חייב לציין למרות....

ערפד1

New member
ערפדי? יש לי שם

חאלימה היא ארורה? ארורה חדשה אם כבר..........(למרות שלפי מה שיוצא מהספרים היו הרבה יותר מ13 ארורים למען האמת יש בסביבות ה24 ארורים בערך לפי הסופר אבל רק 13 היו הכי חזקים בתקופה של פעם שלהם) אבל היא לא נחשבת כתור ארורה אמיתית עדיין והיא רק גורמת לכאב ראש חזק לאגווין ולא מכשפת אותה ממש למרות שהיא משתמשת בסאידין בכלל! שינו לה את המראה סך הכל! אבל זה זכר

Palass

New member
מהו שמך, אם מותר לדעת?

לא. הוא הסביר לך שחאלימה היא משהו כמו... גלגול של בלטאמל.. וכאן באה השאלה- מה זה ארנג´ר?

ערפד1

New member
יש לזה גם הסבר

ארנג´ר הוא כמו אחד הארורים ונשאר הרבה מאוד זמן בעולם אבל מאחורי הכל הוא לא ארור! 13 הארורים היו 13 האסס סדאי הכי חזקים באותה תקופה אבל היו הרבה יותר אסס סדאי רשעים באותה תקופה זאת הסיבה שלא הכירו אותו כי הוא לא ממש היה הכי חזק אבל הוא עלה למעלה כל כך הרבה זמן אחרי........ חאלימה היא אחד הארורים אור בעצם זכר ששינו לו את הגוף לגוף אישה וזהו זה פשוט מאוד יש לה כוח אבל הוא נשלט מלמעלה אבל מה שכן מעניין מה קורה אם לנפיר? היא איתה מאוד מעניינת בספרים

מ.ש.ט

New member
לא אני מותק.....

כאילו.... רומח הדרקון זו סדרה פשוט שולתת!!1 וגם הארי פוטר זה כל כך שולת!!1 לא הספר! הפורום! להיות סנובית זה כל כך שולת!!1 כאילו דההה! וגם צפונית זה שולת!!1 וחצי מהפורום יודע ששולת!!1 זה כזו לא שגיאת חטיב כאילו דההה! *משייפת צפורניים* *שמה לק* *צפונית* *סנובית*

Time & Death

New member
נינאב היא זאת שגורמת לך להמשיך???

כי אני ממש לא אוהבת אותה, היא דיי עלתה לי על העצבים עם האובססיה המגוכחת שלה ללאן (חוץ מבקטע ההוא של-"יש דרך לוודא שהיא תדע שזאת אני?"). בכל מקרה הדמות שאני מוצאת מעניינת היא מאט, זה נחמד הקטע עם השפה העתיקה והזיכרונות של האנשים האחרים... ואת יודעת, לדלג על קטעים בספר זה לא אחד הדברים הכי חכמים לעשות, עשיתי את זה בכמה וכמה ספרים וזה דיי דופק אותך מבחינת העלילה.

DDN

New member
כן! כן! כן!

הבלגריאד והמשכיו בהחלט בהחלט יותר טובים מרומח הדרקון. אדינגס שולטים!

La Gamba

New member
מה פתאום!

אני אוהב את הספרים של הסדרה הזו, אבל אין הם יכולים להשתות לעולם לרומח הדרקון או לשאר הספרים של מרגרט וויס וטרייסי היקמן!!! ואיזה סיום סופי מעצבן, החיים שלהם בטח משעממים מוות עכשיו, לחיות לנצח בלי מטרה בחיים. שאלה אחת: בלגראת חי איזה 7000 שנה, והעולם בקושי השתנה!! איך? (כלומר אנחנו היינו יותר או באותה רמה פריטמיטבים כמו עולמו הקדום של בלגראת).

Palass

New member
בלגארת חי

700 שנה והעולם השתנה מקצה לקצה. העולם הספיק להשבר בזמן הזה.

La Gamba

New member
בלגראת חי 7000 שנה, לא 700

ואולי העולם השתנה מקצה לקצה, אבל בעולמינו תוך 7000 שנה לא היינו נתקעים במצב הזה, ע"פ ההיסטוריה, לפני 7000 שנה היינו בערך באותה רמה שהעולם של בלגראת היה כאשר הוא נולד.

H M G

New member
תגובה! תגובה!../images/Emo124.gif

אני מסכים אתך ש הבלגריאד המלוריאן בלגראת ופולגארה יכולים להחשב ליותר טובים מרומח הדרקון (למרות שלדעתי מאוד קשה להשוות בין כאלה דברים שונים), אבל איך אתה יכול לומר שכישור הזמן עדיף על רומח הדרקון? אני ניסיתי להתחיל את זה [אני לא נרתע מספרים ארוכים] אבל נשרתי באמצע הספר השני. גם הרבה אחרים שאני מכיר חושבים שזה משעמם, או שזה מתחיל להיות מעניין בספר העשירי. יכול להיות מאוד שבסביבה שלך כישור הזמן מאוד פופולרי, אבל באופן אובייקטיבי, הרבה יותר אנשים בעולם קוראים את רומח הדרקון! סוף נאום.

Ophel McNeil

New member
רייטינג,

אף פעם אף פעם אף פעם, לעולם לעולם לעולם, לא היה ולא יהיה מדד לאיכות.

H M G

New member
אוקיי ... אבל

הרבה פעמים יהיה מדד למידת אהבת הקהל של יצירה כלשהי, למידת השיעמום שהיא מעוררת, וכו´. ולפי דעתי - בגלל שאחת ממטרותיו של ספר היא לשבות את הקורא, הרי שרייטינג הוא מדד לא רע להצלחת הספר (כמעט כמו איכות). תגובות?

tukh

New member
כן, יש תגובות

לפי המכירות של הספרים האלה בשאר העולם, זה ספר די מאוד מצליח. יותר מדי מצליח...מה שאומר שהוא די אהוב על הקהל. ___________________________________________________________ זה אתר שהבטחתי לך כבר די הרבה זמן...

Just shoot me

New member
נכון!נכון!

בדיוק! הוצאת לי את המילים מהלוע! הלגריאד המלוריאן והנ"ל פשוט דורכים(ואם נשתמש בלשון יותר ציורית אז-מוחצים, ורומסים למוות.) על רומח הדרקון. כי הבעיה היא שברומח הדרקון הם פשוט לו הכניסו עומק בדמויות, ולכן יוצא שגם המרכזיות הן שטחיות ורדודות. חוץ מגדילן שהוא דמות שיש לה בסיס טוב להצלחה בכל מקרה.(רקע ומאפיינים טובים)

Just shoot me

New member
נכון!נכון!

בדיוק! הוצאת לי את המילים מהלוע! הבלגריאד המלוריאן והנ"ל פשוט דורכים(ואם נשתמש בלשון יותר ציורית אז-מוחצים, ורומסים למוות.) על רומח הדרקון. כי הבעיה היא שברומח הדרקון הם פשוט לו הכניסו עומק בדמויות, ולכן יוצא שגם המרכזיות הן שטחיות ורדודות. חוץ מגדילן שהוא דמות שיש לה בסיס טוב להצלחה בכל מקרה.(רקע ומאפיינים טובים)

למעלה