חייזרים...

אמיר96

New member
תגובה

1. אם משהו נראה לך מוזר זה לא אומר שהוא לא נכון. 2. אין כזה דבר סוף היקום (למרות שאומרים שיש שם מסעדה נהדרת). 3. מה הם עושים שם? בטח מקשקשים באינטרנט. 4. לשם מה הם נוצרו? שאלה טובה. שאל את הרב / כומר / שייח / רופא אליל (מחק את המיותר) הקרוב למקום מגוריך

ל נ צ ח

New member
כן!חייזרים!!על חייזרים,צלחת-מעופפת:

להשחר: על "הנפלים"ופירוש מחז"ל.חייזרים,צלחת-מעופפת 20/1/2001 21:42 לנצח [email protected] ----------------------- ספר בראשית פרק ו (ד) הנפלים היו בארץ בימים ההם וגם אחרי כן אשר יבאו בני האלהים אל בנות האדם וילדו להם המה הגברים אשר מעולם אנשי השם: . . . * . . בעל הטורים על בראשית פרק ו פסוק ד (ד) הנפלים - ג'. אחד מלא וב' חסרים הנפלים היו בארץ, חסר. ושם ראינו את הנפילים בני ענק מן הנפילים (במדבר יג, לג), מלאים. וזה סיחון ועוג וכו' כדאיתא בנדה (סא, א ע"ש בשינויים) סיחון ועוג בני שמחזאי ועזאל ונפלו מן השמים בימי דור המבול. לכן כתיב כאן הנפלים היו בארץ, חסר אבל ושם ראינו את הנפילים בני ענק מן הנפילים, מלאים שזהו סיחון ועוג: . . . * . . . לערני: * אין סתירות!!! * , על חייזרים ועוד:... 20/5/2000 14:5 לנצח ----------------------- "אמת" יש רק אחת. בכל יתר האמיתות והתיאוריות הגרנדיוזיות יש סתירות. כאן אין. כי אני מציג את האמת האוניברסלית היא האמת, ואין לא היו ולא יהיו לה שום סתירות. המצב הוא שרבים בדומה לך ערני, שלא מודעים לכלל האמת, מוצאים כביכול סתירות, אך אלה נובעות מחוסר הידיעה ערפל ודעות קדומות שעדין לא התגברו עליהם ורבים משתמשים בהקדמות הכוזבות שלהם כדי לשפוט דבר עוד לפני שיודעים להבינו וממהרים לקרוא את התמונה ללא הפרטים החסרים שעדיין לא הוצגו במלואם ומכריעים על סמך זה את קביעתם הלא נכונה. ולכן חכם יהיה מצדם לשאול קודם את כל השאלות שנראים להם כסתירות, ולאחר מכן לקבוע עובדות . ועכשיו אשיב לשאלותיך: -תוכניתו של אלוהים הקדושה למען חיי הנצח למען האדם, בנויה על ציר הזמן הנצחי הנע במעגלי המחזורית הנצחית של בראשית ואחרית וחוזר חלילה. כידוע לכולנו, בגלגול הזה אנחנו אחרי מצב בראשית, ולידיעתך, מתקרבים למצב אחרית. במצב זה מתרחשים דברים רבים ועצומים שבעיני האדם הרגיל לחיי היום יום "המשעממים", זה יראה על טבעי. אך ערני היקר, זה טבע השמור למצב האחרית כמו שהטבע הוא ומאלוהים היה ולא כהרגלינו במצב הבראשית. כך בסוף האחרית האלוהים שולח את מלאכיו בצורת אדם או חייזרים, כדי שימלאו את תפקידם הנורא, יטפלו במשיח ויעשו את מה שמיועד להם לעשות ולא אפרט חוץ מלרמוז שהצלחת המעופפת היא "מכונת זמן". ומדוע כך נוהג אלוהים ולא בהוקוס-פוקוס? , כי לא מחשבותיו מחשבותיכם ולא דרככם דרכיו. וכל דרכיו דרכי היגיון וכינור כמו שאמר דוד המלך, למרות שכלל רוב האנושות לא תופסים את זאת. וכך רצונו כי הוא אלוהים. אך אל דאגה ערני, בקרוב סודות יתגלו וכולם ידעו את השם כמים לים מכסים. -לשאלתך מדוע נברא העולם רק כעת וכדבריך לפני חורבנו, התשובה היא: האלוהים הוא הבורא. הוא ברא וקובע את החוקים לכל, הוא המשטר של החוק והסדר ביש, וכדי להנציח זאת, ובמטרה שכל זה "יעבוד" וחלילה ללא שום תקלות ולנצח נצחים ובהתחשבו באדם החוטא מטבעו ובנשמתו הנצחית ובשאר המצבים החיוניים לחיי הנצח של האדם במחזוריות הנצחית שהאלוהים חוקק, ברא כך את העולם ולא אחרת וירא כי טוב מאוד. לא כתוב וירא כי מושלם, אלא וירא כי טוב מאוד, לעולם האלוהים לא היה בורא עולם מושלם כי העולם והאדם חייב להיות המשלים אותו את* האלוהים הוא המושלם הוא השלם *. יש עוד דבר להגיד בקשר לזה והוא בעניין הטוב והרע, אך אשאיר זאת לפעם אחרת. בקשר למשיח, בוודאי שהוא יודע בקשר לשליחותו והוא גם יודע שיש סדר ותקופות לדברים ששאלת ובוודאי שזה לא באותו הזמן. אני מנבא את עיקר הדברים שברומו של עולם בחשיבותם המכרעת לאנושות כולה, * את הקרדינאלים בלבד * ולא את אלה שחשובים לך כעיקריים. וסדר התרחשותם של דברים קרדינלים אלה מכאן ואילך כך הם: השמועות, התגלות השם בביאת המשיח הוא המוכיח הוא המבשר, "תקופת משיח", סיום תקופתו ומלחמת גוג מגוג וחורבן הבית (העולם) יום הדין הגדול והנורא ולגיהינום בעולם המוות, ולאחר זה תחיית המתים בעולם הבא והלאה.... וכל זה למעני, למענינו ולמענך וזה כי למרות ייצר הרע שטבוע באדם, למען חייו טבוע ייצר זה, כמו יתר היצרים שבו, והאינטרס העליון הוא של האלוהים ממידת הדין החסד והרחמים שבו כדי להבטיח את החיים לעד במעגלי המחזוריות הנצחית ולמען האדם. בברכה: |s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s|

