להוסיף לחדרי השירותים בצבא דחוף!
* רס"ר - דרגת המקסימום לאיש המינימום * דוגמה אישית היא דוגמה טיפשית. * אני רוצה מעגל אחד של 360 מעלות ואחד של 180 מעלות. * אני רוצה דגלים שיתנופפו לצד ימין ולצד שמאל * תתקעו את הבזנ"ט, שני שליש בפנים, חצי בחוץ * הזין שאתה מקבל כאן, הוא כלום למת הזין שאשתך מקבלת עכשיו בבית. * אתה כאן יושב ועל חברתך חושב, וגם היא עליך חושבת, אבל לך תדע על מי היא יושבת * א אוהל, ב' זה בית, ג' זה מה שמפריד ביניהם. * הבאתי שני שולחנות, ואני רוצה אותם בצורת ח'. * מיליון זבובים לא טועים, במטבח שבטה - אוכל מדהים! * לכל תרנגול יש כרבולת, לכל גרוזיני יש מכולת * לך אל הנמלה עצל, הוריה לא בבית ?? נצל! * החיים הם כמו פרה - את החרא היא נותנת לבד, את החלב צריך לחלוב * מהו הצו המהיר בעולם ? -צו 8 ! * קל באימונים, בקרב כבר נסתדר * קפה באימונים, נס בקרב * קשה בנגמ"ש, קל בשק"ש * עד מתי נלך לישון אחרי הזונות ונקום לפני התרנגולים ? * מתי כבר השמש תזרח, ואני אהיה אזרח ? * גדוד 890 - שמונה מאות טיפשים. * גדוד 51 - יורים חמישים, פוגעים אחד. * צנחן טועה - צחנן מת, תותחן טועה - צנחן מת. * פקידה עושה שני דברים בצבא: 1 קפה, 2 סוכר * הכל בגלל האחים רייט (מפקד חיל האוויר) * עדיף לזיין זקנה במנוש, מאשר להיות בחיל החימוש! * תותחנים הם כמו ביצים: משתתפים, אבל לא נכנסים. * זבב"ם - זקיפת בוקר בלתי נשלטת. * סמב"ס - סתם מסתובב בבסיס. * קמב"צ - קם בצהריים. * מג"ב - מי גמר ביצפר ? * כשנגיע לגשר, נפוצץ אותו (חיל ההנדסה) * שמאל, שמאל, שמאל, שמאל (תרגילי סדר בחיל ההנדסה) * חוט אדום או שחור ? (שאלת מיליון הדולר, או שמא שאלת 10 האצבעות - חיל ההנדסה). * נוח יש רק בתיבה. * כשאלוהים ברא את אדם וחווה הוא נתן להם עלה להסתיר את הבושה. לגולני הוא נתן עץ שלם. * גולני - איך מעץ אחד יצאו כל כך הרבה קרשים ?? * סגול זה כתם לכל החיים * מי שחלם גבעתי - שיתעורר. * לחופש אין מחיר, אבל יש לו תאריך * דרעי גנב וקיבל שנתיים, אני לא עשיתי כלום וקיבלתי שלוש. * כשהייתי קטן אמא אמרה לי :"תאכל תאכל, כשתיגדל תהיה חייל". כוס אמוק, למה אכלתי ??