חייייב להגיד !!!!!!!!!

canon man

New member
חייייב להגיד !!!!!!!!!

אין אין התוכנית של היום !! (רביעי) הייתה אני חושב .. בלי להגזים .. התוכנית הכי טובה עד עכשיו !!! אשכרה נהניתי לשבת מול המסך כל התוכנית ! מההתחלה אסף הבריק בראיונות וברעיונות הראיונות זרמו , ההופעה של רוני היתה במקום .. הכל היה מעולה .. ! אסף התעלה על עצמו !

זה נכון! ../images/Emo12.gif

לא חשבתי על זה עד כה. באמת לא שמעתי אותה מעולם שרה ללא פלייבק! כנראה ששיעורי פיתוח הקול עשו את שלהם, אה?!
בכל מקרה, מצחיק שכולם חושבים שרוני כתבה את השיר בעצמה (המיתולוגיה, שנוצרה בעקבות היחצ"נים, טוענת בתוקף שהיא כתבה את זה על האקס המיתולוגי שלה). ע"פ אתר אקו"ם, השיר נכתב ע"י Mikkel Sigvardt ונקרא במקור: LET'S MAKE IT BETTER. בכל מקרה, ללא ספק, אתמול התוכנית הייתה אחת מהטובות שהיו!

פלגמט21

New member
לא מסכים. הראיונות לא זרמו

הרבה בגלל האורחים ה"בעייתיים" שכטר ואלדד זיו.

shanyzilber

New member
תוכנית ממוצעת...

לדעתי זו דווקא לא הייתה אחת התוכניות הטובות, אבל עדיין מהנה מאוד. הפתיחה הייתה ממש מצחיקה "לעולם לא אתנצל בפני חברות כנסת"). הראיונות דווקא לא היו זורמים לגמרי, אהבתי את הראיון עם עופר שכטר. והיה ממש אחלה לראות את רוני שרה פעם ראשונה בלייב!

פושיק

New member
חפשתי באימיול ובקאזה ואין שיר כזה

יש כמובן את הביצוע של רוני, אבל אין שיר שם שיר כזה באנגלית.

דווקא יש... ../images/Emo13.gif

והנה קישור לפרטי השיר, מתוך האתר של אקו"ם: http://members.acum.org.il/servlet/EQMainServlet?QType=ACUM_QTYPE_WRK_BY_WORK_DETAILS&OutSideCall=1&TranslatedFlag=1&ShowSyncrnize=0&OutSideSync=0&RecordChoice=00000&InterfaceLang=1&WCaeNumber=&fldUserType=1&fldSourceCall=1&fldSystemType=0&WorkID=380648&Delegates=2 (אני מתנצל שזה לא מסודר, אין לי דרך להכניס כתובת כ"כ ארוכה כקישור...)

Cמיכלי

New member
מסכימה איתך

גם אני אמרתי שזו היתה ללא ספק אחת התכניות הטובות ביותר. אגב גם ביום ראשון היתה תכנית מצויינת

ShAnTi17

New member
מצטרף ../images/Emo45.gif

היתה אתמול תוכנית מעולה! באמת אולי הכי טוב עד היום. אסף גרם לי לא לחשוב אפילו על זיפזופ לכיוון "ערב טוב עם גיא פינס", דבר שלא קרה בתוכניות האחרונות. רק שימשיך ככה !

מה שמוביל אותי לשאלה...

האם מה ש"עושה את אסף" הם האורחים, או שהוא מסוגל ליצור תוכנית טובה גם עם אורחים בטטות...?

canon man

New member
לדעתי ..

זה תלוי . תלוי באסף , תלוי בכותבים , ותלוי במצב רוח של הקהל . שאני היתי שם פעם ראשונה, היו אולי .. אבל אולי .. 20 איש בקהל .. זה גורם למנחה שעובד נון סטופ 24 שעות על התוכנית לבוא בלי מוטיבציה לתוכנית שלו . כרגע , לפי מה שאני ראיתי בטלויזיה לפחות .. יש הרבה יותר קהל , אין מה לעשות - זה ממריץ ונותן מוטיבציה להמשיך ולתת את כל כולו בתוכנית . תלוי בכותבים - שיתנו לו חומרים טובים ויתחקרו טוב טוב את המרואינים ואז לא יצא מצב שהוא יצטרך לשבת מול נגיד .... אלי אילדיס וישמע ממנו איך לרוכב אופניים בטור דה פראנס יוצא פיפי במכנסיים תוך כדי שהוא רוכב... והכי חשוב - תלוי באסף , שיבוא עם מצב רוח טוב , יתן את כל מה שיש לו .. ויש לו לתת .. יכנס במי שצריך בלי לפחד, הרי את זה אנחנו אוהבים בו .. וימשיך להשתפר מערב לערב .. שיהיה בהצלחה ..

נסיכת pop

New member
היתה אחלה תוכנית...

הביצוע של רוני בלייב היה ממש יפה
אתמול פעם שניה שראיתי נראה לי שאני אמשיך זה מאוד נחמד וזה שעה סבבה

זונע

New member
לעזזל איתך ועם כולכם!

זאת רוני! היא מטומטמת!זה פופ מתועב! איפה הנאצה והקללות?!

למעלה