חיילינו הגיבורים

YONA111

New member
חיילינו הגיבורים

אתמול נהרג ילד בן 11 בשכם, מיריות חיילי צה"ל. זה לא הילד שנהרג בסוף השבוע שעבר בג´נין, זה גם לא הילד שנהרג בתחילת השבוע שעבר ברפיח. בכל פעם זה ילד אחר שנהרג מיריות חיילינו הגיבורים. ילדים אלמונים, את שמותיהם לא נדע לעולם כי התקשורת שלנו אינה מפרסמת אותם. בודאי שאת התמונות שלהם לא נראה אף פעם מתפרסמות בעיתונים שלנו. תמיד הילדים נהרגים לא בכוונה, בטעות מצערת. כבר כמה מאות טעויות כאלה היו בשנתיים האחרונות, כמה בדיוק אף אחד לא יודע. כמה מאות אמהות בוכות ומתאבלות על ילדיהן, והבכי לא פחות כואב מאשר בכי של אמא ישראלית. ועוד טעות ועוד טעות מחכות לנו גם למחר וגם לשבוע הבא, ועוד אמהות שיבכו ואנחנו לא נשמע. והאם זה תמיד "בטעות"? בשבוע שעבר הודיע צה"ל שנהרג ילד בזמן שזרק אבנים על טנקים. אני חוזרת - זרק אבנים על טנקים. ילד שזורק אבן על טנק אינו מאיים על אף אחד ואינו מסכן אף אחד. זה כמו לדגדג אדם בנוצה. מי שיורה והורג את הילד הזה, בעיני לא עשה "טעות". בעיני אין שום הבדל בין מי שהרג את הילד הזה ובין מי שיצא להתפוצץ ליד ילדים עם חגורת נפץ ליד ילדים. ההבדל היחיד הוא שהמתאבד הרג גם עצמו, והחייל הגיבור שהרג את הילד יצא בלי שריטה ועכשיו אולי הוא יושב בבית עם הילדים של עצמו. אוי ואבוי לילדים שזה האבא שלהם!

לירן2002

New member
סליחה? שמעתי טוב? ../images/Emo2.gif

הבכי של אמא פלסטינית יותר כואב מאשר בכי של אמא ישראלית?! נו, באמת! רואים שאת לא יודעת להבדיל בין האופי של סוגי האימהות: אמא יהודייה מחנכת את ילדיה לחפוץ בחיים, לאהוב את בני האדם. לעומתה, אמא פלסטינית מחנכת את ילדיה לשנוא אותנו, את האויב היהודי (=הציוני), ונפרדת בנשיקה ובחיבוק כשהיא שולחת את הילד שלה להתפוצץ ולרצוח בני אדם חפים מפשע, אשר רובם יהודים. לדעתי, ילד, שזורק אבן על טנק או על חייל, אינו טלית שכולה תכלת. ילד כזה חונך להשתמש בנשק כגון תת-מקלע, רובה ואף לחגור חגורת נפץ או להלביש על גופו מטען נפץ/חבלה, במטרה אחת: שיבוא יום והוא יהיה מחבל והוא ירצח יהודים תמימים וחפים מפשע וימות במלחמת הג´יהאד. את מגעילה אותי. איך את מעיזה בכלל לקרוא לחיילי צה"ל "רוצחי ילדים" ולהשוותם לזבלים ההם מארגוני הטרור?! יש הבדל ועוד איך בין חיילי צה"ל הטהורים לבין הזבלים האלה שמתפוצצים לנו בכל מקום ושיורים על תינוקות תמימים וחסרי אונים על מיטותיהם. ההורים הפלסטינים הם האשמים בכך שהם שולחים את הילדים שלהם להתעמת מול חיילי צה"ל ולזרוק עליהם אבנים, כדי שאם הם ימותו, הם יהפכו ל"שאהידים" ויקבלו "72 בתולות בגן עדן". אלה לא הורים. אלה יצורים שאין להם טיפה של כבוד וערך לחיים של הילדים שלהם. חיילי צה"ל חונכו על עקרונות טוהר הנשק ומוסר הלחימה. צה"ל הוא צבא מאוד מוסרי וטהור.
לעומתם, מחבל פלסטיני, ימח שמו וזכרו
, הוא חלאת אדם, טינופת, שרוצח גברים, זקנים, ילדים, נשים וטף, רובם יהודים, בלי להבחין בדת, במוצא, במין ובגיל ושמנתץ לרסיסים את כל חלומותיהם ותוכניותיהם לעתיד. אותו מחבל קורע את הנשמה ושובר את הלב לכל המשפחות של הנרצחים בפיגוע. אותו מתאבד חייב להישרף בגיהינום. יונה, אני אומר לך דוגרי את הדברים הבאים: את אישה מאוד מסכנה, פתטית, בזויה ופחותת-ערך. לצערי, אני רואה שאת לעולם לא תחלימי ממחלת אהבתך את הפלסטינים והמחבלים אשר יוצאים מתוכם. את יודעת מה? לכי לגור איתם, לכי תנשקי את כפות הרגליים של איש הדמים הזה ערפאת, ימח שמו וזכרו, כי אני, כיהודי, מתבייש בך ואיני רוצה אותך במדינה שלי, שמאלנית-קיצונית מלוכלכת ונתעבת שכמותך!!!!!