Lyosub

New member
חייזרים חוצנים ושאר ירקות...

כן אני באמת מאמין שיש עוד צורות חיים ביקום הענק הזה וזה פשוט לא הגיוני שבני האדם יהיו צורת החיים היחידה ביקום. אבל יש סיכוי די טוב שצורות החיים הקיימות ביקום יהיו שונות מאיתנו בצורה כה מהותית שאנו כנראה לא נזהה אותם (לפחות לא בהתחלה) כצורות חיים. אם הם שונים מאיתנו אז כנראה גם הטכנולוגיה שבהם הם ישתמשו תהיה שונה מאוד (למרות שתנצל את אותם חוקים מדעיים). אבל אני לא מאמין שכל אותם אנשים אשר דיווחו על חטיפות, תצפיות ומפגשים אכן נחטפו, או פגשו חוצנים. הם מאמינים שזה מה שקרה אבל לדעתי זו הגרסה המודרנית למפגש עם מלאך / שד / פייה או כל יצור מיתי אחר.

selgarat

New member
ממבט הנמלה

השאלות שלך חשובות אבל אני חושב שהתשובה אליהן היא לא שאת מחפשת. היכולת לעשות משהו לא מבטיחה שהוא אכן יקרה. אחד הדברים החשובים ביותר עדין יהיה חסר וזה מניע. אם נסתכל על זה מהזווית של נמלה אז נמלה טיפה אינטיליגנטית תבין שקיימים יצורים על האדמה יותר מפותחים שעלולים לבוא לעולמה. אז היא מגינה על עצמה כי מניע אפשרי לגיחה כזו תהיה רעב, ומעבר לזה היא חיה את חייה. לא הייתם מצפים שיצור כמו נמלה יכול לחשוב שיש לו מה להציע לבני אדם מבחינת אינטילגנציה או תבונה שאין לאדם בכל מקרה. אותו הדבר ביר להניח נכון גם ליצורים מפותחים יותר מאיתנו. יצור שהצליח לשרוד את כל ההתפתחות שלו עד לשלב כזה מתקדם סביר להניח שלא רק שיודע מה שאנחנו יודעים אלא יודע גם יותר. אז מה יש לנו להציע לו בתקשורת כזו או אחרת. מי שמצליח למצוא תרחיש שבו יש ליצור מפותח ממנו מה להרוויח מתקשורת איתו הגיוני שישאל את עצמו אם יש ואיך לתקשר עם יצורים מפותחים אחרים, עד אז אין ממש מה לנסות.

jDaNiELLE

New member
אתם נורמלים???

