חיידק הילקובטור

עדושית

New member
חיידק הילקובטור

שלום לכולם,
אני סובלת זמן מה מהחיידק הנ"ל שלא עבר גם אחרי טיפול אנטיביוטי.
האם ניתן להיפטר ממנו ע"י רפואה משלימה?
*בבקשה רק אנשים שטיפלו או עברו טיפול שעזר ולא משהו תיאורטי*
תודה!

hal767

New member
כבר כתבתי כאן בעבר מספר פעמים

ואחזור שוב.

החיידק אינו הבעיה. החיידק הוא תוצאה של הבעיה.

זיהום במערכת העיכול כתוצאה מתזונה גרועה הינו הבעיה. החיידק מתיישב על הזיהום ועושה מה שהטבע יעד לו - לפרק אותו ליסודותיו, או במילים אחרות לנקות את הסביבה המזוהמת. למעשה החיידק הזה הוא "מטאטא הרחובות" של הטבע.

הרפואה המערבית בחרה בדרך עקומה של הרעלת החיידק (וגם של הגוף) ברעל אנטיביוטי. טיפול כושל ומסוכן זה אינו עוסק בשורש הבעיה - הזיהום - ולכן הבעיה חוזרת בצורות שונות כשפגה השפעת הרעל התרופתי. למעשה הבעיה נשארה גם במהלך הטיפול, אלא שיתכן שהסימפטומים דוכאו.

כל המזונות מהחי (שנרקבים במערכת העיכול האנושית) ועוד רשימה ארוכה של פריטי מזון מקובלים, וכן אי הקפדה על צירופי מזון נכונים הם עיקרי הגורמים לבעיה.
דרך הריפוי הטבעית היא לשנות את ההרגלים הפסולים, להתאים דרך תזונתית טבעית למטופל, וכעבור זמן קצר יחסית יסולק הזיהום ממערכת העיכול. אז יתבצע תהליך ריפוי טבעי בגוף ע"י הגוף עצמו ובכך תיפתר הבעיה.

כל שימוש בתרופות קסם למינייהן (שבדרך כלל גורמות לנזקים) מפספס את הפתרון השורשי לבעיה.

עדושית

New member
תודה על התגובה

אבל שינוי אורח החיים שלי מקצה לקצה הוא לא אופציה ראלית מבחינתי.

0 אור 0

New member
בשנים האחרונות אני מכירה יותר ויותר אנשים

שלא היו מאמינים על עצמם שיוותר על הקולה והמקדונלדס,ועברו בקלות והנאה לאורח חיים בריא יותר (לא תמיד טבעונות , לפמעים שיפור בכיוון) - גם המודעות לכך גדלה והולכת ואפשר אפילו במקומות עבודה רבים (שלא לדבר על מסעדות) למצוא את בר הסלטים הטבעי, ומזונות יותר מלאים ובריאים,
לא מנסה ללחוץ עליך כמובן, אבל כדאי שתהרהרי בינך לבין עצמך מה באמת מפריע לך ברעיון - והאם זה הצמדות למוכר או שבאמת יש משהו שמפריע לך ואת חשה שממש לא מתאים למסוגלות שלך היום.

עדושית

New member
אני גם ככה בעייתית באוכל

וזה פשוט לא טעים לי, ולא מסתדר לי גם עם אורח החיים שלי.
אני משתדלת לא לאכול יותר מדי שטויות..אבל זה לא תמיד הולך לי

0 אור 0

New member
טבעונות זו לא הדרך היחידה

מה שברור ממה שאת כותבת הוא שמה שאת עושה היום לא טוב לך לגופך וגורם לך בעיות, שעלולות גם להחמיר.
תעשי לעצמך טובה ותקשיבי למה שהגוף שלך צועק לך ותבדקי איזה שינוי שכן מתאים לך יכול לפתור את בעיות הבריאות שמתחילות להתפתח - כפי שכתבתי לך למטה, הדרך מתחילה באבחון , וממשיכה בטיפול עם מעקב של מטפל שמסייע לך למצוא את הדברים שגם טובים לך, גם טעימים לך וגם אפשריים לאורח חיים שמתאים לך ולרצונותיך.

