חייב עזרה!!!

doomsday

New member
חייב עזרה!!! ../images/Emo53.gif

שלום! יש לי בזמן האחרון שני מטרידים שכל הזמן מנסים לפרוץ לי עם NETBUS ו-SUB 7 הנורטון אנטי וירוס שלי לא מגלה את הסרבר, וגם לאחר עדכון, האינטרנט סקיוריטי שלי מצליח לבלום את כל ניסיונות הפריצה, והוא גם מספק לי מידע על הפורץ כמו מס´ האיי פי שלו ומכל מיני.... כנראה שזה מכוון אלי מפני שבכל פעם זה אותו אדם, לאחרונה הוא ניסה לפרוץ לי דרך הטלנט. הוא עדיין לא הצליח לפרוץ לי סופית, אבל הנסיונות.... מה אני עושה??? בתודה מראש... רועי.

eXtreme2002

New member
רועי...מה המצב?? ../images/Emo9.gif

תוריד את Personal Firewall (אמרתי לך כבר שיגידו לך ככה ה
) ומזל-טוב שנרשמת סוף סוף לפורומים של תפוז...תאמין לי שזה אחלה.~! אם הפורץ יחזור תשמור את הלוגים של אינטרנט סקיוריטי ושלח לי אותם בזיפ...גם לי הוא מנסה לפרוץ..מקסימום תתקשר אלי ונדבר כבר..
ידן

mizantroP

New member
תפנה למשטרה!!

אם המשטרה תגיד לך שזה לא מעניין אותם ורק אם המשטרה תגיד לך את זה תפנה חזרה לפורום ונדאג לכך שהליימר הזה לא ינסה לפרוץ יותר לאף אחד (כי לא ישאר לו הרבה מהמחשב)

תארו לעצמכם

שאיזה האקר נורמלי שלא פורץ עם תוכנות פריצה, האקר קטלני שמשתמש בפריצות קטלניות היה פורץ נניח לי למחשב(חס וחלילה, טפו טפו שזה לא יקרה) ואני הייתי כותב לכם שהוא פורץ לי ושתעזרו לי, אתם בטח לא הייתם יכולים לעזור לי כי אמנם הפורץ הוא פורץ מעולה, אז אי אפשר להגן על המחשב מפניו

Black Snake

New member
מה אתה אומר - לא יכולים?...

עצם העובדה שהוסגר האיי פי של הפורץ מראה שהוא חלש... מה נראה לכם שהאקינג זה הטרוייאנים וכל החרטה ברטה?.. אז זהו, תתחילו לעסוק בלינוקס ותלמדו קצת BIOS, ייפתח לכם חלון חדש של אפשרויות. וגם כן אם מישהו פורץ לך למחשב - אפילו עם סוס טרוייאני - תדע שאתה יכול לעלות לו על המחשב בקלות. מישהו כאן הזכיר פריצה דרך טל-נט: מה?.. מה הקשר? הפורט נשאר אותו פורט - לא משנה באיזה קליינט אתה משתמש! מצאתי באתר אחד את הפקודות של Netbus שאפשר להשתמש בהן בטל-נט בפורט 12345... כמו: פתיחת CD-ROM: Eject;1 סגירת CD-ROM: Eject;0 צילום מסך: CaptureScreen חלון שיחה: Message;1;message here כניסה לאתר: URL;websitehere ועוד את שאר הפקודות. בקיצר - אם יש לך את האיי פי של התוקף, אתה יכול לנצל את זה במקום לבכות כאן בפורום, תשקם את עצמך בן אדם! אם אתה רוצה לדעת איך להגן על עצמך תתחיל ללמוד איך עושים זאת - והכי חשוב לדעת איך התוקף עושה זאת.

someone56

New member
חחחחחחחחחחח,אתם פשוט ליימרים !!!!!!

ימפגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אותו אחד הוא באמת האקר טוב הוא יתחבר לפרוקסיים ושום דבר לא יוכל לגלות לו את האייפי, למעשה אייפי יירשם אבל זה לא יהיה אייפי אמיתי. חשבתי שבפורום הזה מבינים קצת יותר מהפורומים שהייתי בהם עד עכשיו, אבל כאן יש ליימרים לרוב

Black Snake

New member
קודם כל... נתחיל בזה שלא תקרא בשמות

ב. - אתה לצערי דפוק לגמרי, אתה לא מבין על מה אנחנו מדברים? תסתכל בנושא ולא רק בתגובות... טמבל.. :)

oketz1

New member
אפשר לקבל בבקשה את האתר שמסביר זאת

??? מענין יהיה לקרוא מה עוד רשום שם

f14

New member
איפה אפשר ללמוד את זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אנשים איפה אפשר ללמוד את כל הדברים האלו

doomsday

New member
תגובה

אבל הוא לא, הוא משתמש בנטבאס ומכל מיני כאלה. ד"א, בדקתי טוב טוב ואין אצלי סרבר של נטבאס וסאב 7, אבל אצלי מותקן מירק, יכול להיות שזו הסיבה שפורצים נמשכים אלי למחשב,(שמעתי פעם שחלק מגרסאות המירק הם גם סוסים טרוייאנים) ר
עי

Black Snake

New member
תגובה לתגובה

יש טרוייאן שהוא כאילו המירק רק שברקע הוא מתקין טרוייאן, נדמה לי ששמו IRCkill או משהו כזה או אחר, יש גם הרבה כלים של מירק שנגועים בטרוייאנים. בגלל זה צריכים איזה אנטי וירוס (נורטון יספיק) לזיהוי וניקיון הטרוייאן מאותו קובץ.

למעלה