חייב עזרה דחוף....

yakov111

New member
חייב עזרה דחוף....

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי טלויזיה 5 אינצ הנתונים שלה הם: יחס קונטרסט: 1:150 צריכת חשמל : 10 וואט שנאי למתח 220 וולט , מתאם למצת הרכב , אנטנה פנימית, RCA, אוזניות ושלט רחוק דק במיוחד! השאלה שלי היא.... אני חייב איכשהו לחבר את זה לסוללה... תתנו לי סוג של סוללה קטנה ונטענת שמתאימה.... בבקשה.....זה דחוף... תודה מראש

wil

New member
אתה צריך סוללה של 12V

שתוכל לספק זרם של כ-1A לאורך זמן מספיק לצרכים שלך. מצבר של מכשיר אל-פסק יכול לעשות את העבודה. או שאפשר לנסות לחבר 10 סוללות נטענות GP 2000 בטור (כלומר ביחד 1.2*10=12V, ובצריכת זרם של כמעט אמפר הן יספיקו לכ-שעתיים.)

wil

New member
סוללות נטענות GP יד בכל חנות צילום

ובכל הום סנטר

yakov111

New member
אין אולי איזה סוללת ליתיום??

קטנה שיכולה לספק זרם מתאים??

idos2

New member
סוללת ליתיום קטנה

גם אם יש כזו, היא תספיק לך לזמן קצר מאוד.

singera

New member
קנה בדר' תל-אביב או כל חנות חשמל

מצבר 12V 7AH (של אל-פסק) יעלה לך 80-120 ש"ח מטען יעלה עוד 80 ש"ח יש גם חנות בזבוטינסקי 99 10 סוללות GP יעלו לך + מטען בערך 400 ש"ח ויספיקו שעתיים המצבר שנתתי יחזיק 7 שעות ניתן לרכוש גם מצבר 5AH שיחזיק 5 דעות בערך אבל הוא חצי גודל

singera

New member
כמו המצברים שיש לצלמי החתונות

על האפוד (יותר קטנים ממצבר של קטנוע 50 סמ"ק) המצבר של ה5AH הוא בחצי גודל מה7AH אבל אותו מחיר בערך לך לחן אלקטרוניקה בשד' הר ציון. ניתן להשיג בז'בוטינסקי 99 בר"ג מצבר 9 אמפר בגודל פיזי של 7AH אך הוא עולה 120 ש"ח ואולי גם לא כולל מע"מ מטען תוכל לקנות בזבוטינסקי

למעלה