חייזרים...יש או אין?...

h n cohen

New member
חייזרים...יש או אין?...

כדור-הארץ נמצא באחד מקצותיה הנידחים של גלקסיית שביל החלב,רחוק מאוד ממרכז העניינים...בגלקסיה שלנו יש כמאתיים מיליארד כוכבים,והיום ידוע על לפחות 100 מיליארד גלקסיות (במקרה המינימלי כמובן...במקסימלי מספרם אינסופי...)תעשו חשבון ותראו לבד על איזה סדרי גודל של מספרים מדובר כאן...ובכל המספר העצום הזה של גופים הגיוני שרק בכדור-הארץ יש חיים?... ידועים סיפורים רבים על אנשים שטוענים שנחטפו ע"י חייזרים ואפילו בוצעו בהם ניסויים שונים ,אבל סיפורים אלה עד כמה שיראו אמינים לא מוכיחים שחייזרים אכן ביקרו כאן(אגב,אין קשר בין ביקרו או לא לבין שאלת קיומם...אני חושב שלא ביקרו,יחד עם זאת אני חושב שהיקום בהחלט מפוצץ בחיים...) למרות שלא הוכח עדיין קיומם של חיים מחוץ לכדור-הארץ,הקהילה המדעית מאמינה שחיים כאלה בהכרח קיימים...כך גם קבעו 11 מדענים ברי-סמכא שנפגשו ב-61 ושביניהם היה המדען הידוע ד"ר קארל סאגאן (שאם אני לא טועה נפטר כבר...),וכן אחד מזוכי פרס נובל למדע-ד"ר מלווין קאלווין.מדענים גדולים אלה הביאו נוסחה מבריקה שידועה כ-"נוסחת גרין-באנק" שקובעת שבשביל-החלב בלבד יש כ-40 כוכבי-לכת עם חיים עליהם ובמקרה המקסימלי 50,000,000 כאלה... עכשיו בטח יבואו דתיים ויאמרו מה יודעים המדענים האלה? וכמובן יוסיפו שרק כאן אלוהים ברא חיים...ובשבילם אני יראה שגם בכתבי-הקודש יש רמזים ונבואות על חייזרים... מתוך ספר הנביא יחזקאל: "וארא והנה רוח סערה באה מן הצפון,ענן גדול ואש מתלקחת ונוגה לו סביב,ומתוכה כעין החשמל מתוך האש.ומתוכה דמות ארבע חיות,וזה מראיהן: דמות אדם להנה,וארבעה פנים לאחת וארבע כנפיים לאחת מהן.ורגליהם רגל ישרה,וכף רגליהם ככף רגל עגל,ונוצצים כעין נחושת-קלל". ועוד מיחזקאל: "וארא החיות והנה אופן אחד בארץ אצל החיות לארבעת פניו.מראה האופנים ומעשיהם כעין תרשיש,ודמות אחד לארבעתן.ומראיהם ומעשיהם כאשר יהיה האופן בתוך האופן.על ארבעת רבעיהן בלכתם ילכו,לא יסבו בלכתן.וגבהן-וגובה להם ויראה להם.וגבותם מלאות עיניים סביב לארבעתן.ובלכת החיות ילכו האופנים אצלם,ובהינשא החיות מעל הארץ יינשאו האופנים". הדברים מדברים בעד עצמם ואפילו אי-אפשר לטעון שנבואות אלה קשורות ומתארות משהו שקשור באלוהים ולא בחייזרים כפי שברור מהתיאור, כי אל כל-יכול לא צריך מכונה...אבל חייזרים כן ! אז דתיים,אתם עכשיו במילכוד,אם תגידו שיש חייזרים כל שלוש הדתות המונוטואיסטיות נופלות ! (יהדות,נצרות,איסלם)אם תגידו שאין חייזרים תצטרכו להתמודד עם התיאור של הנביא יחזקאל שלכל הדעות מתאר מכונה מעופפת של חייזרים. אז מה תגידו?...שאין חייזרים ולכן הנביא עישן יותר מדיי גראס או הזה בהקיץ...או שיש חייזרים ולכן הדת היהודית שמבוססת רק על בריאה ארצית נופלת... בכל מקרה תצאו לא טוב ! ככה זה עם כהנים חמומי-מוח,אין מה לעשות...

