חייה בשקרים....

בריט23

New member
חייה בשקרים....

התלבטתי אם לספר על זה או לא כי אני די מתביישת במעשה הניבזי שעשיתי... יש שני בנים, לידור ומיקי (מיקי אם אתם זוכרים זה הבחור שהיה מאוהב בי עוד משנה שעברה ופגעתי בו וזרקתי אותו) אם אתם זוכרים, מיקי היה אמור להתחתן בחופש הגדול, אבל הוא וחברתו נפרדו והחתונה בוטלה. איכשהוא יצא שמיקי שמע שאני רוצה אותו בחזרה והוא התקשר אלי (וזה קרה בדיוק שכבר התחלתי קשר טרי עם לידור...) ולא ידעתי מה לעשות, מצד אחד: כ"כ התגעגעתי למיקי ומצד שני לידור יותר עושה לי את זה. לידור ומיקי שכנים ותמיד שמעתי שלידור מדבר עלי על כמה שאני מהממת ומדהימה ומוצאת חן בעיניו.. ושמעתי שהוא לא מפסיק לדבר עלי ועל כמה הוא מאוהב בי ואני גם רואה את זה, שהוא ממש דואג לי והכל. אני אהיה כנה: אני אוהבת את מיקי אבל מאוהבת בלידור. בקשתי ממיקי שלא יספר ללידור שחזרנו להיות בקשר, ומצד שני שאני מדברת עם לידור הוא כל הזמן מבקש ממני שלא אתן לו לחיות באשליות ושלא אשקר לו... ואני אוכלת את עצמי בגלל מה שעשיתי.. בגלל שנתתי למיקי להאמין שאני אוהבת אותו ושאנחנו חברים.. ניסיתי להפרד ממנו (ממיקי) אבל לא הצלחתי, הוא איחל לי חיים טובים ואחר כך ממש בכיתי כי הייתי במן סערת רגשות ואז התקשרתי אליו ובקשתי מנו שלפחות ניהיה ידידים.. הוא אמר שאו שאנחנו חברים או שכלום, כי הוא מאוהב בי ולא רואה בי ידידה. אז אנחנו בסוף כן חברים, אבל אני לא מאוהבת בו.. אני אוהבת את לידור ואני מפחדת ששהוא יגלה שיצאתי עם מיקי, אני מפחדת לאבד אותו... למרות שמיקי הבהיר לי שהוא לא יגיד כלום ללידור, אבל אני מפחדת שאם אני אפרד ממיקי הוא יקבל קריזה ויספר ללידור את כל האמת, ואז לידור יפרד ממני ואני אשאר קירחת משני הכיוונים. אני מרגישה שממש התערערתי בנפשי... ושאני עושה טעויות, שרק פוגעות בי בסופו של דבר. אני לא יודעת מה לעשות, אני כ"כ לא רוצה לפגוע במיקי אני מאוד אוהבת אותו כאדם... אבל מאוהבת בלידור.... חברתי חן הציעה לי להתנתק משניהם...על מיקי אני עוד יכולה לוותר אבל לידור........ לידור שינה לי את החיים... אני לא מוכנה לוותר עליו... אני לא חייה עם עצמי בשלום מכל השקרים האלה, אני כל הזמן מפחדת שהאמת תצא לאור...

roaic

New member
גברת בריט ...הנה עיצה מאיש חכם!

את לא צריכה...לא את לידור....לא את מיקי....לא את גבי....ובטח לא את שוקי!!!!!!!!! לפי מה שקראתי כאן,את צריכה לטפל בעצמך,וכמה שיותר מהר! תתרחקי כרגע מזוגיות. תתחילי לטפל בעצמך (לא אמרתי פסיכולוג,פסיכיאטר )---אני מתכוון שתתחילי להתייחס אלייך כאל בן אדם שעומד בזכות עצמו. הכוח שאת מעניקה לאנשים מבחוץ על החיים שלך,פשוט בלתי מובנת. את בקושי יכולה להחזיק את עצמך בחיים האלה. את תלותית ברמות מטורפות. אובססיבית. רצה ממקום למקום. לא יודעת מה להחליט. מוציאה את כל האנרגיות שלך,על מחשבות ודברים מהסוג הזה. לא הגיע הזמן להפסיק? קחי לך חצי שנה..שנה...תהיי עם עצמך. תעשי דברים שאת אוהבת. תהיי עם חברות. תתחילי ללכת לסרטים מה דעתך על ספר טוב? (ולא..לא רומנים קיטשיים). בקיצור---תתבגרי וקחי את עצמך בידיים. עיצה מאיש חכם

בריט23

New member
אני לא רוצה להיות תלותית...

