יש לי ידידה טובה כבר 3 שנים אנחנו בקשר טוב אבל אני רוצה שזה ישתנה מעט איך אני גורם לה להתאהב בי או לרצות אותי? אין לה חבר ואין לה אף אחד גם לי אין חברה וכן יש כמה דרכים
חבל שלא באת.. הם הפציצו ברמות למרות כל מיני בעיות שהיו להם (בשיר השלישי נקרעה הרצועה בפדל של הבאס דראם.. גיטריסט חדש - גלעד אם אני זוכר נכון מ"קרוספייר" ובעיות מיקסינג של הגיטרת באס ) מומלץ לכולם לבוא להופעות שלהם
למי שרוצה.. הוספתי לינק לאתר בו ניתן להוריד את מירב השירים של אוניון (זה אתר בתמיכתם .. ) .. כל השירים טובים.. בייחוד אלו מתחת לכותרת BDOC מחר יהיו גם תמונות למי שרוצה לראות
תחשוב עם עצמך טוב טוב לפני שאתה עושה איזהשהוא צעד כי ברגע שאתה אומר לה שאתה רוצה אותה יש שתי אפשרויות: א. היא תגיד שגם היא תמיד רצתה אותך ויהיה מדהים וכיף ב. היא תגיד שהיא רואה אותך רק בתור ידיד ולא יותר מזה, ואז לבלות איתך מעכשיו והלאה יהיה מוזר בשבילה והידידות בינכם תשתנה מאוד או תגמר. כמובן שזה לא חד משמעי אבל אני רק יכולה לומר לך שאצלי האופציה הראשונה עבדה ובגדול. יש לי חבר כבר שנתיים וחצי שהסיפור התחיל בדיוק ככה... עם ידידות עמוקה ומשם למערכת יחסים מדהימה