חייב עזרה!

• פותח הנושא wolfv
  • פורסם בתאריך

wolfv

New member
חייב עזרה!

העברתי איזה קובץ וידאו לכרטיס הזיכרון באייפק (SD 256), וכשניסיתי להפעיל את הקובץ, המכשיר נתקע! אחרי שעשיתי לו איפוס, גיליתי שכל הקבצים שהיו לי על אותו כרטיס זיכרון נעלמו! וכל זה למרות שרשום לי שהכרטיס זיכרון מלא במשהו כמו 100 מגבייט... מה עושים? יכול להיות שנהרס לי הכרטיס זיכרון..? תודה לכל מי שעוזר

AYELET1

New member
אני הייתי מנסה למחוק את קובץ הוידאו

בעזרת קורא כרטיסים, ואז לבדוק את הכרטיס. בכל מקרה קשה לי להאמין שנהרס כל הכרטיס. כל הסיכויים שפירמוט יפתור בכל מקרה את הבעיה (אך ימחק הכל...) איך העברת את הקובץ לכרטיס? מנסיון- העברתיי השבוע קובץ בעזרת קורא כרטיסים התומך, כנראה רק ב-MMC, לכרטיס SD, והכרטיס נזקק לפירמוט כמו כן האם הקבצים הם קבצים "גולמיים" או תוכנות שהותקנו על הכרטיס?

wolfv

New member
אני לא יכול כי הקובץ נעלם...

העברתי קובץ וידאו פשוט למדי של סרט בפורמט דיויקס (אם אני לא טועה) שיצרתי דקות לפני,והקובץ פשוט נעלם יחד עם שאר הקבצים שהיו לי על הכרטיס... במקום זה נוצר איזה שהוא קובץ בשם ignore_my_docs, שאין לו שום קישור לכלום, וגם אי אפשר למחוק אותו... בכל אופן אני חושב שהקבצים עדיין על הכרטיס, רק שאני לא מצליח לראות אותם, כי בMEMORY, רשום לי שהכרטיס מלא... לגבי הקורא כרטיסים, זה לא כל כך אופציה, כי אין לי אחד כזה... יש איזו שהיא דרך לפרמט את הכרטיס דרך האייפק..? תודה על העזרה

AYELET1

New member
עד כמה שזכור לי- כן.

עשה חיפוש בפורום. דןבר על כך פעם

wolfv

New member
הצלחתי!

עשיתי defragment לכרטיס בעזרת תוכנה שהורדתי, וזה פתר את הבעייה!

AYELET1

New member
מצויין. תן לינק לתוכנה בבקשה

הקבצים הישנים נותרו על הכרטיס , והם שמישים ותקינים, אני מבינה...

wolfv

New member
בבקשה...

http://www.softwinter.com עד כמה שהספקתי לראות, תוכנה לא מסובכת, חינמית והכי חשוב - עונה על הצרכים!

למעלה