חיייב עזרה דחוף !!!!

חיייב עזרה דחוף !!!!

נקלעתי למצב שיש לי 2 אהבות במקביל... כן ככה זה אצלי או שאין בכלל או שאם זה בא זה בגל גדול ... הכרתי מישהו חמוד דרך הצ'אט והבטחתי לו שניפגש אחרי פסח, למחרת פנה אליי עוד מישהו חמווווד ועכשיו אני מנהל עם שניהם שיחות בצ'אט. ואני לא יודע מה לעשות !!!! אני יודע שזה לא טוב !!! אז איך אני עושה את זה ככה שאף אחד מהם לא ייפגע ?????? אוווווווף!!!!!!!!!!!!

אאאא קצת מסובך,‏ אבל....‏ ‏

גם לי זה קרה ‏.ולא רק פעם אחת וגם לא עם ‏2‏ חברים זה קרה לי עם הרבה יותר,‏ אשמח לשוחח איתך במסרים,‏ עוד לא הסתדר לך תיבת המסרים ? שיהיה שבת הגדול שלום.‏ אוהב.‏ ‏

McBrownie

New member
ממ 'שיחות בצ'אט' זה לא ממש מערכות יחסים :\

אל תדאג, עוד לא התחיל שום דבר..

ItsikH

Member
אתה לא יכול לשאת באחריות לרגשותיהם של אחרים תתמקד בשיקול הדעת שלך. הנה דעתי, ראה אם זה אומר לך משהו: ../images/Emo41.gifכל עוד לא הכרתם - הרי אפילו עוד לא נפגשתם - אינך מחויב לאף אחד משניהם, לצ'וטט ולפלרטט אפשר עם כולם כל הזמן ומי שמצפה אחרת חי בסרט. ברגע שתפגוש את שניהם, רק אז הדילמה תתעורר, ואז תדרש להחליט מהר ככל האפשר. ראה זאת כתרגיל בקבלת החלטות. ../images/Emo41.gifזה גם מאוד לא מקובל וגם מאוד לא מתקבל על הדעת לשתף אותם בדילמה הזו או בכלל במידע האחד על השני, זה בדיוק מסוג הדברים שעלול לפגוע (במובן מסוים זה פרדוקסלי - הרי מצפים לכנות...).

למעלה