ברור שיש חייזרים, ולעולם לא היה ספק.. יש יותר כוכבים ממה שמוח שלכם יקלוט. יש כוכבים כמו שיש גרגירי חול. בערך. זאת הכמות. אז אנחנו, שביקרנו אולי ב20 מהם והחלטנו שאין- נורא טיפשים. סורי אבל גם אתם. מה נראה לכם???שאנחנו היחידים??? שבכל הכדורים ביקום העצום והבלתי נתפס הזה, כדור הארץ הוא היחיד עם חיים עליו????get real!!! זה מראה קצת על בורות לדעתי. או פחד.או וואטאבר. להאמין אלוהים כן, ובחייזרים לא. תמיד חשבתי שבני האדם הם מין מוזר.

selgarat

New member
השאלה לא בדיוק אם יש או אין

כמו שכתבת רק הגיוני שיש, אם אין זה יהיה הפתעה אמיתית. אבל גם אם יש ואפילו יש הרבה ואולי אפילו כמה שהצליחו להתפתח אל רמה שמספיק גבוהה כדי שיגיעו לכאן, הרי שעדין זה לא מבטיח שהם אכן יגיעו לכאן. לכן השאלה שיותר נראה לי הגיוני ששווה להתמקד בה היא האם צריך להשקיע ברעיון שיש כאן חיזרים, כלומר שחלק מאותם יצורים השקיעו ובאו עד כאן, או שצריך להשקיע ברעיון התקשורת מרחוק עם חיזרים, שהרי לחפש אותם זה כמו לחפש מחט מאוד מסויימת בתוך כל השחת שבעולם.

Lu Tze

New member
מכיוון שאני אתאיסט,

אני חושב שיש סיכוי לא רע (ואפילו די גדול) שצורות חיים התפתחו בעוד כוכבי לכת. אומנם זה לא מחייב חיים תבונתיים, אבל אני חושב שיש סיכוי טוב שתבונה יכולה להתפתח גם בכוכבי לכת אחרים (הפיזיקאי והסופר פרד הויל פיתח תיאוריה חצי-מבודחת שלפיה הגורם הישיר להתפתחות חיים תבונתיים על כדור הארץ היא העשב, שמקטין את התחרות על אוכל ובכך מאפשר לתבונה להתפתח). לפי הפיזיקה המודרנית, שום דבר לא יכול לנוע יותר מהר ממהירות האור. עם זאת, פיזיקאים כבר טעו בעבר (למעשה, אני חושב שקראתי איפשהו שגילו שחלקיקים בודים יכולים לעבור את מהירות האור בתנאי קיצוניים כמו בסביבת חור שחור, אבל אני לא בטוח). כדי שחייזרים יגיעו לכדור הארץ (אומנם לא שאלת אם יש סיכוי שהם יגיעו לכדור הארץ, אבל זה השתמע מהודעתך) צריכים לקרות כמה דברים: א) חיים צריכים לתפתח בכוכב אחר. לדעתי, סביר. ב) החיים האלה צריכים להפתח תבונה. לדעתי, ייתכן ודי סביר. ג) היצורים האלה צריכים או: 1) לפתח טכנולוגיות שיאפשרו להם לנוע יותר מהר ממהירות האור. לדעתי, אפשרי, אבל אי אפשר לבסס דבר כזה על היגיון שכן זה פורץ את גבולות המדע. או: 2) לנוע במהירות קטנה ממהירות האור במשך אלפי שנים. לדעתי, ייתכן אבל אין לנו "קסאנופסיכולוגיה" אז אי אפשר לקבוע דעה רציונלית. ד) למצוא את כדור הארץ. לדעתי - לא סביר, אם כי אני מניח שזה ייתכן.