זה נושא מורכב מאין כמוהו

והוא מצריך דיון על חיים תלת מימדיים ורב מימדיים, קיום חומרי ואנרגטי, מודעות הנמצאת בדברים חיים ושאינם חיים, תרבויות ותרבויות על, היררכיות של תודעה ומימדים אחרים. די אם אומר שאנו באמת לא לבד.

מסכימה../images/Emo45.gif כי נראה לי אבסורד

ואולי אפילו יומרני מידי, לחשוב ולהאמין שבכל היקום הענק הזה, רק "אנחנו" קיימים. אז לא יודעת אם לקרוא לזה "חייזרים" או לא איכפת לי איך ייקראו להם, ברור לי שהם קיימים, לא בדרך שאוכל להסביר בהגיון. לגבי ביקורים... וואלה, לך תדע, ולמה זה חשוב כל כך? ואם הם כן מבקרים?

וחוצמזה../images/Emo12.gif

מה יש לך נגד הדתיים
או שרק נדמה לי שאת הודעתך אתה מפנה אליהם.... דתיים,אתם עכשיו במילכוד,אם תגידו שיש חייזרים כל שלוש הדתות המונוטואיסטיות נופלות ! (יהדות,נצרות,איסלם)אם תגידו שאין חייזרים תצטרכו להתמודד עם התיאור של הנביא יחזקאל שלכל הדעות מתאר מכונה מעופפת של חייזרים. אז מה תגידו?...שאין חייזרים ולכן הנביא עישן יותר מדיי גראס או הזה בהקיץ...או שיש חייזרים ולכן הדת היהודית שמבוססת רק על בריאה ארצית נופלת... בכל מקרה תצאו לא טוב ! ככה זה עם כהנים חמומי-מוח,אין מה לעשות...
ומי אמר שהיהדות מבוססת על בריאה ארצית

h n cohen

New member
גילי פרי...זה גבר או אישה?...

בגלל שלא יודע אפנה אליך בלשון זכר וסליחה מראש אם טעיתי במינך: לא,לא חשוב אם חייזרים ביקרו כאן או לא...אבל חשוב מאוד אם הם קיימים ולכן אם ביקרו אז בטוח קיימים... ומה יש לי נגד הדת?...הרבה מאוד!נתחיל מזה שרבנים בני 300,סניליים,מאשימים את 6 מיליוני קורבנות השואה ברציחתם מפאת התבוללות,חטאים וכולי... נמשיך בזה שלדתיים יש הרגשה של מונופול בלעדי על אלוהים,היהדות,השכל ועוד...ושמתי לי למטרה להחזיר להם כפי יכולתי(והיא רבה תאמין לי...) ונמשיך עם זה שכל דתות המין האנושי הביאו על האנושות הרבה יותר צרות מתועלת...בדמות מלחמות דת,רצח עם,טרור איסלמי ועוד... בקשר ל-" ומי אמר שהיהדות מבוססת על בריאה ארצית?" התשובה:הדתות המונוטואיסטיות ואנשי-הדת אמרו ואומרים !!!

../images/Emo3.gif דומינו../images/Emo3.gif

היי כהן
דומינו
מלשון דו מינית
אז..... אני נקבה
מיאווווווו
אתה יודע.. אני קוראת את ההודעה שלך, ונדמה לי שיש שם המון שנאה, או לא יודעת אם לקרוא לזה שנאה אבל משהו מאד עמוק בך ידידי, שמתנגד בעוצמה אדירה לדת, ואני תוהה על כך.. האם הדת באמת כל כך "רעה"
אני יכולה שלא להסכים עם דעות של אחרים, גם כאלה של דתיים ואני אכן לא מסכימה איתם, בכלל אני לא מסכימה עם התנשאות מכל סוג, אבל אני לא יכולה לומר שאני שונאת אותם, וגם לא פוגשת בהזדקקות להתנגד להם או להילחם איתם. מדוע אתה מרגיש את הצורך הזה? על כל פנים זה מה שנושב מדבריך.. שמתי לי למטרה להחזיר להם כפי יכולתי.. מדוע?
אני חושבת שהיהדות, התנ"ך, הקבלה... מכילים חכמה מדהימה בעוצמתה, וממש לא מבוססת על בריאה ארצית.. נדמה לי שביהדות ובקבלה, מוזכרים שבעת הרקיעים, ארבעה עולמות, יקומים מקבילים ועוד.. אולי יש להבין קודם את הדת או חלק ממנה בטרם יוצאים "להחזיר" למישהו.. אנשי הדת אמרו ואומרים.. אז אומרים... מה קרה? לפני כמה מאות שנים "אמרו" מתוך ידיעה ואמונה שלמה שהעולם שטוח... אז?