0 אור 0

New member
טיפול בהליקובקטר

ממש לא מזמן היה כאן שרשור על הנושא, תציצי גם שם,
לי אישית לא יצא לטפל באנשים שסובלים מכיב, אבל אני יודעת על הצלחות בטיפול בשמנים (אפשר להתייעץ עם אורמתרפיסט מומחה) והאל שענה פה מעלי מציג דרך טיפול באמצעות שינוי התזונה מהשורש,
בהצלחה

עדושית

New member
תודה על התגובה.

אבל אני לא סובלת מכיב, רק מהחיידק עד כמה שידוע לי לפחות.
השרשור שדיברת עליו עסק יותר בטיפול בתופעות הלוואי של החיידק לא?
אנסה לברר יותר על טיפול בשמנים,
תודה.

0 אור 0

New member
הטיפולים שהזכרתי מטפלים בבעיה ולא בתופעות

הלואי - אם כבר לגבי השמנים, אז אם אני לא טועה מדובר בשמן מאד חזק, שלא ממש נעים לקחת אותו, וגם נדרשת משנה זהירות וליווי מטפל כדילהחליט במקרה שנדרש להפסיק טיפול עקב תגובה לא טובה שלך לטיפול
לא ברור לי למה הכוונה שיש לך את החידק אבל לא את המחלה?
את מתכוונת שובחן לך בבדיקה החידק אבל אין לך שום תופעה שאת סובלת ממנה?
במקרה הזה אין צורך לטפל, לפי הבנתי החידק הזה מצוי אצל אחוז מכובד מהאוכלוסיה, והטיפול בו נדרש רק כאשר הוא גורם לכיב או תופעות אחרות,

עדושית

New member
הממ..

הרופאה שלי אמרה שזה שיש את החיידק לא בהכרח אומר שי כיב קיבה.
יש לי תופעות לוואי של צרבות ובחילות (גם אחרי 2 סבבים של טיפולי אנטיביוטיקה לכן אני חושבת שהחיידק לא נעלם).
מז"א לקחת את השמן? שותים את זה?! זה באמת לא נשמע נעים במיוחד..
אני התכוונתי לברר בהתחלה על דיקור האמת אבל קשה למצוא מישהו שטיפל בהצלחה בעניין

0 אור 0

New member
נראה שמה שנדרש פה הוא קודם כל אבחון

ממה שאת מספרת בכלל לא ברור שהאבחנה של טיפול בהליקובקטר שעשית לעצמך היא בכלל הנושא שצריך לטפל בו,
יכול להיות שיש לך בכלל תת חומציות או עודף חומציות בקיבה, יכול להיות שהתזונה שלך כוללת מזונות שאת לא מסוגלת לעכל אותם, יכול להיות שמערכת העיכול זקוקה לתקופה של התחדשות אחרי האנטיביוטיקות החזקות שלקחת, ואולי עוד 100 דברים אחרים שיכולים לגרום לתופעות הלואי הללו,
בנושא הזה יש דוקא יתרון לאבחון מעמיק של מטפל מנוסה רב תחומי - כזה שעוסק גם בתזונה אבל לא רק.
אני הייתי הולכת לנטורופת, אבל בהחלט רפואה סינית זה גם כיוון ראוי וטוב - אבל עשי לעצמך טובה ולא ללכת ל"מדקר" שמקבל אותך ל 20 דקות שכוללות אבחנה תקיעת מחטים וקפיצה במקביל למטופל אחר , אלא למטפל ברפואה סינית שיתחיל בפגישת אבחון, יתייחס גם לנושא התזונה , אורח חיים וטיפולים עצמיים במקביל ורק לזה יוסיף את הדיקור המתאים.

עדושית

New member
אוקי תודה רבה!

אבל מה שלא ברור לי, איך החיידק עדיין קיים?
כי זאת לא אבחנה שאני עשיתי, אלא בדיקות שאומרות שעדיין יש חיידק..
בכל אופן תודה רבה על התשובות המפורטות

יעל ND

New member
יש כמה אפשרויות טיפול

לא חושבת שניתן להתאים לך שיטה "מרחוק".
בד"כ: שילוב בין תזונה נכונה, צמחי מרפא ושמנים.
אבל לפעמים דוקא שיטות אחרות עובדות טוב יותר. זה מאד תלוי.
לסיכום: יש מקום לפנות לרפואה אלטרנטיבית.

למעלה