חייב לשתף..

DrBall20

New member
חייב לשתף..

משחק חוץ נגד מיורקה.. כרגע מקום שני בטבלה אחרי נצחון בסופר קלאסיקו 2-0 על רעל בבית, ושני משחקים חסרים.. מחצית מאופסת. בדקה 46 מקבל מסי צהוב על ויכוחים עם השופט. חוצמזה כלום, . אבל במחצית השנייה כל הבלאגן התחיל. דקה 49 מסי מקבל אדום, ואני עובר ממערך של 4-4-2 יהלום, למערך של שני קשרים באמצע, וקשר AMC מתחת לשני החלוצים, אטו והנרי.. דקה 54, אטו שם גול ממתפרצת מה זו מהירה, הייתי באמצע השלוק מהנס קפה פתאום אני רואה גול.. 0-1 ישר אחרי הגול עשיתי טעות, עברתי לשחק 4-4-1 יהלום.. הכנסתי את מתיאס פרננדז הנהדר במקום הנרי.. מיורקה לא תקפה, לא יזמה, לא כלום.. אבל נחשו מה? מי לא זוכר את השער המפורסם שקיבל דודו אוואט, שהכדור עבר מתחת לרגל שלו מול בית''ר ירושלים בקריית אליעזר? אז אותו דבר, מאותו מקום, זאמברוטה.. שער עצמי בדקה 60. 1-1 החלטתי שאסור לשנות עם קבוצה כמו בארסה למערך הגנתי בחיים, וחזרתי למערך של שני MC וAMC אחד מתחת לשני חלוצים.. פרננדז ואטו.. מיורקה לחצה כמו מטורפת, דקה 76 בוז'אן המחליף (במקום אטו) מוכשל ברחבה.. יאללה רוני פינוק
בחוץ
ריבאונד
גם בחוץ!!! WTF?! ממתי הוא מחמיץ פנדלים? איזה נאחס.. כעבור 3 דקות, 79', פנדל על רונלדיניו.. הפעם, בפנים
1-2 אחרי זה כבר המשחק היה ברובו בשליטה שלי, שמסירה של עוד מחליף (ארשבין) מצאה את בוז'אן (שלא מפסיק לכבוש, רק אצלי?) שעבר את השוער ושם את השלישי.. איזה משחק

DrBall20

New member
פרט פיקנטי מעניין ששכחתי

לפני המשחק השוער משנה טים וויסה (כן זה מברמן) אמר שהוא רוצה להוכיח את עצמו ולהיות בהרכב הראשון, ובנוסף לאזהרה שקיבלתי מהעוזר מאמן היה נראה לי שכדאי שהוא ישחק מתישהו, אז נתתי לו לשחק מול סלטיק בליגת האלופות במשחק שלא קבע כלום. בטעות שכחתי אותו בהרכב.. וככה הוא גומל לי חח מרים את הרגל מעל הכדור

למעלה