חייב עזרה דחוף

חייב עזרה דחוף

חייב התייעצות/עזרה, אז ככה זה מתחיל.. אני דו בארון עמוק רק חבר אחד שגם בארון יודע עליי אני בדר"כ נפגש עם גברים שהם ארוניסטים כמוני... יצא שנכנסתי לאפליקציה מסוימת (של מלאים) ופנה אליי בחור חתיך שהתעניין בי.. בהתחלה היססתי כי בדרכ אני לא רגיל שחתיכים הם בעיניין של מלאים אבל הוא ספציפי אוהב... התחלנו לדבר ומיד היתה כימיה הוא גיי ולא בארון נפגשנו והכימיה היתה מטורפת הוא ממש הטעם שלי ואני כנראה גם שלו הוא גם שדיברנו לפני המפגש וגם במפגש נתן תחושה ככ טובה ואמינה ותחושה של רצינות מסויימת שזה קנה אותי בגלל שאני לא רגיל לרצינות הזו אני רגיל לסטוץ והביתה . אף פעם ולו לרגע לא חשבתי שאני ירצה בזוגיות עם גבר ועוד שהוא גיי מחוץ לארון בעוד שאני דו ארוניסט. השבוע הזה היה דיי אינטנסיבי של מלא הודעות בוואטסאפ ולאט לאט כנראה שהתחלתי להיסחף לשם... הקשר הזה הפך להיות "כל עולמי" שום דבר אחר לא מעניין אותי פתאום, רק הוא. אך כנראה שלפתע הבחור מרגיש כנראה סוג של לחץ מבחינתי כי נסחפתי בעקבות היחס שלו בעוד הוא בכלל לא מחפש זוגיות מסתבר. אז לפתע אני מוצא את עצמי "מאוהב" או "דלוק" על בחור גיי לא בארון שאני לא מצליח לשחרר מהחיים שלי.. אני פוחד שבסוף המכה תהיה כואבת מאוד בגלל שמכל יום שעובר אני רוצה אותו יותר אך לא יודע מה לעשות בנידון. מה אתם ממליצים?אומרים?וחושבים? אשמח שתשתתפו

אתם צריכים להגדיר את הקשר

מה הוא רוצה ומה אתה רוצה? מה הוא מוכן לתת ומה אתה וכמה כל אחד מוכן להשקיע.

אם הוא רוצה אותך פעם ב.. בשביל לפרוק את יצריו ואתה מעוניין בזוגיות, אני חושב שעדיף לחתוך.

למעלה