חייב עזרה דחוף

dorono17

New member
הלוואי ויכולתי

בכייף הייתי מבריז. אתם לא יודעים מה זה לעבור 12 שעות בשעבוע איתו. הזמן נראה כאילו הוא עומד. הייתי מבריז. אמא שלי לא הייתה יודעת מזה בכלל. הבעיה היא המחנך. הוא עלוקה כזו. אם אני לא יבוא שיעורים שלו, או לבית ספר בכלל, הוא יתקשר להורים שלי ואז הסתבכתי. אני מצייר, כותב...כל מה שתרצו. אפילו באחד הסיפורים שלי, התנקמתי במחנך שלי על שיעוריו המשעממים.... כל מה שאני מבקש ממכם...אם יש לכם רעיונות לסיפורים....זה יהיה מצויין. תודה.

dorono17

New member
חייב עזרה דחוף

יש לי את המחנך הכי משעמם בעולם! כשהוא מלמד הוא מרדים את כל הכיתה. אני רוצה להקשיב לו, אבל אני לא מצליח אני נרדם. ובמקום להקשיב לו אני עושה דברים אחרים, ישן, כותב סיפורים (תשאלו את נורית איזה מצחיקים הם), מדבר עם חברים, הכל כדי להישאר ער. הבעיה שלי היא מחר...איך שאני מתגבר על 5 שעות רצופות איתו? כל יום ראשון אני לומד איתו 5 שעות!! יש לכם הצעות איך להישאר ער...או בכלל רעיונות לסיפורים? זה יהיה נהדר. תודה

The Charmd One

New member
../images/Emo9.gif

אוקיי אממ דיסקמן? תצייר(זה תמיד עוזר...) חיחי תחלום תסתכל מהחלון ותמציא סיפור על כל מי שעובר..אבל מפורט
אממ תנסה להקשיב..
או שאולי תדבר איתו שיוסיף דברים לעשות את השעור יותר מעניין... חיחי לא יודעת..
מקווה שעזרתי אניוואי..

ליאן.

New member
יש שתי שיטות ידועות..

האחת היא קיסמים על העפעפיים שלא יאפשרו לך לעצום את העיניים.. והשנייה היא פשוט לצייר עין על העפעף.. הצלחה מובטחת!

מיטללל

New member
אוי אבל למה להמציא דברים

קלטתי שתה ונורית {המתוקית} מנסים להמציא כל מיני סיפורים משעשעים במיוחד. יש לי שתי בעיות. קודם כל משעשעים הם לא ממש. הם גם לא אמינים. אין דבר כזה בי"ב {או י"א} חמש שעות עם אותו מורה. במידה ואני טועה ועושה לך עוול.. אוקיי קודם כל תנסה להקשיב לו. אם תצליח איכשהו להתעניין במה שהוא אומר השיעור יעבור לך יותר מהר. חוץ מזה אתה יכול להביא טאקי לשיעורים ופשוט לשחק {זה מה שעשיתי בשיעורי מת´ כל י"ב-הציון אגב בהתאם}. יש כל מיני משחקים מפגרים. ארץ עיר. כתיבת סיפורים {כל אחד כותב שורה, מסתירים אותה, יוצאים הדברים הכי דפוקים בעולם}. ואת כאלו וכאלו... נו אני בטוחה שאתה מכיר. ודיי להמציא בעיות

dorono17

New member
מיטל

1. אמרתי כבר מצטער על הקטע...נכון ניסינו להצחיק. זה לא הצחיק. ניסיתי. אם פגעתי בך, או בכל מישהו אחר אני מבקש סליחה. 2. יש כזה דבר 5 שעות עם אותו מורה. כשיש לך שעתיים דיפלומטיה, עוד שעתים מדע המדינה ועוד שעה של סוציולוגיה, ואותו מורה מלמד את שלושת המקצועות האלו, אז יש לך 5 שעות עם אותו מורה. וניסיתי את הכל. אני כותב, משחק, הכל.

