חייב לשתף בשמחה.

joseywales

New member
חייב לשתף בשמחה.

לא ייאמן ועם זאת לא כל כך מפתיע, לאחר פתיחה גרועה ביותר והצהרה "this team can make the souper bowl "חוזרים ברט והחברה לראשות הבית והתמודדות לגיטימית ביותר על מקום בפלייאוף ולפחות ויילד כארד. בקיצור הדרך עוד ארוכה וצריכה לעבור דרך מס' קבוצות עם אותו רעיון בראש(ועם לא פחות לגיטימציה). ובקיצור העסק מתקתק לא רע בכלל ולאור הופעתו של דוונפורט במקום גרין לא יהיה לפילדלפיה משחק קל בכלל(לא שפעם היה). בכל אופן ,לא מורכב אבל סתאם המון המון שמחה שרציתי לחלוק עימכם !

DRfeelgoo1

New member
משתתף בשמחתך

אבל לצערי אני לא בטוח שפארב מסוגל לעשות את זה פעם נוספת, בכל פלייאוף מאז הסופרבול נראה שהוא CHOCKES IN THE MONEYTIME אני מאוד מקווה שאני טועה

joseywales

New member
chockes ?

אתה בטח צוחק עליי !? חזור אחורה למשחקי הפלייאוף מי הביא את הקבוצה להובלה? להזכירך: 4th & 26 . המשחק סגור.ולא ברט פישל. הבעיה של גרין ביי היא בהגנה מפני מהלכים גדולים ובתוך ה איזור האדום! ולא בהתקפה . ולכן היא הביאה שחקני הגנה חדשים ומוכשרים : Ahmad Carroll ,Nick Barnett, ועכשיו התמונה קצת שונה ! ושוב אחזור"הדרך עוד ארוכה ונשארו מס' משחקים קשים"(עד לסופרבול). נחמד לקבל תגובות,כל שיהיו,אנא המשיכו.

DRfeelgoo1

New member
לצערי אני מסכים איתך רק חלקית

אני בטוח שעצמון יצטרף אליי כאשר ראינו בצוותא כמה מתצוגות נפל של פארב הקדוש בפליאוף ואף הזלנו דמעה בצוותא באינטרספשיינז, שלא תבין לא נכון אני מעריץ ענק של ברט למרות שאני אוהד ריידרז מושבע אבל בשנים האחרונות לא שבעתי נחת מביצועי האליל בשלבים המכריעים

LuCkY SoB

New member
גם אני משתתף בשמחתך

היות וגם אני ראש גבינה. שבוע הבא בפילי המפגש בין שתי הקבוצות ב-NFC (הפאלקונס של ויק רק נהנים מלוח משחקים קל). למרות 6 ניצחונות רצופים יהיה קשה מאוד נגדם. הכל תלוי בהגנת המסירה שלנו. אם שארפר יחזור, יחד עם אל האריס נקווה שיצליחו לעצור את TO. בהתקפה אני סומך על פארב וחוליית התופסים (דרייבר, ווקר, פרגוסון, צ'אטמן) שיעשו את ה-30 נקודות למשחק שהם רגילים. איזה משחק זה הולך להיות. מישהו יודע אם יש שידור?

למעלה