אני רוצה להיות חזקה ואני יודעת מה הדבר הנכון לעשות. הבעיה שבפועל אני לא מסוגלת לעשות את מה שאני צריכה לעשות. אני יודעת שאם מיקי יתקשר אני לא אהיה מסוגלת להגיד לו "לא מתאים לי." ואני לא אשקר שאני נהנת מזה שלידור מתקשר אלי ואנחנו מדברים וצוחקים. כשהוא אומר לי כמה הוא מאוהב בי, וכמה הוא מעריץ אותי. זה נותן לי להרגיש ממש חזקה... ואני אוהבת להרגיש אהובה... תודה בכל אופן, אני אקרא שוב ושוב ושוב את מה שכתבת........ חן למשל, אמרה שזה ממש מעציב אותה שהגעתי למצב כזה ושאני הורסת את שמי הטוב ופוגעת בעצמי.

roaic

New member
את נמצאת במצב מאוד מסוכן

אסור לך בשום פנים ואופן לקבוע את מידת הביטחון העצמי שלך.....רק ממה שאנשים "מבחוץ" אומרים לך! כל אחד אוהב לקבל מחמאות ולהרגיש נאהב --אבל המרחק בין זה לבין מה שאת רושמת הוא ענק. כל החיים שלך בנויים ממה שאנשים יגידו. אם את רוצה להמשיך ככה,אז לא תגיעי רחוק. כי היום הוא יחמיא לך...ומה ייקרה בעוד שבוע? שנה? שנתיים? אולי הוא יפסיק להיות איתך...ואז מה? תרגישי פחות "מוערכת" או ראויה"? הקשר שאת עושה בין שני הדברים הוא ממש לא בריא ושגוי. את לרגע לא מסוגלת לאהוב את עצמך,בזכות מי שאת. והאמת,אני לא מאשים אותך----כי קשה מאוד "לאהוב" התנהגות כזו אובססיבית. ו....אם את יודעת איך את צריכה לפעול בכדי להרגיש באמת טוב----אז תעשי את זה. אם את לא עושה את זה--אני מניח שאת מצליחה להפיק איזשהן הנאות מכל אותן סיטואציות מהסוג הזה. מזוכיסטית? נהנית לסבול?? יכול להיות. יש גם אנשים כאלה. אבל מה שחשוב,שתעשי קצת דברים למענך ואז תראי שתבואי לקשר ממקום אחר לחלוטין.

בריט23

New member
אתה כ"כ צודק...

אבל אני לא בחורה תלותית ואני גם לא חושבת שאני אובססיבית. אני פשוט נמצאת בתקופה קצת מבולבלת. ואני אוהבת את עצמי ואני מודעת לדברים הטובים שיש בי, גם מבלי לקבל "מחמאות" מהסביבה. מה שקרה לי זה שפשוט איבדתי קצת את הדרך. אני לא צריכה אף אחד, אני יודעת את זה. אני חיה, נושמת ומאושרת גם בלי אף גבר. איבדתי קצת את הדרך בגלל שאני מרגישה מעט בודדה מבחינת אהבה.... אני גם לא מפגינה רגשות, אני מחביאה אותם, אני תמיד מראה לכולם שאני חזקה ואסרטיבית... להראות אהבה למישהוא, בעייני זאת חולשה ולכן אתה לא יכול להגיד שאני תלותית. כאן בפורום אני באה לבקש ייעוץ בתור מישהי אנונימית, פה אני לא צריכה לשים את המסכה הכוחנית. כאן אני פשוט אמיתית. לידור, למשל, אמר לי שהוא לא בטוח בי מספיק. וזאת למה? כי הוא לא מרגיש שאני אוהבת אותו. ולמה? כי אני לא מראה את זה, אני לא אומרת את זה. אז אם אני בחורה כזאת קרירה ומרוחקת אז איך זה בדיוק הופך אותי לתלותית?......

roaic

New member
את לא שמה לב לקו המחשבה שלך?

