חייב לראות את נינט

sbsp66

New member
חייב לראות את נינט

אתמול כשחלפתי ברחוב זה מה שראיתי ... נינט פורסמה ע"י מודעה באוטובוס של msn היה כתוב msn בידור must see ninet בראשי תיבות כאילו. הנה תראו בעצמכם ותבינו ודרך אגב אני בת לא בן אז אצלי זה אני חייבת לראות את נינט ב-msn בידור

sbsp66

New member
???

רגע יש פה בפורום את התמונה הזאת כבר ראיתם אותה בעבר או שאני הראשונה שהודעתי לכם עליה ? נינט התראיינה איפה ומתי ? זה הופיע רק אתמול על גבי האוטובוס ... והנה גם קישור לכל מקרה מהאתר שבו מצאתי את התמונה http://www.flickr.com/photos/liormania/634678132/

l a h a v100

New member
שמו בפורום הרשמי לא מזמן

תודה
מפרסמים שם כל מיני דברים...

sbsp66

New member
באמת?!אז לא חידשתי משהו ?

מגניב... אהבתי את ה-msn must see ninet זה היה מגניב אז שמתי את זה לכאורה בתור תמונת השבוע בפורום אשמח גם להצטרף בפורום כי אני אוהבת את נינט ואת שיריה ובכלל אותה בכללי כבר כמה שנים אפשר לומר מתקופת השיר שלנו משנת 2003 בערך אז אני חדשה פה בפורום אני מצטרפת מהיום .

sbsp66

New member
../images/Emo24.gif

נו די אתם לא צריכים...תודה חבריה שאתם מקבלים אותי בחום ואהבה אני מאוד שמחה להצטרף לפורום של נינה אתם ממש חמודים =)

sbsp66

New member
אניה =)

דרך אגב גם אני מתה על אניה בוקשטיין מאז ומתמיד גם בניתי דף באתר שלי עלייה להראות את הערצתי לאניוש =) אני גם אוהבת את האופן המקצועי של המשחק שלה היא משחקת בצורה מרשימה ביותר !!! כבר הלכת ל"הסודות" או ראית "הבורר" של הוט או מסכים שיהיה ביס ?

sbsp66

New member
mary jane ?!

נכנסתי למייספייס של נינט וראיתי שיש לה שיר שהיא שרה באנגלית העונה לשם mary jane מתי היא זכתה לשיר אותו ואיך בדיוק היא קשורה לשיר הזה? אף פעם לא נתקלתי בשיר הזה פעם ראשונה שאני ראוה ושומעת ומאזינה לשיר זה . באיזו מסגרת היא שרה אותו והאם ידוע לכם קצת מעבר למידע הדל מאוד שאני יודעת על השיר הזה ?

l a h a v100

New member
היא הקליטה את השיר במיוחד למי ספייס שלה

לפני בערך שנה... תקנו אותי אם אני טועה

למעלה