zimes

New member
במחיר לא גבוה

(החברים שלך יחשבו שהתחרפנת), אתה יכול להסתדר: תשתתף בשיעור: תשאל שאלות. תספר לו מה זה הזכיר לך. תבקש שיפרט בנושא השולי שכן מענין אותך אולי. תתנהג כאילו אתה נמצא אתו לבד בחדר, והוא מספר לך סיפור. אני העברתי ככה סמסטר שלם במקצוע שלא הכרתי קודם, עם מונחים ומלא ר"ת מוזרים, כשהאלטרנטיבה היתה להרדם (כזכור: אני מתעוררת כ 4-6 פעמים בלילה ממוצע). ויש לזה גם בונוס: קיבלתי 90 (כשההתכוננות למבחן כללה רק הכנת אינדקס של החומר הפתוח, בלי קריאתו כלל!). ד"א - מה הוא מלמד אותך?

הערה בתור התחלה

כשאתה כותב בפעם הבאה "דחוף", אנא התכוון לזה, או שמא מצא שם תואר דומה אך פחות קריטי לתיאור ההודעה. שנית, אם המורה משעמם אותך, פנה לעיסוקיך - עשה שיעורים במקצועות אחרים, קרא ספר, פתור תשבצים, והשקע את זמנך בפיתוח עצמי, במקום להשתעמם. באותה מידה הייתי עונה לך גם אם היית מספר שאתה בעצמך משעמם את עצמך. המורה לא אשם - אתה אשם בכך שאינך מוצא עיסוקים אחרים בזמן השעמום. הוא משעמם - אתה לא תשנה אותו כנראה בזמן הקרוב.

נורית ס

New member
שלום לכולם

נעים להכיר שמי נורית ,הסיפורים של דורון נורא מצחיקים היי דורון אולי תביא להם הדגמה מאחת הסיפורים מה אתה אומר??תאמינו לי ברגע שתקראו את אחת הסיפורים שלו אתם נופלם מצחוק תאמינו לי אני מספרת לכם מניסיון אבל זו לא הבעיה בכל אופן העצה שלי דורון כולם נתנו לך המון עצות טובות העצה היחידה שאני יכולה לתת לך היא .....אני אשמח לדבר איתך חמש שעות ולהציל אותך משיעמום אצל שמוליק!! עכשיו רק צריכים לחשוב איך נוכל לדבר חמש שעות כשאתה בלימודים? חושבת...וחושבת ועדיין חושבת לא כלום לא עולה לי בראש הגאוני שלי יש הצעות?? חבר´ה דורון ביקש עצות לסיפורים כל מיני רעיונות לסיפורים אולי...המלאכיות של צ´רלי? לא הוא עשה את זה כבר ,אולי על מורה אכזר שלא מביא לתלמידים בכיתה לישון ??אולי תכתוב סיפור על שמוליק אתה שפן או משה אתה לא קיפוד או קוקו מאילת? אולי תכתוב סיפור עלייך?? אולי עלי? אולי תכתוב סיפור על....בחור שכולם צועקים עליו והוא בעצם לא עשה כלום והוא לא מבין למה כל העולם נתפל עליו?? אולי תכתוב סיפור על בחורה מטורקיה שנואשת לבחור??
-אפרסקי הנה חיבוק ממני ,תרפה קצת יו...עוד שניה והייתי נחנקת נתראה מחר ביי לכולם וכמובן לדורון נתראה מחר [זה היה מיועד לדורון] נ.ב. אפי היקרה המקרה של דורון מאוד דחוף,תאמיני לי......

dorono17

New member
כשאמרתי דחוף

התכוונתי לדחוף. אי אפשר להסביר את מחנכי. אין לי ממש אופציות...למחנך יש עיני נץ. הוא תפס אותי כמה פעמים....הוא תופס את כולם...אפי שמעתי לעצתך, אבל הדבר הכי טוב לעשות הוא לכתוב טקסטים.... אז אנשים אם יש לכם רעיונות...שיפכו אותם! מבטיח להביא לכם טקסט ברגע שהוא יכתב...

למעלה