h n cohen

New member
גילי פרי הנקבה...

תקראי שוב מה יש לי נגד הדת ולמה השנאה לכל דתות המין האנושי: ומה יש לי נגד הדת?...הרבה מאוד!נתחיל מזה שרבנים בני 300,סניליים,מאשימים את 6 מיליוני קורבנות השואה ברציחתם מפאת התבוללות,חטאים וכולי... נמשיך בזה שלדתיים יש הרגשה של מונופול בלעדי על אלוהים,היהדות,השכל ועוד...ושמתי לי למטרה להחזיר להם כפי יכולתי(והיא רבה תאמין לי...) ונמשיך עם זה שכל דתות המין האנושי הביאו על האנושות הרבה יותר צרות מתועלת...בדמות מלחמות דת,רצח עם,טרור איסלמי ועוד.. יש כמובן עוד הרבה אבל זה לא הזמן והמקום... בקשר לחכמה המדהימה לדברייך שיש ביהדות ובקבלה,אז זה תלוי מי זה שאומר שיש בהם חכמה אדירה... אנשים ממוצעים ומתחת לממוצע(ואני לא קובע פה דבר לגבייך...)יכולים להיות נדהמים מדברים שנכתבו כשאנשים עוד רכבו על גמלים...כשחירבנו בבורות וניגבו באבנים...כשבריאות היתה רופאי אליל שיותר הזיקו משעזרו...כשתמותת התינוקות היתה מרקיעת שחקים...כשדלקת ריאות היתה גזר דין מוות...כשגרו עדיין באוהלים וחשבו שהשמש מקיפה את הארץ...ועוד... אז אני לא מתרשם מהחכמות המיושנות האלה שהתאימו לזמנן...היום אנחנו יודעים דברים רבים שקידמו את האנושות...פיצחנו את הגנום האנושי...הידברנו מחלות איומות שלקחו בני אדם רבים...הגענו לחלל...ונעשה עוד הרבה דברים... אז מה את טוענת בעצם?...שנעצור בתקופת התנ"ך והקבלה כי שם כל החכמה ונשב על התחת כל היום כי כל החכמה והיידע כבר שם?... בקשר לזה: אז אומרים... מה קרה? לפני כמה מאות שנים "אמרו" מתוך ידיעה ואמונה שלמה שהעולם שטוח... אז? אז יש כמה הבדלים:כשאנשי הדת אומרים אז זהו,הם לדעתם לא טועים ולא משנה מה יקרה ואיזה הוכחות תביא להם.פשוט כמו לדבר לקיר.אטומים לגמרי. אבל כשפעם אמרו שהעולם שטוח זה מה שידעו נכון לאז.כשגילו דברים חדשים הדיעה בקשר לכך השתנתה.וזה ההבדל בין אנשי-דת לבין אנשים סתם.

חומד.. תקשיב מצויין לעצמך....

