חייב עזרה!!!ג€

bcshy1

New member
x

נכון קיימות נשים שמזייפות, כמעט כולן, ברמת העיקרון הדרישה המינית של האשה היא פחותה משל גברים רגילים ןהן מנסות לגרום לגברים להרגיש טוב שהנה אתה עשית לי את זה.

ToryMaster

New member
ברמת העיקרון מה?!

ממתי?

לפעמים

וואלה את שוכבת עם בעל/חבר/המאהב. כל מי שלא יהייה ובאמת אין לך כוח אליו באותו לילה. הסקס כבר נהייה מעייף אז לפעמים אבל ממש לפעמים את מוסיפה צעקה שתיים לחגיגה ותראי איזה פלא הוא מתחיל להתלהב וגומר יותר מהר ממה שהוא היה אמור.קוראים לזה זיוף אורגזמה או אולי העצמת תחושה. מעט מאוד גברים מבחינים בהבדל.

ToryMaster

New member
מעניין אותי

למה לנו לעשות את זה? אין מצב רוח - אין מצב רוח, שיתמודדו, הגוף שלנו הוא לא מכונת מין והוא לא חייב כלום לאפחד.

ToryMaster

New member
אגב

השאלה שלי הייתה מכוונת להנחה המוזרה שנשים "זקוקות" פחות לסקס מאשר גברים.

ע ו ל ם

New member
זה גם מה שאני הבנתי.. ../images/Emo4.gif

אני מרגיש, שההנחה שרווחה בשנים שעברו, שבנים רוצים יותר מנשים, מופרכת, (והיא סתאאם הנחה מאצ'ואית מתלהבת
) ונראה שבנות באמת רוצות יותר מבנים, הן רוצות גם יותר תכוף, (שלא לדבר לאורך יותר זמן מבן מסיים (גומר*) מהר..).. אני חושב שיש אפילו הוכחות ממחקרים על זה..

לא אמרתי את זה

לפעמים בא לך אבל לא כ"כ הרבה ולפעמים זה לוקח שעה עד שהבחור שלך גומר אז צעקה שתיים לפעמים עוזרת להזיז ענינים

ToryMaster

New member
בגלל זה

אמרתי שהתגובה שאת הגבת אליה, בכלל לא הייתה מכוונת אלייך.

theon

New member
לאאמירר20

אתה בסך הכל צריך להגיד לה שזה מחרמן אותך או עושה לך טוב אם תשמע אותה גונחת........... זה מאוד פשוט ומניסיון זה עובד.|

למעלה