חייב עזרה...

adirhadir

New member
חייב עזרה...

שלחתי את ההודעה הזאת גם בפורום סקס אבל פה אולי יתנו לי תשובות יותר מעניינות כי זה נוגע אליכן :\ אז הסיפור הוא כזה.. יש לי חברה כבר שנתיים ובהתחלה הכל היה מצויין! כשהיא הייתה גומרת היא ממש הייתה מאבדת את ההכרה! בזמן האחרון (כבר שנה בערך!) כל פעם שהיא גומרת היא לא בדיוק גומרת, היא אומרת שזאת לא אותה תחושה כמו לפני שנה.. ושהיא פשוט מרגישה שהיא לא גומרת.. (למרות שיש את כל המסביב) התחושה שלי היא שהיא כאילו מגיעה לנקודה שהיא כמעט גומרת ואז קורה משהו שגורם לה לא להגיע לאורגזמה.. זה ממש מבאס אותה ומכך זה מבאס אותי.. ואני לא יודע מה לעשות כי מבחינתי אני לא מרגיש ששינתי משהו בטכניקה שלי כשאני יורד לה.. אבל אולי כן ואני אפילו לא שם לב לזה... יש לכם אולי רעיון ממה זה היה יכול להיגרם? או משהו שאני יכול לעשות כדי שזה יחזור להיות כמו שהיה?

לנושנוש

New member
אולי תורידו קצת את התדירות?

אולי אתה נילחץ מזה שהיא לא גומרת ואז היא גם נילחצת וכבר מצפה ליגמור ואז העניין "מתפספס"? שהיא לא תשכח לינשום תוך כדאי וכשקצת מתגעגעים וחרמנים האורגזמה בדרך כלל יותר חזקה.

יש כל מיני אפשרויות

כולל דברים שבכלל לא קשורים למין, מתחים, לחץ וכו'. שווה לבדוק עם עצמה מה קורה שם. בנוסף לכך, כשנכנסים לשיגרה מסוימת של יחסים, שווה לנסות מדי פעם לעשות הפסקות יזומות, כדי לעורר את החשק ואת הרצון. מעבר לכך שווה לנסות להפתיע את הפרטנרית, אבל בעיקר לפנק לפנק. חשוב מאד
ואולי בכלל יש שם איזה עניין עם גלולות? שהיא התחילה לקחת או שינתה.

למעלה