חייב תשובה!!!!!!!!!!!!!

tzvika ca

New member
חייב תשובה!!!!!!!!!!!!!

טוב אז אני גר בקנדה ויש לי בעיות עם הויזה אבל זה כבר ספור אחר. רציתי לשאול אולי יש אפשרות ללמוד דרך האינטרנט או להשיג חומר ללימודים של כיתה יב או כיתה 12 כמו שאומרים פה. אני מחפש ללמוד בעיקר אנגלית ומתמטיקה ועם יש עוד משהו שקשור לאלקטרוניקה אז זה גם טוב אבל לא חובה. תודה מראש לכול העונים.

זה לא ממש עוזר..

אבל תקרא ספרים.. תתאים ספרים לרמה שלך.. ככה תתאמן על האנגלית שלך לפחותת זה משפר פלאים! תנסע לעשות את הR ואת הH של הקנדים (או של האנגלית בכלל).. וזה יעזור לך כשתתחיל ללמוד.. לפחות תקדם את זה עצמך... מתמטיקה אל תדאג... הם בטח לומדים דברים שכבר למדת....

ציקהלה

New member
אם אני מבין אתה רוצה

בית ספר on line תחפס את המילה הזאת בגוגל ואם יש דבר כזה. זה נחשב כמו קרדיט רגיל של בצפר פה אני עשיתי היסטוריה ורימיתי בגדול במיבחן הזה זה ענק הדבר הזה. אבל זה עולה 200$ למיקצוע ויש שם הרבה אבל לא אלקטרוניקה זה בטוח וגם יש מספיק בתי ספר שלא יסכימו לכבל את זה.... אז תישאל את היועצת שלך אם הבצפר שלך מקבל את זה...... אבל אתה חייב להיות במיסגרת לימודית כל שהי אתה חייב לפחות ככה זה בארצות הברית לימודים לא כל כך שונים בין קנדה לארצות הברית זה מה שהרבה אמרו לי אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לכתוב לי למסרים.... אולי יש עוד דברים ששכחתי להגיד אז באמת חשוב שתלך ליועצת שלך... שיהיה לך יום טוב

noa0912

New member
אם אין לך ויזה

מה יעזרו לך לימודים? אתה לא יכול להרשם לשום בי"ס קנדי ללא אישור שהייה- גם לא כזה online... בכלל, הייתי ממליצה לך בחום לא להשאר במדינה מעבר לזמן המותר לך לשהות בה (בקנדה 1/2 שנה). זה רק עניין של זמן עד שתתפס.

ציקהלה

New member
אהההה

נכון אם אין ויזה אי אפשר ללכת לבצפר שכחתי מזה ביכלל אז קח את כל מה שכתבתי שם ואתה יודע מה ולאן לדחוף אותו

למעלה