חייב לפרוק משהו...

האח85

New member
חייב לפרוק משהו...

הבחור הזה שחזר מאי הגלות עם נסרין ממש אבל ממש מעפן!!! כאילו, אנשים הולכים ל"הישרדות" בלי לעשות שיעורי בית???? מה זה הקטע הזה שהוא סיפר לכל האי שלו שיש באי פסל חסינות?!?!?!?!?!?!? הוא כזה מעצבן!! עכשיו הוא הרס הכל, אם הוא לא היה מגלה, והיה ממציא להם סיפור, הם היו ממשיכים לשלוח אותו לשם, ואז הוא היה מקבל מספיק רמזים בשביל למצוא את הפסל לבד... מסתבר שלפעמים עדיף שההפקה תתערב, אם השחקנים כאלה מעפנים...

BeN ShaDe

New member
הוא בהחלט עשה טעות.

חשבתי שגם נסרין עשתה טעות ששיקרה לשבט שלה - אבל בסוף הם לא ידעו אם דבריה נכונים או לא. הייתי בטוח שגיא זוארץ יגיד לשבט שהיא שיקרה להם , אבל הוא משום מה (וזה הפתיע אותי מאוד) לא אמר כלום.

dor342

New member
הוא לא סיפר הכל

קשה לשקר לחברים שאתה ישן ואוכל איתם כל יום בסה"כ בחור די נחמד לא נגרם נזק כזה גדול

MEYTAL 14

New member
אגב, שמתם לב שיש לו קול של חייזר?!

למרות שאני נורא מחבבת אותו. ובקשר למה שאמרת: אכן מעשה לא חכם, אבל אולי הוא פשוט לא הצליח להבין את המשפט שנתנו לו והוא היה צרי להעזר בחברים שלו כדי שיעזרו לו להבין איפה הפסל נמצא, כי מה שווה אם הוא לא יודע?!

AmitNHB

New member
האמת היא שגם אני לפעמים תוהה איך זה שאנשים

מגיעים לשם ללא שמץ של מושג לגבי התכנית או אפילו קצת, אבל רק קצת היגיון בריא. בסה"ך ראיתי חצי עונה של הגרסה האמריקאית (פייבוריטים מול מעריצים), ואני חושב שזה מספיק בשביל להבין שהדבר הנכון לעשות היה לחזור לשבט ולספר שהפסדת במשימה, ומבחינת נסרין, טוב שהיא לא הגזימה קצת... כן, זכיתי ב 12 משימות ואז בחסינות שאסור להבציע נגדי, חסינות שאסור להדיח אותי, חסינות שאסור לרדת עליי וחסינות מיתושים... טוב נו, בעצם שיקרתי

שיריק2

New member
ובאותו עניין של פסל החסינות

עכשיו שנסרין יודעת שקיים פסל חסינות באי - רק היא לא יודעת היכן הוא מוסתר- לא הגיוני שתתחיל לחפש אותו ויהי מה?

להיפך!!!

על מה אתה מדבר בכלל? דווקא הוא עשה בשכל. אתה לא יכול לצאת שקרן ישר על ההתחלה. מאיפה לו לדעת מה הולך לקרות בהמשך.. הוא יצא בן אדם אמין! עכשיו אחרי שהחדיר את הרושם הראשוני והחברותי, הוא יכול להתחיל לשחק משחקים.. מים שקטים חודרים עמוק. מה גם אם שמת לב הוא די בולט שם בכל במשימות ובכלל. אני דווקא מהמרת עליו והוא הפייבוריט שלי.

למעלה