חייל במצוקה

חברשל1

New member
חייל במצוקה

אני זמן לא קצר עם חברה שלי ושנינו בצבא בזמן האחרון היא מרגישה שהיא פחות ופחות אוהבת אותי ושנינו מאד מבולבלים אנחנו כבר המון זמן ביחד ומההתחלת הקשר אני בצבא ככה שעברנו תקופות... אבל בזמן האחרון שנינו סוגרים הרבה ובקושי רואים אחד את השניה וגם אין לנו זמן לדבר בטלפון אפילו אני בטוח שאם היה לנו יותר זמן ביחד היא לא הייתה מאבדת את האמון בקשר שלנו... בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות...היא רוצה הפסקה או לסיים את הקשר :\ אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לשמוע... בתודה החייל

Tolch

New member
לדעתי...

המצב שאתה מתאר מוכר לי כ"כ... נראה לי שיש שני דברים שצריכים לקרות עכשיו. אם אתה באמת אוהב אותה ורוצה להיות איתה, ואתה בטוח בקשר שלכם... גם אם אין לך הרבה זמן לדבר איתה בטלפון, לפעמים סמס חמוד יכול גם לעשות את העבודה. אני יודעת שזה קשה, באמת, אני חווה את אותו הדבר בדיוק, אבל תראה לה שהיא חשובה לך, שלמרות שאתה לא יכול לדבר איתה אתה חושב עליה ורוצה להיות איתה. חוץ מזה, לפי דעתי הפסקה זה לפעמים משהו בריא לקשרים, אבל היא לא צריכה להיות מוחלטת, כזאת שלא מדברים בה. נראה לי שאם תדברו על זה שאתם רוצים לבחון את הקשר הזה בזמן הקרוב, תמשיכו לדבר בטלפון בזמן ה"הפסקה" על איך כל אחד מרגיש, מה אתם רוצים שיהיה.. אולי תראו שיותר קל לכם ככה, בתור ידידים אפילו. אני לא יודעת... אבל הפסקה זה לא בהכרח דבר רע, אם עושים את זה בצורה נכונה. מקווה שעזרתי.

XxMidnightxX

New member
מסכימה עם זאת שמעלי...

הSMSים הם דבר חשוב...זה נותן הרגשה שאתה חושב עליה... והשאלה שלי היא כזאת... יוצא לך לסגור בזמן שהיא יוצאת וההפך?... כי אם כן תנסו לבוא ולבקר אחד את השניה...

חברשל1

New member
זה לא יעזור

אני חייב לעשות משהו עכשיו..הפתרון הזה הוא לטווח הרחוק וכן יצא לנו מידי פעם...

secret smile0

New member
...

תגיד לה שבסופש הבא ששניכם בבית שתפנה את כולו. מהכל. פשוט תפתיע אותה. תעשה לה סוף שבוע אחד שבו אתה עושה לה כל מיני דברים שיראו לה כמה היא חשובה לך, וכמה הצבא מרחיק אבל אסור שיערער עוד יותר את הקשר. תעשה לה דברים שיזכירו לכם את פעם, תכתוב לה מכתב שאומר פשוט כמה אתם יותר חזקים וכמה הקשר ביניכם שווה לעומת הצבא. תפתיע אותה בסופש הזה שתראה באמת איך אתה מרגיש. פשוט תבטא את זה במלא דרכים.. תעביר לה את המסר שזו תקופה חלשה, אבל מה שיש ביניכם זה הרבה יותר חשוב ומשמעותי, ושזה פשוט תקופה קצת פחות טובה. פשוט תראה לה את כל מה שאתה מרגיש ורוצה.. תנסה לרגש אותה, להעלות לה קצת זיכרונות מפעם, רגשות, תרענן לה קצת את הדכדוך הזה.

זה גם קורה...

תעשו באמת מה שאתם חושבים שהכי יעזור לכם. חוץ מזה,הפסקה היא בשביל ששני הצדדים יחשבו מה עדיף להם,עם הבן זוג השני או בלעדיו.זה לא סוף העולם,לך תדע לאן זה יוביל..

למעלה