חייב עזרה בקשר ל-SQL

XStyle

New member
צריך עזרה במשפטי: If

איך אני עושה משפט If פשוט בלי מסד נתונים אלה admin.text = admin כמובן עם "" שאם אני מכניס סיסמא ושם אדמין טוב אז זה יעשה reponse.redirect ואם לא יהיה כתוב כלום אז זה יעשה הודעה שצריך למלא את הפרטים הבאים ואם זה לא נכון אז גם תהיה הודעה :) כי אני יודע לעשות למשל דבר כזה
if admin.text = "admin" then response.redirect("Admin.aspx") else Err1.text = "The AdminID is invalid!" end if if password.text = "password" then response.redirect("Admin.aspx") else Err2.text = "The Password is invalid!" end if​
עכשיו הבעיה היא, שאם האדמין לא טוב אבל הסיסמא טובה זה יכנס עדיין לדף... מבינים? :) ואפילו אם לא כותבים כלום בסיסמא ורק באדמין אז זה יכנס... שוב מבינים? :) אם אתם מבינים תנסו לעזור לי :) תודה

XStyle

New member
חייב עזרה בקשר ל-SQL

הורדתי מערכות מוכנות מהאתר www.asp.net והבעיה היא שצריך להתקין SQL משהו ... קיצר... אי אפשר להפעיל את הקבצים האלה בלי להתקין IIS וה SQL אלה להפעיל את זה ב Web Matrix ישר בלחיצה על F5? כי זה מעצבן להתקין עכשיו את כל זה ואין לי מושג איך להתקין ומה ולמה (SQL)

gilad g

New member
../images/Emo18.gif שרשר שאלותיך

הכוונה היא ל-SQL Server. מסד נתונים שעולה הרבה (מאוד מאוד) כסף. המנוע שלו (MSDE) בא חינם עם VS.NET.

XStyle

New member
כנס -

פחחח אז זה אומר כל פעם שאני אפתח (אם אני אפתח) אפלקציה בASP.net שפועלת עם SQL אז אני אצטרך להעלות את זה כל פעם לשרת שתומך????

XStyle

New member
מה המשפט הבא אומר?

If (UserName.Text = "admin") And (UserPass.Text = "admin") Then FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(UserName.Text, true)​
ואני מתכוון מהחלק של Forms.... מה זה אומר כל דבר :) זאת אומרת מה זה FormsAu... מה זה Redirect... ומה זה אומר מה שבסוגריים... תודה :)

XStyle

New member
כנס............

אני רוצה את זה בעיברית... אם אני אכתוב את זה זה ימצא באנגלית.... ושאלתי אם אני לא טועה לפחות 3 שאלות... אשמח אם תענה עליהם....

yuval k

New member
הִכנס ../images/Emo26.gif

אם תגגל, תמצא בקלות, ולא תצטרך אותנו. כדאי לך לנסות. האנגלית היא טכנית בעיקרהּ, והיא לא מסובכת...

XStyle

New member
טוב אני אחפש! ומה עם השאלות האחרות?

???? לא שאלתי שאלה אחת...

XStyle

New member
יוו-

לא מצאתי כלום חוץ מהאתר של מיקרוסופט ולא הבנתי כמעט כלום :p אי אפשר לעזור פה?

XStyle

New member
אני יודע אנגלית אבל נוו אין לי -

כח לקרוא :) חוץ מזה לא מצאתי בדיוק מה שרציתי לכן שאלתי כאן 0_o

XStyle

New member
לא... התכוונתי ש-

אם כבר אתם יודעים את זה... בעיברית like duh אז אתם יכולים להסביר לי מבלי להסתבך ועד שאני אמצא איפה זה בכמה דקות פשוטות :)

XStyle

New member
למה המשפט הבא לא עובד לי:

Sub Reset_Click(obj as Object, e as EventArgs) TextBox1.text = "" End Sub​
ובכפתור של ה-Reset ב-OnClick עשיתי Reset_Click ומתי שאני כותב משהו בתיבת טקסט ולאחר מכן לוחץ על הכפתור הוא פשוט לא מוחק מה שבתיבה... למה? תודה

למעלה