חיילינו הגיבורים

YONA111

New member
חיילינו הגיבורים

אתמול נהרג ילד בן 11 בשכם, מיריות חיילי צה"ל. זה לא הילד שנהרג בסוף השבוע שעבר בג´נין, זה גם לא הילד שנהרג בתחילת השבוע שעבר ברפיח. בכל פעם זה ילד אחר שנהרג מיריות חיילינו הגיבורים. ילדים אלמונים, את שמותיהם לא נדע לעולם כי התקשורת שלנו אינה מפרסמת אותם. בודאי שאת התמונות שלהם לא נראה אף פעם מתפרסמות בעיתונים שלנו. תמיד הילדים נהרגים לא בכוונה, בטעות מצערת. כבר כמה מאות טעויות כאלה היו בשנתיים האחרונות, כמה בדיוק אף אחד לא יודע. כמה מאות אמהות בוכות ומתאבלות על ילדיהן, והבכי לא פחות כואב מאשר בכי של אמא ישראלית. ועוד טעות ועוד טעות מחכות לנו גם למחר וגם לשבוע הבא, ועוד אמהות שיבכו ואנחנו לא נשמע. והאם זה תמיד "בטעות"? בשבוע שעבר הודיע צה"ל שנהרג ילד בזמן שזרק אבנים על טנקים. אני חוזרת - זרק אבנים על טנקים. ילד שזורק אבן על טנק אינו מאיים על אף אחד ואינו מסכן אף אחד. זה כמו לדגדג אדם בנוצה. מי שיורה והורג את הילד הזה, בעיני לא עשה "טעות". בעיני אין שום הבדל בין מי שהרג את הילד הזה ובין מי שיצא להתפוצץ ליד ילדים עם חגורת נפץ ליד ילדים. ההבדל היחיד הוא שהמתאבד הרג גם עצמו, והחייל הגיבור שהרג את הילד יצא בלי שריטה ועכשיו אולי הוא יושב בבית עם הילדים של עצמו. אוי ואבוי לילדים שזה האבא שלהם!

ronen1981

New member
דעתי שלי .

(דעה לה אני עצמי לבדי אחראי.) אין ספק שמוות של ילדים הינו דבר נורא וטוב היה אם היינו חיים בעולם בו לא היו מתים צריכים למצוא את מותם כתוצאה מטרור או פעילות צבאית הגנתית. אבל לא כך המצב. ולצערינו אנחנו חיים בעולם אחר עולם בו כרגע עולה בראשי קריקטורה בה רואים שני עגלות תינוקות הנמצאות זה מול זו חייל צה""ל וטרוריסט (בין אם איש פת"ח או חמאס או..) ,אבל מה ההבדל בתמונה ,ההבדל הוא שבעוד שהחייל נעמד מלפני העגלה של התינוק ומגוננן עליו בגופו בעודו נלחם בטרוריסט, הטרוריסט נעמד מאחורי העגלה שתגונן על גופו. תמונה קשה לכל הדעות אבל מיצגת את המציאות האיומה בה אנחנו חיים צה"ל הצבא מהמוסריים בעולם נאלץ יום יום להתמודד אם סיטואציה שבה אילו המבקשים לרצוח בו מסתתרים מאחורי משפחות נשים וילדים . צה"ל אמון על מסימה קשה ביותר לשמור עלי עליך ועל עם ישראל ואת במקום להודות כל בוקר על הצבא הנפלא שיש לנו ועל הילדים (חילי צה"ל.) שמסכנים חיהיהם בכל יום שעה ודקה ומנסים לעשות את הכי טוב שהם יכולים לאור הנסיבות באה ואומרת דבריך. מי שאשם במות הילדים הפלסטינים זה אך ורק הפלסטינאים שמחנכים את ילדיהם מינקותא לשנא את ה"כובש" הציוני ומעלים על דרך נס ומהוללים את המפגעים המתאבדים ומסבירים להם כמה זה נעלה וראוי ורצוי להרוג יהודים ולמות למען המולדת. אם אכן לאותה אם פלסטינית הילדים שלה חשובים מוטב לה שתשמור עליהם מפני ההסתה הפרועה לה הם נחספים ושתאסור עליהם להתקרב לאיזורי עימות. (וזה עוד בלי שציינתי את העבודה שילדים מתנדבים להיות פצצות אנושיות וכבר נתפסו מספר ילדים שכאלו.)

גם לכאן הגעת?

איזה מרץ יש לך... אני מציעה לך, ...כן, להתגייס לצבא! תכירי את הצבא שלך מקרוב, ותראי שאת טועה! תראי שחיילינו אינם רוצחים ילדים, וגם לא מבוגרים! הם עושים אך ורק את חובתם ויעודם בתור "צבא הגנה לישראל". במקום להמשיך לחיות אם שטיפת המוח שעשו לך, לכי תתגייסי. מקסימום וצדקת, תמיד תוכלי לסרב, ולעשות שירות-לאומי באיזה, בי"ח או משהוא דומה. סבבי? עדיף שתבדקי בשטח, לפני שאת מחליטה מי פועל נכון.

למעלה