חייל עם מטול

אליKו

New member
חייל עם מטול

חייל עם מטול - מחפש בחורה עם חזה גדול. חייל עם נשק - מחפש בחורה עם חשק. חייל וותיק - מחפש חיילת בעלת נרתיק. ..........מכירים עוד חרוזים כאלה ? שתפו אותנו

I am a freak

New member
חיחיחיחי, יש לי כמה

חייל מהקריה מחפש סתם בחורה חייל קרבי מחפש בחור ערבי [
] חייל בשלישות מחפש בחורה עם גמישות חייל מהתותחנים מחפש בחורה שלא לובשת תחתונים חייל מהגזרה מחפש בחורה שלא לובשת חזיה להמשיך
זה דווקא משעשע
הפריק.

יחיאב

New member
כמשפץ בדיחות מקצועי

אני חייב לתקן לך שורה. אני הייתי כותב: חייל בתותחנים מחפש בחורה בלי.

I am a freak

New member
צודק ../images/Emo13.gif

זה יותר קליט עם כמה שפחות מילים
תודה.... הפריק.

אליKו

New member
חזק......!

א נזכרתי , יש לי עוד אחד. : חייל במסלול מחפש בחורה בעלת קוס בתול

Kps

New member
להוסיף לחדרי השירותים בצבא דחוף!

* רס"ר - דרגת המקסימום לאיש המינימום * דוגמה אישית היא דוגמה טיפשית. * אני רוצה מעגל אחד של 360 מעלות ואחד של 180 מעלות. * אני רוצה דגלים שיתנופפו לצד ימין ולצד שמאל * תתקעו את הבזנ"ט, שני שליש בפנים, חצי בחוץ * הזין שאתה מקבל כאן, הוא כלום למת הזין שאשתך מקבלת עכשיו בבית. * אתה כאן יושב ועל חברתך חושב, וגם היא עליך חושבת, אבל לך תדע על מי היא יושבת * א אוהל, ב' זה בית, ג' זה מה שמפריד ביניהם. * הבאתי שני שולחנות, ואני רוצה אותם בצורת ח'. * מיליון זבובים לא טועים, במטבח שבטה - אוכל מדהים! * לכל תרנגול יש כרבולת, לכל גרוזיני יש מכולת * לך אל הנמלה עצל, הוריה לא בבית ?? נצל! * החיים הם כמו פרה - את החרא היא נותנת לבד, את החלב צריך לחלוב * מהו הצו המהיר בעולם ? -צו 8 ! * קל באימונים, בקרב כבר נסתדר * קפה באימונים, נס בקרב * קשה בנגמ"ש, קל בשק"ש * עד מתי נלך לישון אחרי הזונות ונקום לפני התרנגולים ? * מתי כבר השמש תזרח, ואני אהיה אזרח ? * גדוד 890 - שמונה מאות טיפשים. * גדוד 51 - יורים חמישים, פוגעים אחד. * צנחן טועה - צחנן מת, תותחן טועה - צנחן מת. * פקידה עושה שני דברים בצבא: 1 קפה, 2 סוכר * הכל בגלל האחים רייט (מפקד חיל האוויר) * עדיף לזיין זקנה במנוש, מאשר להיות בחיל החימוש! * תותחנים הם כמו ביצים: משתתפים, אבל לא נכנסים. * זבב"ם - זקיפת בוקר בלתי נשלטת. * סמב"ס - סתם מסתובב בבסיס. * קמב"צ - קם בצהריים. * מג"ב - מי גמר ביצפר ? * כשנגיע לגשר, נפוצץ אותו (חיל ההנדסה) * שמאל, שמאל, שמאל, שמאל (תרגילי סדר בחיל ההנדסה) * חוט אדום או שחור ? (שאלת מיליון הדולר, או שמא שאלת 10 האצבעות - חיל ההנדסה). * נוח יש רק בתיבה. * כשאלוהים ברא את אדם וחווה הוא נתן להם עלה להסתיר את הבושה. לגולני הוא נתן עץ שלם. * גולני - איך מעץ אחד יצאו כל כך הרבה קרשים ?? * סגול זה כתם לכל החיים * מי שחלם גבעתי - שיתעורר. * לחופש אין מחיר, אבל יש לו תאריך * דרעי גנב וקיבל שנתיים, אני לא עשיתי כלום וקיבלתי שלוש. * כשהייתי קטן אמא אמרה לי :"תאכל תאכל, כשתיגדל תהיה חייל". כוס אמוק, למה אכלתי ??

למעלה