חייל איסף קרבי

אשה 45

New member
חייל איסוף קרבי

בקצרה ביתי סיימה טירנות וקורס יחד חודשיים
4 חודשים בקו אני חד הורית לבת יחדה פלוס בעיות רפואיות
בעיות קשב וריכוז מיגרנות וכאביי ראש עקב התפקיד תצפתנית
הגשנו ניירת של התש לשינו תפקיד וגם התש 7 בהמלצות של ה מ.פ
והתשובה שקבלנו סיירוב ללא הסברים
למרות הבעיות הרפואיות שלי ושלה
מה עושים
כמובן שהחיילת כבר מדוכאת לגמריי וכבר 3ימים בנפקדות בליית בריירה
אשמח לעצה תודה
אמא מודאגת מאוד

אדרת2

New member
אמא יקרה בוקר טוב לך.

מבלי להכנס לעובי הענין משום שאיני רופאה, אלא רק מהמקום של כולנו כאן אמהות אכתוב לך..

תראי הטיעון אני אם חד הורית אינו רלוונטי, אז מה אם את אמא חד הורית?!! האם היותך אם חד הוריך אומרת שביתך לא יכולה לתרום ולעשות צבא במקום בו היא נמצאת?
עצרי רגע..מה המטרה שלנו בחיים? לתת לילדים שלנו כלים ומיומנויות בכדי שיצליחו בחיים, נכון? אז קחי אויר שחררי את ביתך...הגידי לה שאת סומכת עליה, שאם היא תחליט יהיה לה טוב שם...היא תכיר אנשים והיא תתגבר גם על קשיי קשב וריכוז.

את יודעת מנהלים גדולים, רופאים,מנהלי הייטק ועוד ועוד הם בעלי קשיי קשב ורריכוז, נו...זו לא מחלה...זה קושי ,צריך לטפל בו וחיים נהדר עם זה.

שוב איני יודעת מה עובר על ביתך בבסיס, שווה שהיא תדבר עם משקית ת"ש, אבל את כאמא בבקשה עליך מוטלת החובה לעודד, לחזק, להגיד לה שהכל בסדר. ולמה????
בכדי שביתך תתבגר,תלמד להסתדר גם בצבא. אבל אם היט מלאה טפסים אז הבינו שהיא צריכה לעבור מקום ואולי יהיה לה טוב במקום החדש. אז שוב הבת צריכה לפנות למשקית ולבקש.

בהצלחה.

אשה 45

New member
חייל איסוף קרבי

אז עעה ביתי כן רוצה לשרת העיניין של הקשב וריכטוז הוא במקרה שלה כן בעייתי עקב ישיבה ממושכתליד מסכים 4 שעות רצופות מבלי להזיז ראש
הרבה מיגרנות כאבי ראש זה לא בידיים שלה
וכפי שהסברתי הגישה למשקיתתש ניירת ושללו הכל
וכשאני אומרת הכל הכוונה גם לניירת והמסמכים הרפטאיים שלי לכן ציינתי חד הורית לבת יחידה
מדוע היא צריכה לסבול ובאותה מידה גם אני היא יכולה לשרת גם קרוב ולישון בבית וכך יכולה גם לסייע לי בעת הצורך
ואני מאוד מעודדת אותה אבל לא כשהיא סובלת והניירולוגית אמרה לה לקחת כדורים שזה אומר כל יום כדור 600 כדורים עד סוף שרות לא הגיוני

אדרת2

New member
גם לי יש מיגרנות וזה ענין של גיל

יכול להיות שהמיגרנות של הבת שלך יעברו, יכול להיות שצריך שוב לבדוק, יכול להיות הרבה מאוד דברים. אקמול פוקוס מסדר טוב את המיגרנות שלי, וצריך לשתות הרבה מים...

למעלה