חייב עזרה...

שנוני

New member
חייב עזרה...

יש לי יומולדת ב1.5 ואין לי ושג מה לעשות אני רוצה משהו רציני כי זו יום הולדת 18 וזה רציני בבקשה תעזרו לי...

shani yakovian

New member
18 גיל רציני ../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif

אוקי . אז ככה אני לא יודעת מאיפה אתה אבל בתל אביב יש אחלה דיסקוטקים שאפשר לחגוג בהם יום הולדת , יש מועדונים ומקומות שאפשר לשבת בהם. מקווה שעזרתי עם אתה צריך שמות של מקומות תפננה אליי שוב. תהנה.

GeJuFan

New member
תשמע לא יודעת מה איתך

רבל ליום הולדת שלי אני מתכוונת ללכת למסעדה ולשתות את המשקה האלכוהולי החוקי שלי (לא שאני גם ככה שותה). אז אם אתה שומר חוק ולא שותה לך לאיזו מסעדה אם החברה ותזמין איזה משקה אלכוהולי. נא לא לשכוח את תעודת הזהות. כי מי יודע אולי המלצרית תחשוב שאתה בן 16 או משהו כזה (יש כאלה שחושבים שאני בת 14, יאני כאלה שלא מכירים אותי)

just me 18

New member
בולדוג

בת"א, זה מקום ממש שווה של קריוקי ואתה יכול ללכת עם הרבה חברים (אני הלכתי עם איזה 15 זה ממש לא בעייתי), בהתחלה זה קצת פדיחה לשיר מול מלא אנשים שאת רובם אתה לא מכיר, אבל אחרי שהשתיה התחילה לזרום כמעט כל אחד שר כמה שירים זה הכי מצחיק :) ומזל טוב :)

yofi tofi

New member
יש לנו באותו היום ../images/Emo13.gif

אז שיהיה המון מזל טוב!!
ולי אין מושג מה אני יעשה,בטח יצא עם חברות שלי לאנשהו,סתם לשבת וכאלה (כי זה יוצא יום חמישי..) ולמחרת אני מקווה לצאת לרקוד איפשהו או בתקווה שחבר שלי יצא שבת ואז נחגוג לבד :)

למעלה