חייב עזרה בsettlers expention

חייב עזרה בsettlers expention

שיחקתי עם החברים שלי ב-expention ישר כשקיבלתי אותה ופחדתי שהסמנים של המספרים (אלה שמחולקים ל-A,B,C...) יתבלבלו לי עם הסמנים של המשחק הרגיל. ותנחשו מה קרה... החברים שלי שמו את הסמנים דווקא בשקית שבה שמתי את הסימנים הרגילים ואת כל העודפים שיש! אז ם בבקשה מישהו מוכן להגיד לי מה מהאותיות צריך להיות מה במספרים בexpention בבקשה תגידו לי. המון תודה

ycyclop

New member
אין בעיה

במשחק הרגיל יש: במספרים 2,12 יש אחד מכל מספר ובשער המספרים (3-11) יש שניים מכל מספר. השאר של ההרחבה.

כן, אבל מה זה מה?

חשוב גם הסדר שלהם על הלוח ואם אני אערבב אותם ביחד הסדר יהיה לא הגיוני ואולי יהיו לי אדומים אחד ליד השני וזוגות של מספרים אותו דבר. אבל תודה בכל זאת, מצאתי את שחיפשתי: a-5,b-2,c-6,d-3,e-8,f-10,g-9,h-12,i-11, j-4,k-8,l-10,m-9,n-4,o-5,p-6,q-3,r-11.

ycyclop

New member
אם זו בהעיה אז אין מה לדאוג.

בגסראות הישנות יותר לא היו אותיות. המטרה שלהן היא ליצור מאין איזון על הלוח וגם זה רק אם אתם משחקים אם המדבר בצד. לכן אנחנו הגדרנו חוקים שלנו לאיזון. צומת משולשת אסור שהסך יהיה מעל 11 או פחות מ 6 ואז יוצא לוח טוב. פשוט תניחו את הסמנים אקראית ואז תשפרו את המצב לפי שני החוקים הללו. הם חשובים כי בהרחבה של הים אין משמעות לאותיות אבל יצירת האיזון חשובה מאד.

לא הבנתי מה זאת "צומת משולשת"

ז"א לא הבנתי מה זאת אומרת שהסך יהיה פחות מ-11 ויותר מ-6. אפשר לשים 12 שזה כבר יותר מ-11.

למעלה