חייב לפרוק

nadav1232

New member
חייב לפרוק

היי, הכרתי איזשהו בחור אתמול, דרך חבר של ידידה שלי.
הוא ביסקסואל אבל נמשך יותר לגברים ממה שהבנתי.
דיברנו קצת בפייסבוק, הוא זה ששלח הודעה קודם.. הוא גר ממש כמה דקות לידי וקפצתי אליו לבד. האמת שהוא חתיך בעיניי, הוא היה די מסטול באווירת הודו שכזאת אבל לא יודע.. הרגשתי אליו משהו. היה נחמד לדבר איתו, אחרי כמה זמן חבר טוב שלו הגיע, הייתי בטוח שנהיה לבד אבל אז הגיעו עוד כמה חברים ופחות התחברתי לאווירה המסטולית. בהתחלה דווקא היינו קרובים עם נגיעות, וכשכולם הגיעו הרגשתי ריחוק מצידו. היום שלחתי לו הודעה בפייסבוק, שאלתי אותו איך הוא מאתמול. הוא לא ענה לי. הוא התעלם מההודעה... זה אחד הדברים שאני שונא שעושים לי.
זה גרם לי להרגיש רע ובכיתי. אני עדיין מרגיש רע. בחיים לא הייתי מסוגל להתעלם ממישהו ועוד להראות לו את זה, כנראה שיש אנשים שאפילו לא אכפת להם..

ItsikH

Member
תחשוב שאולי לא נעים לו להודות שזה לא הדדי ונכון שהיית מעדיף שיאמר זאת באופן ישיר, אבל לא כל אחד יכול. זה ממש לא מחייב שלא אכפת לו, אלי ברגע זה ממש הוא מתכווץ באי נעימות אצלו בבית ומעדיף לא לחשוב על זה.

כך או כך, נשמע שלא התאים, לכן פחות חשוב איך בדיוק זה קרה, העיקר שגילית את זה מוקדם ככל האפשר.

אני לא מבין, ממש לא

כולה כמה נגיעות, ברור היה די מהר לו, כנראה שלך לא, שזה לא ילך בין שניכם. [ אם לא הבנת, הוזמנת לפני בוא החברים, כדי שאם יקרה משהו הוא יגמר לפני שהם יבואו ואם לא יקרה שיצילו אתו מהמבוכה שאחרי ]
ואתה בכית? בכית על מה?
מתנצל על "הבוטות" שלי, אבל אולי הגיע הזמן להכיר את כללי המשחק ההומואיים טוב יותר.

ספר יקר

New member
מבין אותך לגמרי

בערב השני של ראש השנה היה לי דייט עם מישהו ממש חתיך וחמוד (בארון) על ספסל גינה באמצע הלילה. לשנינו יש הרבה מן המשותף בתחומים שונים והייתה שיחה די קולחת ואפילו הרגשתי שהוא מכוון למגע (נשיקה. ולא "זרמתי" כי הייתי בלי מסטיק חח וגם כי לא רציתי בדייט הראשון וכי לא הייתי בטוח ב-100% שהוא חותר לשם).

כשהגעתי הבייתה שלחתי לו הודעה מחמיאה קלות וכן הזמנה לדייט נוסף. והוא לא ענה. ממש התייסרתי ביני לבין עצמי.
למחרת בערב שאלתי אותו מה המשמעות של חוסר התגובה שלו-האם הוא לא מעוניין? והוא ענה מיד שהוא מצטער ושזה "זה לא זה"

(דרך אגב, הסירוב המפורש שלו ממש לא עזר להפיג את התחושה הרעה... היא עברה עם הימים ובעיקר בעקבות פנייה של אחד מ הTOP 50 באטרף ..חח כמה שטחי מצידי, אני יודע. ד"א - אני תוהה האם הוא הגיע לדירוג הזה פשוט בגלל שהוא מחובר מלא+מגדיר עצמו כ"מתחת לממוצע" למרות שהוא לפחות נאה ואז אנשים מרגישים צורך לפרגן לו).

בכ"מ - אני מאמין שהזמן יעשה את שלו. צא לבלות, לשתות, להכיר בחורים אחרים. יהיה כיף. אל תתן למישהו שהוא קצת רע/חסר מודעות לפגוע בך.

ספר יקר

New member
בכיף, שמח לשמוע

למעלה