חייב עזרה/ייעוץ

velvale

New member
חייב עזרה/ייעוץ

אז ככה, אני במגעים עם חברה גדולה לתפקיד בכיר בתחום הכלכלי (מנהל מחלקה כלכלית). עברתי את כל השלבים וכרגע מחכים לתשובת המבחן הגרפולגי שעשיתי ועל זה יקום או יפול דבר. ההמתנה מורטת עצבים מכיוון שאני מאד מעוניין בתפקיד וזאת בלשון המעטה. מה להערכתכם מחפשים בכתב של בן-אדם עבור תפקיד שכזה שמן הסתם דורש המון סדר ודייקנות?

shamon51

New member
מה דורשים ?

תפקיד בכיר בתחום הכלכלי = מנהל מחלקה כלכלית כאחד שהוא לא מועמד לתפקיד כזה = אין לי מושג מה נדרש. אם אתה מועמד לתפקיד כזה - אז אתה אמור לדעת מה התכונות הדרושות, לא? כתוב אותן בפורום וצרף את כתב ידך ואז נוכל לעזור לך ולומר אם יש התאמה
בהצלחה
שמעון

velvale

New member
או.קיי

קודם כל תודה על העזרה המהירה...בתפקידים שכאלה דורשים סדר, דייקנות, חריצות, יוזמה, יכולת ניהול וכד'. העתקתי פסקה מתוך ספר, בתקווה שזה יספיק עבור הניתוח הגרפולגי....שוב תודה ואנא אל תתבייש/ו לקטול את הכתב במידת הצורך כמובן...

velvale

New member
בבקשה

אותו קובץ מחולק ל-2....פשוט לאור איכות הסריקה היה גדול לשלוח בפעם אחת.

shamon51

New member
רשמים

וולוולה, מקצוע הקשור בהנהלת חשבונות וניהול נראה מתאים. סדר, דייקנות,
לא הייתי מגדיר אותך כפדנט אובססיבי, אתה חושב מסודר ושם לב לפרטים אבל מפגין איזון חריצות
נראה שיש לך יכולת להתמיד ואנרגיה פנימית למשוך גם בזמנים קשים יוזמה
לא נראה שאתה בעד הרפתקאות פיננסיות או אחרות - מתאים לתפקיד? זהירות? יכולת ניהול - מנהל מהסוג שנותן מרחב פעולה לכפופים לו שמעון

velvale

New member
תודה...

ממש ממש תודה על האיבחון...יעזור לי להעביר את הסופ"ש בהמתנה לתשובה האמיתית ממכון הגרפולוגיה. אשמח לחוות דעת נוספות...סופ"ש נעים!

למעלה