חייב עזרה

guri1

New member
חייב עזרה

חזרתי מחופשה אחרי שבועיים שלא הייתי בארהב חזרתי לשם ונתקלתי במחלקת ההגירה לאחר שעות של חקירה הם לא השתכנעו שלא באתי לטייל ולא הכניסו אותי לארהב על הויזה לארהב קיבלתי חותמת שאומרת cancel החזירו אותי לארץ ועכשיו אני פה יש דרך להיכנס לארהב להוציא ויזה חדשה לעשות משהו בכלל,????

reveal26

New member
חותמת שחורה ?

לי יש ניסיון עם חותמת שחורה שקיבלתי בארץ, כי הם לא השתכנעו שאני חוזר למטרת טיול. זוהי חותמת שאומרת שעד שנה מהתאריך הנקוב, אתה לא יכול להגיש בקשה לנסוע. יש לך אות קין. וזה גם ישפיע אפילו אם תבקש עוד שנתיים(כמו שקרה לי)... אתה יכול להתחיל לחשוב על קומבינות ... אם אתה כ"כ רוצה לחזור. קח ת´בעסה בסבבה...
פאק אמריקה, סע לאוסטרליה, תאמין לי יותר קל וטוב ויפה.. בקרוב אצלי.

guri1

New member
זהו שהיא לא שחורה

יש חתימה על הויזה שהיא מבטולת חותמת ורודה לחלוטין אוסטרליה היא כרגע האופציה אם יש לך מקורות שיכולים לעזור מבחינת לימודים שם אני יודה לך מאוד בכל און אני ישמח לקבל עוד תגובות

reveal26

New member
האתר להתחיל...

אתר מלא אינפורמציה לגבי ויזות ולגבי חיים ולימודים באוסטרליה. משם תוכל להגיע לאתר המרכזי של לימודים שם, עם כל מה שצריך לדעת. יש להם גם מילגות ... בהצלחה.. מה אתה רוצה ללמוד ??

guri1

New member
אני רוצה תחום שקשור לתקשורת

מחשבים והחברה אדריכלות אוסטרליה גם יכולה לבוא לנו טוב רק חבל שכל החיים שלנו בארהב דירה רכב חשבון בנק אבל לא נורא נתחיל מהתחלה

reveal26

New member
יש שם אדריכלות

וכל מה שקשור, הנדסת בניין, וכד"... תנסה את הלינק...הוא שווה. כמה זמן גרת באמריקה ?

guri1

New member
כמעט שנה

ועכשיו אני פה לצערי המאוד רב ומנסה למצוא דרכים חילופויות

סתם שאלה

גם החברה שלך קיבלה חותמת שחורה או רק אתה? מה תעשה עם הדירה? בנק זה לא בעיה, אפשר לעשות הכל בטלפון או באינטרנט. אבל איך תסתדרו עם הדירה, הרהיטים, חשבונות החשמל והמים? וחוץ מזה - לפי מה שאני יודעת, אפשר לבקש ראיון עם הנציג של הקונסוליה בארץ ולנסות לשכנע אותם שאתה לגיטימי, עד כמה שאני יודעת היא היחידה בארץ שיכולה לבטח חותמת שחורה (ורודה, צהובה או מה שלא יהיה). שווה לנסות. מה שהכי עוזר זה מכתבים שמראים זיקה לארץ - חשבון בנק עם הרבה כסף, מכתבים מהבוס, אישור קבלה ללימודים במוסד בארץ, חוזה עבודה וכו´. אפרת.

guri1

New member
זיקה לארץ ????

איזה ארץ אולי לשם יש זיקה אבל זה לא הוכוח אכן חשבון הבנק והרכב זה לא הבעיה הבעיה היא שכל החיים נמצאים שם החותמת היא אכן ורודה ולא השחורה השאלה שלי שאם אני מתקבל ללימודים שם יש אפשרות שהחותמת הנל מתבטלת יש למישהו מושג???? ואכן גם החברה קיבלה חותמת

TheLostSoul

New member
למה ש....

במקום לשאול אנשים פה שלא כל כך יודע בדיוק את החוק שם. כל אחד יודע חלקית. תפנה לשגרירות ארצות הברית. או שתנסה אצל עורך דין בארצות הברית שמבין בעניני הגירה דרך הטלפון. Doc

guri1

New member
זה יכול להיות רעיון לא רע

תודה גם את זה אני ינסה

TheLostSoul

New member
../images/Emo50.gif

שיהיה לך בהצלחה... בהצלחה רבה ינשאלה שתחזור לשם. אר"הב זה מקום נהדר לחיות בו. Doc

oritgz

New member
אם יש לך רישיון אמריקאי אתה יכול

לחצות את הגבול מקנדה ברכב אמריקאי עם רישיון אמריקאי. אם אתה רוצה יותר פרטים רק תבקש.........

guri1

New member
אני רוצה יותר פרטים

יש לי רישיון אמריקאי השאלה מה קורה עם הדרכון שלי עם הויזה לארהב?? אשמח אם תפרט

למעלה