תשמעי מתוקה---את חייבת להיות יותר עירנית ומודעת למה שאת כותבת ומרגישה. אני כותב לך שאת תלותית. ואת עונה לי ש ...."אני גם לא מפגינה רגשות, אני מחביאה אותם, אני תמיד מראה לכולם שאני חזקה ואסרטיבית...". אז בואי אני אגלה לך משהו,מתוקה------בן אדם אשר יודע שהוא חכם,לא צריך "להראות לכולם" שהוא לכם. בן אדם אשר יודע שהוא רזה,לא צריך ללכת לים בלי חולצה,בשביל שיראו שהוא כזה. בן אדם אשר יודע שהוא לא קמצן,לא צריך להוכיח שהוא "לא קמצן". בן אדם אשר יודע שיש לו קול יפה והוא זמר,לא צריך "להוכיח" בכל מסיבה שהוא מוזמן אליה....את כוחו בשירה.לעלות לשיר בקריוקי או דברים מהסוג הזה כדי לקבל איזשהן חיזוקים. מי שיודע מה שהוא--יודע מה הוא. וזהו. אם היית חזקה ואסרטיבית (כפי שאת טוענת שאת)---אז לא היית צריכה "להראות לכולם" שאת "חזקה ואסרטיבית". את פשוט היית כזו--וזהו. ו...בואי נעזוב שנייה את לידור. את כותבת פה מה שהוא אומר לך.....ומה הוא חושב עלייך. (שאת אולי לא ממש אוהבת אותו,כי את לא מראה לו את זה). ואת שואלת אותי "איך זה עושה אותי לתלותית"? אין קשר בין הדברים. את שוב חוזרת על אותה טעות. זה שלידור "אומר" ,זה לא משנה את העובדה של "מי את". אז הוא אמר.....SO? את רק "משחקת" את המשחק איתו. את הבחורה הכי "לא קרירה" והכי לא "מרוחקת" שיכולה להיות--אם אחרי כל זה...את כותבת פה את ההודעות האלה. אז כפי שאמרתי,את פשוט "משחקת את המשחק איתו"--משחקת אותה "כאילו" שלא אכפת לה. "כאילו אסטריבית" "כאילו מאושרת" "כאילו מרוחקת"--אבל בת'כלס.....אני ואת יודעים שבתוך תוכך את לא. אז לפי זה את באה ואומרת לי שאת "ממש לא תלותית"?? למה?? בגלל שלידור לא ממש מרגיש שאת מראה לו אהבה? אין קשר. אני חלילה לא מאשים אותך מתוקה....אבל הצעד הראשון צריך להתחיל בכך שתכירי לפחות בעובדה שיש דברים שאת חייבת לשנות....

BratZit

New member
הבחורה באה לפה בבקשה

שנייעץ לה ונעזור לה. למה ישר לתקוף אותה? ולהגיד שהיא צריכה פסיכיאטר..

roaic

New member
איפה אמרתי "פסיכיאטר"?

להיפך...אמרתי שאני לא אומר "פסיכולוג" או פסיכיאטר"!!!!! אם היית כותב פה ,כפי שאני כותב כאן...היית יכולה לדעת שאני נגד כל מוסד הפסיכולוגיה בגרוש.

mesoo

New member
למה למה

רוצים לעבוד אחי,למה נגד הפסיכולוגיה

oferyosi

New member
אחותי - טלנובלה בערבית...

לא היה לי כוח לקרוא עד הסוף את עלילות מיקי & לידור. בפשטות - תחליטי מה את רוצה - ולכי על זה. האמת משחררת. אל תחיי בשקרים - כי הם תמיד חוזרים אליך ומכים , ובד"כ במצבים הכי פחות נוחים.

בריט23

New member
מתחשק לי להגיד ללידור את האמת...

גם אם הוא לא ירצה לשמוע ממני יותר. עדיף שהוא ישמע את זה ממני, מאשר שזה יבוא ממקור אחר. אני יכולה לנסות להצטדק, ולהגיד שעשיתי את זה מתוך בילבול ולא חשבתי פעמיים. ושאם הוא ירצה לחתוך אני ממש מבינה את זה, בגדתי במערכת יחסים הזאת. ולהסתיר את הבגידה זה רק להמשיך ולהמשיך להחיות את השקר ולהעצים אותו. הלואי והיו לי הכוחות והאומץ להיד לו את האמת... אני כל הזמן מנסה לנסח לעצמי איך להגיד לו את זה... ומרוב שאני כ"כ מתביישת במעשה שלי אני מייד יורדת מהעניין.... יודעים מה? ני אשאיר את הדברים כמו שהו.. אתחמק ממיקי... אם הוא יפתח את הפה שלו... שיפתח...ובי בי ללידור ולמיקי... אני לא צריכה אותם.............

בריט23

New member
תודה רבה על הכל../images/Emo13.gif

אמרת לי דברים באמת ממש חכמים ונכונים ואני לוקחת על עצמי להפנים אותם וליישם אותם........ להפסיק להתעסק באנשים אחרים, מה יחשבו ומה יגידו... להתעסק בעצמי.

לדעתי את עושה טעות ענקית-

את קופצת מקשר לקשר, מבחור לבחור- לא מזמן היית שבורה לגמרי, והנה פתאום את חוזרת שוב למצב של בלבול ותסכול בכל הקשור לתחום הרומנטיקה בחייך. תני לעצמך את האופציה להיות לבד קצת, לכמה חודשים, תכירי את עצמך לבד ותראי שתדעי אז לנתב את עצמך בדרכי החיים בדרך הטובה ביותר. אם תקפצי מקשר לקשר, תשתמשי בשקרים את תגיעי אחורה שוב ושוב.

למעלה