חייב עזרה ב-G600

P s y 4 l i f e

New member
חייב עזרה ב-G600../images/Emo53.gif

טוב מכיוון שהכלי הנ"ל אצלי טיפה יותר משבוע נתקלתי בבעיה ראשונה...[הוא לא שלי פרטי, של זמר שאני עובד איתו]. אני לא מצליח לשמור ב-performance memory :[ התחרפנתי... אני מנסה דרך התקליטון לעשות SAVE , עושה LOAD וזה לא מגיע לי לצליל ששמרתי... אני עובד אצות, יש הרבה צלילים שלוקח לי הרבה זמן עד שאני עושה אותם... הרבה פילטרים וכאלה... אני מנסה לשמור ו... לא הולך צריך הכל מהתחלה וזה משגע... תוכלו לעזור לי בבקשה? איך לשמור את ההגדרות צליל ולטעון אותם בלי בעיות בלחצן או שניים ?

3 שלבים לאושר האמיתי מהנ"ל.

* עיין בתמונה המצורפת. * החלף בדמיונך הפורה את הנייד שבתמונה במקלדת הG שלך. * בצע את הפעולה המתבקשת. סגולה לחיי אושר ופריון.

ואם התעקשת

אנסה לעזור. במקלדת הG1000 שהייתה (ב"ה) לי היה בתחתית המסך ימנית לו כפתור בשם WRITE. הייתי בונה סאונד. אפי' מצב מסויים של הקלידים. ושומר איתו. לחיצה ארוכה עליו והוא שואל אותך אם ברצונך לשמור מצב פרפורמנס. אתה נותן לו כן. לחיצה נוספת עליו וללא להסיר את האצבע ממנו אתה לוחץ על C11 למשל. תקבל הודעת "נשמר". כך זה בG1000. אם אצלך ישנו כפתור כזה נסה לפי ההוראות הנ"ל. חיפשתי תמונה איכותית לG600 לחפש את הכפתור הנ"ל מקרוב. חפשתיהו ולא מצאתיהו.

MTench

New member
כן, יש כזה כפתור

לי יש כזה אורגן, (רחמנות עלי) יש כזה כפתור אבל לא צריך לחיצה ארוכה דווקא. הייתי מוסיף גם שיש לחצנים של זיכרון קדימה או אחורה, כלומר שאפשר בלחיצה אחת להגיע לזיכרון הראשון ששמרת (a11), ובעוד לחיצה להגיע לזיכרון הבא וכן הלאה. אפשר גם לשמור את כל הזיכרונות בדיסקט, מתפריט disk.

P s y 4 l i f e

New member
תודה :)

עזרתם לי ... העניין הוא שהקלידים היו אצל מישהו אחר בהתחלה והסאונדים שהוא בנה שם זוועתיים במיוחד הכינורות .. אז אני עושה קצת פיקסינג שיהיה סאונד שקרוב יותר לאורגינל, למרות שזה... איך נגיד... מאוד .. מאוד קשה ב- G600.. חחח תודה..

MTench

New member
אם תצליח משהו טוב תספר לי

כי גם לי יש כזה טרנטע, ואין לי כ"כ הופעות כדי שיהיה לי צידוק לממן לעצמי משהו יותר נורמאלי.

P s y 4 l i f e

New member
אפשר בכיף

צריך לשבת על ה-DSPים , REVERB CHORUS ועוד כמה דברים, מהבחינה הזאת הארוגן לדעתי דל אופציות שכזה אבל אפשר לנצל אותו ולהוציא צלילים לא רעים כ"כ, אם כי לא טובים כ"כ גם .. חח :) האמת, האקורדיון שלו סבבה לגמרי אפשר להסתדר איתו, אבל צריך לשבת עליו גם קצת כדי לחדד אותו מעט ולגרום לו להיות יותר מקורי כזה.. לגבי הכינורות באמת הצלחתי להוציא אחלה צליל, ודורש עבודה... אבל אני אשב על זה עוד קצת. שיהיו לי חדשות מרעישות לגבי הצליל אני יעביר לך הודעה פרטית ונדבר טלפונית שיהיה נוח ...

למעלה