ואולי תגלה את המקור להתנגדות שלך... ראשית כדאי שתדע רק משהו קטן, אמנם התנ"ך וספרי הקבלה נכתבו לפני הההההמון שנים.. אלא שהם מאד רלוונטיים גם להיום, ויישארו רלוונטיים לעוד הרבה שנים... איפה שהוא נכתב "אין כל חדש תחת השמש".... ובאמת אין כל חדש, הדברים רק ממתינים להתגלות מבחינתי. לרגע לא אמרתי לעצור בתקופה כלשהי, גם לא עכשיו, אלא ששום דבר לא חדש.. האמנם האנושות התקדמה? ומה יצא מזה? האנשים נהיו טובים יותר? מאושרים יותר אולי? למה אתה שומע או מקשיב למה שלא טוב לך? בגלל שזה רב? מי אמר שהוא חייב להיות צודק? מה עם חופש הבחירה והמחשבה שלך? יש מצב שאתה מובל לצד השני בדיוק כמו שהם מובילים לצד שלהם? יש לי עוד ימבה שאלות.. אני מניחה שאתה מספיק חכם לשאול אותן לבד בשלב הזה.. הראשונה - למה מה שאומרים האחרים כל כך מטריד אותך?
לך.

האאאא../images/Emo35.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אוהבתותך המונים, בחיי
אבל מלכה
אמא'לה
לורוצה.. רוצה חברה, רוצה חברים, רוצה כמו כולנו, אז מה אם אני "כחולה"... זה רק טכני כפרע.

התכוונתי כמו בקלפים קיסרית../images/Emo47.gif

יפה, מצא חן בעיני כחולה דם כחול. חחחחחחח

h n cohen

New member
מה שאומרים לא מטריד אותי כלל !

מה שכן,אם לדתיים מותר לנסות לשכנע אותי לחזור בתשובה עם רב דמגוג כמו אמנון יצחק,גם לי מותר לנסות לשכנע אותם לחזור בשאלה עם רב חילוני כמוני... אסור לתת להם לנוח לרגע עם סיפורי הסבתא שלהם שלקוחים מספרי אגדות מלאים סתירות,ומספרים יותר מאוחרים יותר של רבנים סניליים לא שפויים שכנראה הזו בהקיץ ... הרי על מה מדובר פה?...על ספרים שנכתבו ושמבוססים כולם על אמונה,השערות,נביאי-שקר,מלכים לא מוסריים,וסיפורי אגדה שאין הבדל גדול בינם לבין הסיפורים כיפה אדומה או שלגייה ושבעת הגמדים... אגב,לגבי הימבה שאלות שלך,היה לי מספיק זמן בחיי לשאול את עצמי כל שאלה אפשרית,ואפילו ברגע זה כל הכתיבה בפורום הזה ובהרבה אחרים מטרתה להעמיד במבחן תמידי את דעותיי וידיעותיי... ואני יכול להגיד לך שקשה עד בלתי-אפשרי לנצח אותי בויכוחים מהסוג הזה,כי אני משתדל לדבר על עובדות ובצורה היגיונית עכשווית,בניגוד כאמור לדת שכולה תלוייה ועומדת באוויר מלאה ספקות ושאלות למכביר... את מבינה את זה גילי?...

כל עוד תהיה לך תחושת "אנטי"

כנגד דתות, לא תשתחרר מהשפעתן. לכל מקום שהדת תלך, אתה תרגיש צורך לתפוס את העמדה שכנגד, ולא תהיה משוחרר לדרכך. כל עוד אתה במצב הזה, לדת יש אחיזה עליך, גם אם אחיזה סמויה של "הפוך על הפוך", היא שולטת בתגובותיך וברגשותיך כלפיה. ביום שבו היא לא תעסיק את מחשבותיך והיא לא תיצור אצלך שום תגובה יותר, באותו יום תשתחרר ממנה באמת.

