי. -לימודים, דבר שישתלם לי אחר כך בעתידי הקרוב (הורים ישמחו לע התעודה, והרחוק (תעודת בגרות טובה). -חיים, הנאה רגעית ואימופלסיבית שתבוא על חשבון הציונים ועלולה לפגוע בנו בעתיד הקרוב והרחוק כאחד. לדוגמא, יום הורים שיש לי שבוע הבא.

e-shfiyut

New member
אמממ...

אני לא יודעת למה... זה דבילי... אבל קודם בית-ספר... אני יודעת שאני אבלה אבל זה נכון... או שלא ???? לירן

themeandi83

New member
אויש באמת

תכייפי יא יב רק פעם אחת מבחנים יש לך כל החיים תעשי חיים. זה הדבר הכי שווה אבל אל ,אל אל אף פעם אל תנסי לערבב הנאה עם לימודים... המורים לא אוהבים לרוקדים להם על השולחנות...

למעלה