חייב עזרה דחופה!!!!!!!!

PinkDot

New member
חייב עזרה דחופה!!!!!!!!

אנשים בעיקר לחופשיסטים שביננו אבל לא רק אולי גם אחרים יודעים הציפוי החדש היקרקס יש לו צדדים או שאין לו אמרו לי שיש בצד אחד רואים בתוך הריבועים את הסיבים הקטנים מבריקים תהרגו אותי לא רואים את זה אמרי לי בצד אחד מרגישים את החוטים של הריבועים עכשיו בשני הצדדים מרגישים אותם אותו הדבר לדעתי אין צדדים נראה לי אותו הדבר שני הצדדים אבל עם למישהו יש מושג ואומר שכן יש צדדים אז שיסביר לי בקשה איך מבדילים ביניהם. ?!

flugzeug

New member
בחייך,מה עם קצת סימני פיסוק??

שמונים מלים במשפט אחד זה יותר מדי..... איזה ציפוי?מי?מה?מתי?איפה?איך? באופן כללי, אם זה משהו שמגיע מגולגל על גבי נייר, אז הצד שצריך לקלף מהנייר זה בד"כ גם הצד שצריך להיות על הטיסן.

בולשיט

לאיקרקס אין צדדים אבל מה שכן יש לו כיוון סיבים. תשים לב שיש בריבועים "צלעות" שהן יותר רחבות אז אתה צריך להניח את האיקרקס ככה שהצלעות הרחבות יהיו לאורך. מבין!?

בולשיט

לאיקרקס אין צדדים אבל מה שכן יש לו כיוון סיבים. תשים לב שיש בריבועים "צלעות" שהן יותר רחבות אז אתה צריך להניח את האיקרקס ככה שהצלעות הרחבות יהיו לאורך. מבין!?

flugzeug

New member
תגיד ליאון,

מה זה הציפוי הזה? (עברו שנים מאז שנגעתי בענייני ד-2 )

PinkDot

New member
ואלה אחלה!!1

אחלה הבנתי תודה רבה והריבועים הצלעות שלהם שוות ובפנים יש תפרים קטנים שזה שתי וערב אז שאין לי מושג איזה איקרקס יש לכם ועוד שאלה עם מה אתם מדללים דבק מגע או UHU הדליל?????

PinkDot

New member
עוד לא הבנתי!!!

ליאון דרך אגב היית איתי בקורס אבל לא משנה אני חושב שאני רואה את ההבדלים בצלעות זה ממש קטן אבל לא הבנתי הקו העבה יותר צריך לרוץ לאורך הכנף יאני משמאל לימין או למיתר שלה יאני מלמטה למעלה עם אנחנו מסתכלים כמובן על הכנף מלמעלה???? ואני מצטער שאני לא מפסק אני לא אוהב

הקו העבה לאורך

היית איתי בקורס תן לי שם! אתה יכול להשתמש ב-UHU כדי לצפות אני מנסה עכשיו דבק שקוראים לו STIX-IT שזה דבק מיוחד לדברים כאלה. לראובן! איקרקס זה ציפוי שמשתמשים בו בעיקר בעפיפונים ובשנים האחרונות גם בטיסנים למחלקותיהם השונות. האיקרקס הוא ציפוי מאוד חזק , ומאוד קל לעבוד איתו אין מצב שהוא ימתח.

PinkDot

New member
אורך??????????

מה זאת אומרת לאורך תסביר עם מסתכלים מלמעלה שהכנף היא משמאל לימין יאני בניצב לבן אדם אז הקו העבה ירוץ מימין לשמאל או מלמעלה למטה?????

PinkDot

New member
עוד משהו לגבי הדבק???

איפה קונים אותו? ואתם מדללים אותו עם מדלל לדבק מגע 50% ו50% ?

PinkDot

New member
ועוד משהו קטן??

ככה אני יבין הכי טוב ולא תהיה לי אי הבנה איתך הקו העבה צריך להיות מקביל לשפת זרימה או בניצב אליה????? מצטער שאני קרציה בקשר לזה אבל אני לא רוצה לעשות שטות ואני אשמח גם עם תענה לי לגבי הדבק איפה אפשר לקנות כזה?? ואיך משתמשים בו? ודרך אגב עם אתה זוכר אני עמר מסניף בת- ים היינו בקורס ביחד

תשובות, תשובות, תשובות

אז ככה: 1. הקו העבה צריך להיות מקביל לשפת הזרימה. 2. הדבק שאני אשתמש בו הוא מארה"ב אז אין בארץ. 3. את ה-UHU מדללים עם מדלל דבק מגע היחס הוא 50 50. אני לא זוכר אותך מהקורס את הבטוח שהיית איתי אני הייתי במחזור 98´. טוב לא משנה נראה אותך בפסח.

PinkDot

New member
רב תודות!!!!

אז ככה אתה היית איתי בקורס כי אנמי יודע מי אתה ובפנים אתה מכיר אותי בטוח עם אתה זוכר היה איתכם בקורס מסניף באר שבע אתם אחד זוהר שמן כזה והוא היה איתנו בחדר אז עם אתה זוכר עם מי הוא היה אז אני אחד מהם ובפסח לצערי אני לא יהיה כי הטיסן שלי לא מוכן לא עמדתי בלוח זמנים אבל לא נורא שבועות אני כבר יבוא ותגיד עם אני מפסיד תחרות מבחן אחת שכאמור פסח זאת הראשונה ונגיד אני מפסיד רק אותה וליתר מגיע ועושה תוצאות טובות יש לי סיכוי להגיע לגמר בלי תחרות אחת? ותודה רבה על העזרה עם האיקרקס

למעלה