וואלה../images/Emo35.gif

היה לי מספיק זמן בחיי לשאול את עצמי כל שאלה אפשרית,ואפילו ברגע זה כל הכתיבה בפורום הזה ובהרבה אחרים מטרתה להעמיד במבחן תמידי את דעותיי וידיעותיי... ואני יכול להגיד לך שקשה עד בלתי-אפשרי לנצח אותי בויכוחים מהסוג הזה,כי אני משתדל לדבר על עובדות ובצורה היגיונית עכשווית....
אתה יודע.. אתיאיזם, זה הרבה יותר דת מאשר הדת .. זו דת בפני עצמה מבחינתי ששמה לה למטרה לנפץ את כל מה שקשור לדת... לא חשוב אם זה מתאים או לא, אם זה נכון או לא, אם מרגיש לי טוב או לא.. כל מה שמתקשר לדת מבחינת האתאיסט נשלל על הסף... עוד בטרם נבדק. כך ידידי, אתה נוהג בעיני, ואני האחרונה שאבוא לשנות את דעתך, משום שבאמת לא מעניין אותי מה אתה חושב. אין לי שום מטרה לנפץ את דעתו של מי שלא חושב כמוני.. אני חיה בבחינת חייה ותן לחיות, ואתה? מכל הודעותיך, המילים הרבות שכתבת, נדמה שאתה כל כך נעול, עד שהזרימה לכיוון כלשהו קשה ביותר, הרבה מידי איסורים וכללים שמונעים יכולת לראות משהו נוסף, חדש, אולי להתלהב או להתחלחל, פשוט נעלמה הבחירה האוטנטית ממילותיך, כמו גם יכולת ההקשבה. אדם שנעול על נושא מסויים אינו יכול להקשיב לדעה אחרת, מלסות... אין חובה לקבל דעות של אחרים כמו שכבר אמרתי קודם, אלא ש"לשים לעצמי למטרה לנפץ למישהו את דעתו"... משום מה נראה לי שהאחר מנהל אותי בעל כורחי במצב כזה. (ר' דבריו של "אש בשמים") כאשר אני הולכת ללמוד משהו חדש, (מבחינתי מכל הודעה בת שורה וחצי בפורום, או בכל מפגש עם איקס, יש מה ללמוד), ברור לי שלא אוכל ללמוד אם אבוא עם דעה קדומה, עם ידע מוקדם בנושא. כך כשאני באה ללמוד אסטרולוגיה למשל או כל דבר אחר, אני חושבת שאני אמורה לבוא כלוח חלק על מנת שאוכל להפנים את המידע החדש. ואתה? אלא ששוב, נדמה שאתה מגיע הנה להתנצח.. *-8 ואם כך הוא.. אשרייך, לא משתתפת במשחק שלך. את דעותי שלי אינני מעמידה במבחנים, ובטח לא מכתיבה לאפ'חד.. מבחינתי הדבר היחיד היציב בחיים – הוא השינוי.. כל רגע נתון. כך, אני לא מתקבעת על שום דבר, בטח לא על דעות.

ועוד משו אגב...

האם שמת לב שכמעט ולא קיבלת תשובות בפורומים האחרים אלא לאחר שהתגרית וקראת תיגר על יושבי הפורום? שוב.. אתה בא כדי להתנצח.. פה אנו משתדלים להתדיין ולהחליף דעות.. לתשומת ליבך. לזה אני קוראת התנצחות לשמה, ואף התגרות וזלזול בבריות. אדם שלא סובל את הדת, ששונא אותה, או כל דבר אחר, למה לו להיכנס לפורום של דתיים ולשלח ארס

h n cohen

New member
כשיודעים מה שצריך אין צורך בדיונים!

מלבד מה שאמר/ה אש בשמיים אין לי כל צורך בדיעה אחרת כי עם כל הכבוד לכם כאן,אף אחד לא מתקרב למה שאני יודע... כמו כן,אף אחד גם לא מתקרב לרמת IQ של 150,(להוציא את אש בשמיים שנראה שהוא/היא באמת חכם/ה.)לכן עכשיו גם ברור לי שאני מבזבז פה זמן על אנשים שאין להם מספיק שכל להבין דברים מסויימים.אנשים עם דעות לא מגובשות עדיין שמחפשים "להתדיין" וללמוד מכל מחורפן שבא לזרוק כאן את השטויות שלו ברגע שבאמת תדעי דברים על החיים והיקום כפי שהם באמת,לא תרגישי צורך להתדיין יותר... עד אז ביי ושיהיו לך חיים טובים !

פששששש.... מרשים ביותר

מרשימה ביותר תרבות הדיון שלך... והלא אתה זה שפתח את הדיון.. ובמקום להודות שענו לך בכלל, הנה אתה משתדל לשלח ארס שופט,,, מתנשא... וואו.. ממש מרשים
הייה שלום, ויפה שעה אחת קודם. לתשומת ליבך.. אל תטרח לענות בבקשה, כל הודעה נוספת ברוח זו תימחק!

למעלה