חייזרים

רותי 11

New member
חייזרים ../images/Emo112.gif

חייזרים = חי-זר. יש לנו נטיה להכניס לאותה קטגוריה חייזרים וחוצנים ושני אלה ממש לא אותו דבר. חייזרים הם נשמות שמגיעות מעולמות אחרים וחיים בינינו כמו כל בני האדם, חייזרים בעצמם לא יודעים שהם כאלה, רק מעטים מודעים לכך בעקבות מידע שהגיע אליהם. חייזרים הן נשמות שמגיעות לכאן בהסכמה להבדיל מחוצנים. די קשה להם כאן על כדור הארץ, מהסיבה שכאן האנרגיה מאוד דחוסה (במימד השלישי) והם לא רגילים לכך, הם מגיעים מעולמות פחות "דחוסים". יש להם קושי עם המנטליות של אנשי כדור הארץ, הם הרבה פעמים מרגישים "אאוטסיידרים" מרגישים לא שייכים, הם מאוד מתעניינים מה קורה בכוכבים אחרים ובכלל כל עניין החלל מאוד מרתק אותם, לא את כולם. קשה לדעת מי חייזר בלי לבדוק את זה בתקשור, אני אישית נתקלתי בכמה כאלה - והם אנשים מאוד נחמדים וממש אי אפשר לדעת שהם כאלה, חלקם כבר חוו פה מספר גלגולים מועט ויש כאלה שממש חוו גלגול אחד או שניים בלבד.

בת שרה 47

New member
זה מעניין..

לפני הרבה שנים,פגשתי מישהוא שצייר ציורים שנראו מעולם אחר.. לאחר הרבה שיחות ביננו הוא אמר לי שאני נשמה שמתקשרת,אבל אני עדין לא במצב מודעות ושהוא ואשתו חייזרים. הוא אמר שאם אגע בעורם ארגיש שאין להם חום גוף.. נגעתי בידו,והוא היה קר כמו קרח.. נבהלתי מאוד .. ודי ניתקתי קשר. והם היו מאוד נחמדים,מאוד שקטים,מאוד בהירים.. רק עכשיו אני מתחילה יותר להתחבר לזה שאולי זה היה נכון ולזה שיש סיבה שפנו אלי..

אנטוליו

New member
בקשר לחיזרים תארת פחות או יותר את הרגשתי.

יכול להיות שאני
? לפי המיסטיקן מקס היינדל, אנשים שמרגישים זרות בין בני אדם, מוצאם ממלאכים (ישויות שהם דרגה אחת מעל לבנ"א) שפיגרו אחרי אחיהם היותר מוצלחים בהתפתחותם, ולכן נאלצו להתגלגל כאן בתור בני אדם. לפי התזה הזאת בני אדם שלא יצליחו להתפתח יחד עם כל האנושות, ייאלצו להמשיך את האבולוציה שלהם עם מי שעתה הם בע"ח. אני גם לפעמים מתעניין בכוכבים. באתר הבא יש קטעים קצרים של מוזיקה שמיימית ומי שמותקן אצלו real player יכול להאזין.

רותי 11

New member
אנטוליו תן לי לתקן אותך

שום בני אדם לא ייאלצו לחיות עם בע"ח או כבע"ח בגלל אי התפתחות מסויימת ולא משנה מה היא תהיה. בגדול רובנו חייזרים כי במקור רובנו לא מכאן, אנחנו הגענו לכאן לפני עשרות אלפי שנים וקבענו את החיים שלנו כאן. היחידים למעשה שהם ילידיי כדור הארץ הם הכושים.

BABE111

New member
רותי....את באה לומר ש....

ישנם בני אדם שמסתובבים בננו ,שנראים כמונו אבל הם חוצנים???????

BABE111

New member
ו......

האם ישנם דברים שמאפיינים רק אותם שניתן לזהות אנשים כאלה?????