maruan

New member
יונה בוקר טוב יש לי מה לאומר לך בקש

בקשר לחיילי צה"ל אני מאמין אימונה שלמה שחיילי צה"ל לא הורגים בכוונה אבל אני כן מאמין שהמחבלים באים ללב ישראל בכוונה תחילה בשביל להרוס לכם את החיים הם הורגם ילדים נשים וטף למה העיתונות הערבית לא מגנה את הפיגועים והיא אומרת שזה מעשה גבורה המתאבדים וההתאבדויות אם אתה רוצה לדבר אז תדבר ותהיה דוגרי הם המחבלים לא דופקים חשבון לאף אחד וצה"ל נלחם על קיומה של מדינת ישראל בשביל זה הוא נכנס לערי הגדה ממגר את הטירור שנמצא שם כמו סרטן בגוף צה"ל הורג ילדים בשוגג אבל כן מחסל מכירים האחראים לטירור ולפיגועים עם דם על הידיים אני חושב שצריך לא רק להרוס את הבית של המחבל בלבד גם את הבית של המשפחה שלו ואת הבית של השכנים שיהווה לקח לכולם שפיגועים זה קטסטרופה ומי שמפגע כולם צריכים לשאת בתוצאות וגם איפשרות לטרנספר את המחבלים ואת משפחותיהם גם זה טוב זה יהיה לקח לאחרים שחושבים לפגע נגד ישראלים ויהודים כול הכבוד לצה"ל כול הכבוד לכוחות הביטחון אני מצדיע לצה"ל ולכוחות הביטחון אני גאה להיות ישראלי יונה אני גאה להיות ציוני. בכבוד רב מרואן

אהובה.א

New member
מרואן

תפסיקו להתייחס ליונה הזאת, היא מנסה לעורר מלחמות. אני בסכ"ה מרחמת על שכמותה. היא ניסתה לעורר בפורום הימין את כולם שם , אולם לא נראה שהצליחה לעשות זאת ולכן נכנסת לדבר כאן. לא בטוחה שדבריה משקפים את הלך הרוחות שיש במפלגות השמאל (הלא קיצוניות..). דבריה משקפים את דעתה בלבד , והרי דעתה לא נמדדת בזעיר אנפין. לעומת זאת , מרואן יקר , אתה מודה בעצמך שמעשה העוולה שהטירוריסטים עושים בארץ מנוגדים את המין האנושי. לא כך של חילי צה"ל שנלחמים בכדי לחיות. ואם ילד בן 11 זרק אבן או השד יודע מה עוד על חייל צה"ל , בגלל שחונך לזרוק אבנים על יהודים , כי השנאה אצלם בנשמה שתיכף לא תהיה להם, אין שום סיבה שהחייל ישב בשקט ולא יעשה כלום. להבדיל מילד יהודי , שרוצה לבלות עם משפחתו , לנסוע לפסטיגל בחנוכה , שרוצה לנסוע לבית הספר בשקט, שרוצה להיכנס למק דונלדס או לבורגר קינג בכדי לאכול המבורגר ולא לקבל רסיסים או להירצח ע"י מפגר שחושב שאם יהרוג יהודים יקבל 72 בתולות . וליונה , אני מאחלת לך להיקלע למחבל שלא יחוס עלייך ועל משפחתך. ואז תביני כמה הם נבלות. כמה הטירור הוא נגד המין האנושי. אבל , אני יודעת שאת מצדדת בטירור. אולי את סתם אחת מהם שמנסה להתסיס? לא אתפלא על כך.

maruan

New member
לכבוד אהובה היקירה שלום רב

שלום רב לך אהובה אפילו אם הייתי רואה בעיניים שלי חייל יורה בילד או בתינוק לא הייתי מאמין כי לא נכון אני מאמין שתאונות מעין אלונגרמות כפי שציינת בשוגג את צודקת הטירוריסטים שבאים לפגע בלב ישראל הם בני עוולה בני זונות ומקומם בע"ה יהיה בגיהנום שם האש תאכל אותם בע"ה ימחה שמם וזכרם בקשר ליונה אני בספק שהיא יהודיה כי לא שמעתי בחיים אישה יהודיה מדברת בגנות חיילי צה"ל שהם עמלים ימים כלילות בשביל לשמור על אזרחי ישראל ועל ביטחונינו האישי הם עובדים מסביב לשעון גם בחורף הקר גם בקיץ החם והשרב והחום הלוהט והקור העוקץ הם עומדים במחסומים בשבילינו בשביל שאנו נישן בשקט הם שוכבים במארבים בגשם ובקור העז בשבילנו אני אין לי מה להגיד לחיילי צה"ל חוץ מתודה רבה אני אוהב אותכם נמרים פנתרים אני מצדיע לכול חיילי צה"ל ולכוחות הביטחון אוהב אותכם יותר מכול אני גאה להיות ישראל אני גאה להיות ציוני בכבוד רב מרואן מחיפה

אהובה.א

New member
../images/Emo45.gif

גם אני גאה להיות ציונית. ואני גאה עוד יותר במה שמדינת ישראל עשתה בחמישים השנים האחרונות. יום נעים לך , מרואן

למעלה