חייב
- מצטער חפירה

כריס14

New member
חייב
- מצטער חפירה

היי, חייב לעדכן במשהו שקרה, הייתי עכשו בשיחה עם אבי ודיברנו בפעם הראשונה באמת על נושא ההומוסקסואליות וגם הומוסקסואליות והיהדות.

אבא באמת היה פתוח להקשיב הסברתי לו כמיטב יכולתי.

הרבה מהמידע ששאב על הנושא בא מהתקשורת.
השאלות שלו באמת העידו על בורות ולא על רוע.

למרות שאבי הוא דתי יותר מאמי הוא פחות הומופוב ממנה. זה מוזר אני יודע

הסברתי לו על תהליך אי הבחירה להיות הומו במיוחד בחברות סגורות, על גנטיקה וסביבה, על מצעדי הגאווה שבאים להשיג אחדות קהילתית ושוויון זכויות.

הסברתי לו שישנם הרבה סוגי הומואים ולסביות נשיים וגבריות גבריים ונשיות, ערסים, ערבים, חרדים, שוטרים, קרביים, סופרים.
אמרתי שאנו באים מכל סוגי האוכלוסיה.

הסברתי לו שאין יותר משתמשים בסמים, פדופילים ואובדניים בחברה ההומוסקסואלית מאשר בחברה הסטרייטית.

אמרתי לו שישנם זוגות הומולסביים מונוגמיים שחיים יחד שנים ארוכות
.
אני מתנצל על הבלבול והסדר התרגשות

הייתה באמת שיחה טובה, לא הייתה שיפוטיות.
אני באמת מרגיש הרבה יותר טוב.
אני מודה לכולכם באמת על העצות, והתמיכה אתם מקסימים

שיהיה המשך שבוע טוב לכולם

avitano

New member
איזה יופי! אני שמח לשמוע...

אתה מתקדם בצעדים גדולים וטובים
אני באמת גאה בך :)

אני מניח שההתקרבות הזו לאביך
והחשיפה שלו יותר ויותר לגביך
עם הזמן אולי תרכך את אמך

תן לה את הזמן, לא כל אחד מקבל את זה אותו הדבר
לכל אחד עוברים מחשבות שונות בראש ושאלות אחרות בראש
זה בסדר... אתה לא לבד וזה הכי חשוב

שמח בשבילך ומחכה לעדכונים נוספים

אופיר.

פורטי40

New member
תודה על החדשות הטובות!

אתה מסבירן מצויין.
ברור שהוריך אוהבים אותך, וימשיכו לאהוב אותך

כריס14

New member
יו תודה לשניכם

תודה רבה לשניכם, אופיר ופורטי.
אני חייב לכתוב אני מקווה שזה בסדר, שנתתי אותך פורטי בתור דוגמה להומוסקסואל שנמצא בזוגיות ארוכת שנים.
כדי שאבי יבין ויקבל יותר.
כמובן שאעדכן בהמשך
המשך שבוע טוב

פורטי40

New member
אין בעיה, קריס

אתה יכול לתת אותי כדוגמה לאביך, לזוגיות ארוכה. בכל יום שישי בערב נפגשים כמה זוגות גברים בגילי, בבית של אחד מאיתנו, לשיחה , עידכון חדשות, פוליטיקה, מדע, ו....רכילות סתם
. רוב האנשים במפגש הזה נמצאים בזוגיות ארוכה.

ספר יקר

New member
שמח לשמוע

שיהיה בהצלחה גם עם אמך. כמו שנאמר, זה יכול לקחת זמן, אך אל יאוש!

גנימדס

New member
דוקא משמח.... אל תצטער

אני שמח בשבילך ובשביל אביך שמצא מספיק מקום להכיל אותך! כל הכבוד לו, שימשיך כך!

datibalev

New member
יכול להיות שכן

גם אם יש יותר פדופילים או סוטי מין בחברה ההומוסקסואלית זה לא אומר שזה בגלל הנטייה המינית.

הסיבה היא חוסר לגיטימיות של החברה שדוחקת את ההומוסקסואלים לשוליים וגורמים לתופעות לא רצויות בבחינת נבואה המגשימה את עצמה.

דבר שני הוא חוסר אפשרויות המימוש של הנטייה בחברה מנוקרת היא שגורמת לה להתפרץ במקומות לא ראויים. כמו תופעות קשות שמתרחשות בחברות סגורות.

אולי כמה אנשים יתעצבנו על דברי פה, אבל תעשו טובה תקראו טוב את מה שכתבתי ותנסו להבין למה התכוונתי...

אני אביא דוגמא כדי להמחיש את הדברים. כל מי שחיטט קצת באתרי היכרות להומואים ישים לב לכמות ההצעות שהוא מקבל מגברים שגילם כפול או משולש משלו... ותגידו לי שזה נורמאלי...

אפילו אם נניח שדבירך נכונים

בסופו של דבר החברה הדתית ורבניה שממשיכים לדחוף להוקיע ולרדוף הומואים בשם הגנה על ערכי המשפחה הם שאחראים לכך.

רבנים אטומים שלא נותנים שום פתרון ואוסרים הכל הם הכתובת.

האירוניה היא שבהקשר הזה הרב אלון הוא קורבן של עצמו. הסית נגד הומוסקסואלים, השווה אותם לשוכבים עם בהמות כי "בא להם", ובסוף הביא עצמו למצב שהוא כופה עצמו על תלמידיו.

למעלה