רותי 11

New member
בגדול אי אפשר לזהות אותם

כי הם נולדים כמו כל בן אדם רגיל וכבר ציינתי שהם כאן ממקום של הסכמה ולא ממקום של כפיה כמו למשל החוצנים

רותי 11

New member
BABE111 אני לא אמרתי חוצנים

אני אמרתי חייזרים והבהרתי שאלה שני דברים שונים והם בהחלט לא מסוכנים הם באו לכאן למספר מטרות - בעיקר ללמוד, ושנית גם לעזור לנו לאנושות.

Mandy18

New member
קצת מבולבלת ....

רותי, אמרת שחייזרים אשר נמצאים פה בגוף אנושי מרגישים לא שייכים , אבל אחר-כך אמרת שרובינו חייזרים שהגענו מעולמות אחרים.... אז אם רוב האנשים הם חייזרים מדוע עדיין יש את הרגש של האי שייכות? כי לפי מה שאני מבינה רוב האנשים עברו כמה וכמה גילגולים, אז אם הם אכן חייזרים , הם כבר היו צריכים להתרגל לגור פה, לא? ועוד משהו שלא כל כך קשור, אבל רציתי לשאול מזמן.. העם היהודי זה העם הנבחר והכל, אבל עם גילגולי הנשמות כל אחד יכל להיות פעם נוצרי, יהודי, מוסלמי ועוד ועוד... ואני זוכרת שאמרת כאשר אמרת לנו מה הם צבעי הנשמות שלנו, שהסופר באיזשהו ספר טען שאין צבע סגול, אבל הוא לא בדק יהודים... אבל האנשים שהוא בדק יכלו להיות יהודים בגלגול שעבר... אני פשוט מבולבלת..... כי אני מרגישה, שבגלגול הזה אני יהודייה, וזה העם הנבחר... אבל גלגול שעבר אולי להיות יהודייה... אז מה זה אומר? טוב, זהו עם השאלות... תודה רותי

רותי 11

New member
Mandy18 מתוקה

בואי נעשה קצת סדר בדברים. כמו שציינתי יש כאלה שחוו מספר גלגולים לא מועט ויש כאלה שממש אפשר לומר אחד או שניים צינתי גם שרובנו חייזרים כי רובנו לא מכאן אלה מעולמות וכוכבים אחרים, אבל כאשר רוב בני האדם (התרבויות) הארחים הגיעו לכאן לא כדור הארץ היה אז במימדים גבוהים יותר ולא כמו היום שהוא נמצא במימד השלישי, וזה היה לפני עשרות אלפי שנים ככה שעם הזמן רובנו התרגלנו לכך, למרות שזה עדיין לא ממש קל גם לנו כי לנשמה מאוד קשה בגוף הפיזי הדחוס. לגבי השאלה שאנחנו הגענו לכאן כעם נבחר זה קצת יותר עמוק אבל נכון כולנו באנו לחוות את כל הקצוות את כל הצדדים ובין היתר זה להיות יהודי, מוסלמי, נוצרי, בודהיסטי ואפילו לחוות כתות למיניהן. כמו שציינתי כמו שמייקל ניוטון לא נתקל בכאלה בעלי נשמות בצבע סגול זה פשוט כי הוא לא נתקל, בין היהודים יש כאלה עם צבעים כחולים ירוקים וכל צבעי הקשת, יש יותר מפותחים ויש פחות, חלק ממה שאנחנו עושים כאן זה להתפתחות האישית שלנו ולהתפתחות הקולקטיבית ותמיד אנחנו קשורים לקולקטיב מסויים, לפעמים זה דת לפעמים זה עם לפעמים זאת מדינה או כל דבר אחר, אבל חלק ממה שאנחנו עושים כאן הוא לפרט ולכלל.

