חיידק בגרון

מקוםבלב

New member
חיידק בגרון

שלום לכם, יש לי מטופלת בת 8 שבחודשים האחרונים סובלת כל הזמן מדלקות גרון חוזרות מחיידק הסטרפ. כל פעם ניתנת לה אנטיביוטיקה ולאחר מעט זמן חוזרת לה הדלקת. רופא אף אוזן גרון החליט שצריל לנתח כדי להוציא את השקדים או לעבור לטיפול מונע של אנטיביוטיקה. רציתי לדעת האם יש למשיהו נסיון עם מקרה כזה ומה יעילות הרפלקסולוגיה ,או שידוע למשהו תחום אחר באלטרנטיבי שיכול לפתור את הבעיה. תודה וסוף שבוע נעים.

freearth10

New member
נתוח שקדים

היי מקום בלב, כילדה מאוד שקטה, שלא ביטאה את עצמה סבלתי בילדותי מדלקות גרון חוזרות ונשנות טופלתי באנטיביוטיקה ומאחר שהשקדים היו רוב הזמן מוגלתיים - הוציאו את השקדים שהם בעצם שומרי הראש שלנו ושומרים שחיידקים ואבק לא יכנסו אלינו פנימה. אז נכון, מאחר שלא היו לי עוד שקדים הם גם לא היו יכולים להיות מוגלתיים
אבל אז קיבלתי בקלות רבה יותר דלקת בסימפונות שלא פעם התפתחה לדלקת ריאות. והנשימה השטחית השפיעה עלי יותר מאשר ברמה אחת. יש לך כלי נהדר, שבעזרתו ניתן לטפל במה שהביא את המחלה. טיפול בצאקרת הגרון ובמשלימה האנרגטית שלה יחד עם נסיון לגרות את הילדה להביע את היצירתיות שבה, בכל תחום אליו היא מתחברת. הייתי מבררת עם ההורים את דרך גישתם אל הילדה. האם הם נותנים לה להביע את הרגשות שלה: כעס, בכי או מונעים זאת ממנה וממליצה להם להתחיל להקשיב גם לרצונותיה של הילדה ולדרבן אותה להביע אותן.
מאיה

csh018

New member
אני מסכים ומחזק את דברי מאיה ובנוסף

הייתי בודק תזונה, במידה והיא בשלבי מעבר למוצקים לשלולל יוצרי ליחה. ברפלקסולוגיה בנוסף לעבודה על מע' חיסון, וניקוז והובלה גם אנרגיטת הורדת האנרגיה למטה. בהצלחה שלומי

avorly

New member
מקוםבלב,

מה שנשאר לי אחרי הדברים המדהימים שנאמרו על-ידי חברי זה להגיד- הקשיבי להם, הם נהדרים
בהחלט כדאי לחשוב גם על צ'אקרות וגם על תזונה. במקביל- אולי לנסות לבדוק על מה הילדה לא ממש רוצה לדבר ...... אולי להציע לה לנהל יומן אישי .....

למעלה