חייל להיכרות...

חייל להיכרות...

שלום! אני לא יודע אם זה הפורום הנכון להיכרות אבל אנסה בכל אופן. אני משרת קבע בצבא, אקדמאי, גר בצפון. הייתי מתאר את עצמי כבן אדם מאוד מאוד מאוד רגיש, פגיע, לוקח הכל ללב, ביישן, לעיתים נבוך, די מופנם עם אנשים שאני לא מכיר. אני בן אדם מאוד רומנטי, ככה אני חושב לפחות. אני לא הרבה בבית בגלל עיסוקי בצבא (משרת ביחידה קרבית סגורה). אבל אני בכל זאת הייתי רוצה להכיר מישהו כמוני בצבא, שחווה מה שאני חווה ביום-יום, כי עם הזמן אני באמת חש בודד וזה לא קל. העובדה שאני בארון גם מקשה עלי להכיר אנשים, מעבר לכך שאין לי גם הרבה זמן לזה ... אז אם אתה חייל (חובה או קבע) שגם משרת ביחידה קרבית סגורה ואתה מחפש קשר, חבר, לדבר- אני פה :) אשמח שתפנו אליי... תודה ושבת שלום לכולם!

אהלן איש

אכן לא קל להיות בארון (הייתי שם מלא זמן, אני יודע) ואין לי ספק שביחידות קרביות סגורות זה עוד יותר קשה. אז אומנם אני רק קצין ביחידה עורפית פתוחה (ומאוד גיי פרינדלית), שמבלה את עיקר זמנו בימים האלה באקדמיה ולא ממש מחפש קשר בימים האלה, אבל אם בא לך בכל זאת לדבר, אז אתה יותר ממוזמן (מסרים אישיים, פומביים, חתרניים וכו'...)

yosef 30

New member
היי מישהו ביישן

ברוך הבא למשפחת זוגיות גאה
אתה בהחלט הגעת לפורום הנכון
. נשמע שאתה בנאדם מיוחד מאוד. והיציאה מהארון בצבא מלחיצה מדיי ברוב המקרים אני יכול להבין את החששות שלך, את הפחדים ואת הקושי האישי שלך. בן כמה אתה
אתה מוזמן לקחת חלק בפורום בזמן שאתה יוצא מהצבא ולאט לאט ללמוד להכיר כאן את הנפשות הפועלות, לפרוק קצת דברים שמקשים עליך, לאפשר לנו לחזק אותך ולהצחיק אותך
. נשמח לעשות משהו טוב לחחיל האמיץ
שתהיה לך שבת שלום שקטה ונפלאה. ומאחל לך שתמצא אהבה שתמלא אותך בשמחה ובאנרגיות טובות
יוסף.

מי דיבר על יציאה מהארון?

לא מתכוון בכלל לצאת מהארון, בטח שלא בצבא.. ואני בן 28. שבוע טוב שיהיה לכולם!

בופיק

New member
היי מישהו ביישן...

ברוכים הבאים לפורום המדהים הזה
אני מתארת לעצמי שיציאה מהארון במסגרת הצבא היא קשה מאוד במיוחד בבסיסים סגורים. בסיס סגור כולם יודעים הכל על כולם, והחשש של התגובות הוא חשש לגיטימי מאוד.... אין ספק שהיותך בבסיס כזה מקשה עליך את מציאת בן זוג, אבל עם כל הקושי גם לך מגיע להיות אהוב.... מקווה שגם אם לא תמצא בן זוג פה, לפחות תמצא חברים, תמיכה, אהבה והקשבה... חיבוק ענק, בופיק

למעלה