golden energy

New member
אבל כשאומרים

שאנחנו העם הנבחר, אז יכול להיות שאנחנו לא מהעם הנבחר כי בגלגול אחר היינו מדת אחרת, כלומר- אז אולי מישהו יהודי עכשיו אבל בגלגול קודם הוא היה מוסלמי/נוצרי וכו' אז זה אומר שהוא מתרבות אחרת (תרבות אני מתכוונת לתרבות ש"למעלה", שאמרת לא מזמן שגם למעלה זה מחולק ל"תרבויות/מוצא) והוא אולי עכשיו יהודי אבל זה רק כי הוא בא לחוות את הגלגול העכשווי כיהודי והוא לא מה"עם הנבחר" כביכול..? עשיתי קצת סלט, אבל אני מקווה שתביני למה התכוונתי...

רותי 11

New member
golden energy יקרה

עם נבחר זה משהו שקשור למוצא שלנו,לתרבות שממנה הגענו ולכך שאנחנו התרבות שהכי שרדה כאן מכולם ולקחנו לע עצמנו תפקיד מסויים.

golden energy

New member
אז...

זה לא עונה לי על השאלה
נראה לי שלא הסברתי את עצמי טוב...סליחה....
התכוונתי שאיך אפשר לדעת אם מישהו באמת מה"תרבות הנבחרת" הזו או שהוא בא לפה כיהודי/אחד מהעם הזה רק כדי לחוות את ה"יהדות" בגלגול הזה.................. ז"א,ברור שבתקשור אפשר (אני מניחה..) אבל נגיד כשאומרים למישהו שהוא מה"עם הנבחר", אולי הוא "סתם" בא לפה רק לגלגול ספציפי כדי להיות יהודי.?

Mandy18

New member
זה גם מה שאני שואלת - כמו גולדי

ז"א שכל הנשמות היו מתישהו העם הנבחר? אז מה נבחר פה?? משהו כזה... אבל תודה על התשובה על החייזרים, עכשיו יותר מובן.

רותי 11

New member
Mandy18 יקרה

התשובה היא שכולם אולי באו לחוות ולהיות חלק מהעם היהודי אבל זה עדיין לא עושה אותם חלק מהעם הנבחר, הם באו רק לצורך השלמת חוויה.

רותי 11

New member
golden energy

את צודקת כשאת אומרת איך אפשר לדעת - כי כמו שציינת לא כל מי שהוא יהודי הוא באמת "מהעם הנבחר" וההפך. כי בין ה"גויים" יש נשמות של יהודים. לכן דברים כאלה אפשר לברר באמת בתקשור או בשחזור, אבל האמת לדעתי זה ממש לא משנה, לחיות ככל האדם ולהקפיד על "ואהבת לרעך כמוך" זה מספיק.

golden energy

New member
ליהפך ../images/Emo140.gif

כל הקטע הוא שאני מנסה להראות שזה לא חשוב.. כי יש כאלה שמדברים על ה"עם הנבחר" שאנחנו.. ומסתכלים על ה"גויים" בזלזול מזוויע, כאילו הם פחות בני אדם או משהו.. שבפועל- כולם שווים... אבל זה עניין לדיון שלא מתאים כאן לפורום המקסים הזה

רותי 11

New member
את בהחלט צודקת אני כל הזמן

מציינת שאנחנו לקחנו את זה למקום של אגו ולכן העולם נראה כמו שהוא נראה אז הגיע הזמן שניקח את העניינים לידיים ונתחיל לפעול ולא לחכות לאף אחד, כל אחד בעולמו הוא ולצאת עם זה החוצה כי אנחנו לא עם שנבחר אנחנו עם שבחר.

golden energy

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

"מקום של אגו"... משום מה הדחיסות הזאת משפיעה יותר מידי על אנשים,כשהם יותר חזקים מזה, אבל בכל זאת בוחרים בדרך ה"קלה" אולי של להתעלם מהטוב וסתם למצוא שעירים לעזאזל... והאגו גורם לדעתם של אנשים להשתבש

למעלה