MelodicTruth

New member
אני מציע

שתקראו את "על-מרחב" של מיצ'יו קאקו. בחלקו האחרון של הספר הוא דן באפשרויות של קיום חיים תבוניים מחוץ לכדוה"א. יכול להיות שהספר יוכל להוסיף לכם דבר אחד או שניים
ועוד כמה הערות: 1. כן, מדענים טעו בעבר. אינשטיין הוסיף איברים למשוואה שלו רק כדי שלא להוכיח שניוטון טעה. מאוחר יותר הוא הגדיר את זה כ"טעות הגדולה של חיי". לפני מאה שנה לא יכולנו לחלום לעבור את מהירות הקול. לידיעתכם, התפתחות האנושות מתבטאת במשוואה מעריכית, לא לינארית, כל דור האנושות מכפילה את הידע שברשותה. לכן סביר להניח שכמו שבעתיד נוכל להגיע לכל חור ביקום, כך ציביליזציות אחרות שהתפתחו מהר ממנו כבר הגיעו לרמה הנ"ל. 2. שכחת עוד עובדה חיונית לקיום חיים תבוניים לאורך זמן. יש צורך בהתפחתחות מוסרית בהתאם להתפתחות הטכנולוגית אם לא יותר מהירה. במידה וציביליזציה תמציא פצצת אטום לפני שעברה את התהליך האבולוציוני של פיתוח מערכות מוסר מתקדמות מספיק, זה יהיה הסוף של אותה חברה. 3. לא תהיה בעיה לאתר את כדור הארץ מכיוון שבמשך השנים האחרונות, עקב השימוש במכשירים טכנולוגיים, כדור הארץ מוקף בקרינה שמגיעה למקומות רחוקים בגלקסיה. אחת הסיבות שאם יש אי שם ציביליזציה מפותחת, כבר היינו אמורים לקלוט את הקרינה שלה. 4. ציביליזציה שתצליח למצוא את התאוריה של הכל תהיה בחצי הדרך למציאת דרכים למניפולציות במימדים הגבוהים, דבר שיאפשר מעבר ממקומות בקלות. 5. סטטיסטית, הסיכויים לקיום חיים תבוניים מבחלל גבוהים ביותר

Lyosub

New member
השאלה בקשר לחייזרים

היא האם גם להם יש את אותו הדחף, יצר לחפש חיים אחרים. אם לא איכפת להם ומבחינתם כל מה שחשוב זו העובדה שהם קיימים ויש להם לאן להתפשט אז הם לא יטרחו לברר את קיומם של יצורים תבוניים אחרים. יכול להיות שגם ההגדרה שלהם לחיים תהיה כל-כך שונה ממה שאנחנו מגדירים חיים עד שהם יגיעו לכדור הארץ יבדקו ויחליטו שאין כאן צורות חיים.

MelodicTruth

New member
שזה מוביל לשתי אפשרויות

אם הם לא רוצים לחפש אותנו הם או:1. לא מספיק אינטליגנטים לפתח בזה עניין(או שאין להם כלים). 2. כל כך אינטליגנטים, שליצור איתנו קשר זה כמו שניצור קשר עם בקטריות על פלוטו.

איינשטין לא טועה

שכחת להזכיר שכיום אומרים שהוא צדק, רק שאז הוא לא ידע על קיום "החומר האפל". התפתחות מוסרית? על כדוה'א הצחקתיזי קשה לי להאמין שיכול להיות כוכב עם מצב יותר גרוע על המאה ה-20 שמעת? האם ידעת שבאותה שנה בה הומצאה פצצת האטום השתמשו בה לרציחת מאות אלפי חפים מפשע? איפה בידיוק אתה רואה פה התפתחות מוסרית?? אולי התכוונת ניוון מוסרי

אם חייזרים קיימים אז...

רוב הסיכויים שהם עשויים מבסיס של פחמן כמונו או מהחומר שהכי דומה לו והוא סיליקון. ואם הבסיס של התאים שלהם הוא סיליקון אז יכול להיות שהם יותר חכמים מאיתנו (שבב גמכן עשוי מסיליקון). קראתי את זה פעם בכתבה מאוד מעניינת רק חבל שזה היה מזמן ואין לי קישור

ehudt

New member
אני ממליץ על הספר Contact

של Carl Sagan מאד מעניין בהקשר של תקשורת בין בני אדם ליצורים מפותחים יותר אשר במקור אין בינם כל חיתוך משותף (הכרח לתקשורת) חוץ מאשר חוקי המתמטיקה והפיזיקה.

למעלה