חייב לפרגן.

חייב לפרגן.

תשמעו, אתם לא מבינים אייזה שוקולד אכלתי היום, פרלינים יותר נכון. הייתי עם חבר באבן גבירול וקלטתי חנות פשוט מדהימה ביופיה, שיקי ברמות קשות, כולה לבנה ופרלינים שכל אחד מהם יותר יהלום מהשני. אמרתי לחבר שלי, שגם הוא חובב שוקולד לא קטן, בוא נקנה, ננסה, מה כבר יכול להיות. המוכר היה בחור אדיב מאוד, הסביר לנו יפה מאוד כל פרלין ופרלין, יצאנו עם שלל רב ופשוט מדהים, לא, אתם לא מבינים כמה שזה היה טעים, יותר טעים מכל דבר אחר שאכלנו בחיינו. למקום קראו טרינידד, ברחוב אבן גבירול. אני בדרך כלל לא רץ ומפרגן לכל אחד באינטרנט אבל מי שאחראי למקום המדהים הזה ולשוקולדים האלו מגיע לו פירגון ובענק. פשוט 10. אז חברים שלי, תנו כבוד ולכו לראות איזה דברים יפים יש במדינה הקטנה הזאת שלנו.

יחצנות?

זה מריח כך...במיוחד מאנשים שמעולם לא נראו בפורום ופתאום הם חייבים לחלוק חוויות... טרינידד- בהצלחה! קיבלתם שרשור מזלטובים , מאוד קל לזהות ניסוחים יחצניים...אבל זה עושה שרות לא טוב בתחושה שאנו מקבלים כאן. אגב- טרנידד זה שם חדש לשוקוטופ?

אוי,,,,,,,,,,, למה???????????????????????????

למה להגיע לכאילו רמות????????????????.תשמעי מאיה אני לא מיחצן אפחד. ואם תעשי חיפוש בתפוז תראי שאני משתתף פעיל גם בפןרומים אחריםאני מקווה שלא חסמתי את האפשרות הזאת). למה לא לפרגן לאנשים, נראה לי שבפורומים תמיד יש אנשים צרי עיינים שקשה להם עם הפרגון. כן אכלתי שוקולד טוב במקום מאוד יפה נהנתי מכל רגע וזה נראה לי המקום האידאלי לכתוב בו. אז למה 6את קופצת ישר? בגלל שאת מהתחום לא נאה לך לפרגן? בחייך זה ממש לא יפה. תאמיני לי שאין לי שום אחוזים מהם. להייפך, חברה שלי כ"כ נהנת מהשוקולד שמחר אני קופץ לקנות לה עוד. תפרגנו אנשים לא יפה להיות כ"כ צרים.

באמת יופי של חנות ויופי של שוקולד !

היום ולנצח - אני איתך בכל מילה. חנות מדהימה עם שוקולדים איכותיים וט-ע-י-מ-י-ם. שווה כל ביס
טרינידד - בהצלחה

passioneta

New member
למיה אין בעיה לפרגן

אני גם חושבת שההודעה שלך היא יחצנות.

Ambrosius

New member
מיה תמיד מפרגנת

ואנחנו נחספנו ליחצנות בעבר לכן התגובות!

גולש שנכנס באופן חד פעמי או אקראי לפורום

וממליץ על מוצר, על פי תפיסת הפורומים רבתי, זה פרסום ויחצנות. אלו כללי המשחק. לא קשור לפירגון

אז כל גולש שנכנס לפה בפעם הראשונה

אתם קוטלים ככה???????????????????? אני גולש גם בפורומים אחרים אבל אם אנירוצהב לפרגן למשהו אז אני נכנס לפורום שלא. ולמה לא???????????? זה מאוד לו יפה מה שאתם עושים פה בפורום ואני מקוה שהמנהל של הפורום גם יגיב. כמו שכתבתי אתמול תפסיקו עים צרות העיינים שלכם.ואני מאחל לכם חיים טובים ומתוקים.

מני.ת

New member
בטח שאגיב ../images/Emo196.gif

למרות שרציתי להתאפק מלהגיב. קיווית שאגיב וזה סיכון מסויים מאחר ולא ידעת מה תהיה דעתי ואת דעתי לא תאהב. אני מסכים עם האחרים. כל הסימנים מראים יחצנות שלמעשה מסיגה את התוצאה ההפוכה. האנשים לא טפשים ורואים את זה לפי התגובות החד משמעיות מצידם. זה לא רעיון מוצלח לזלזל באינטליגנציה של האחרים.

1954טל

New member
כל מי שמשתתף פה בפורום עוסק ביחצנות!

חלק מהיחצנות נעשית בגלוי וחלקה בסמוי, אז למה בכל פעם ששוקולטייר שלא שייך "לחבורה"שלכם זוכה במחמאה כולם נזעקים במקהלה "י ח צ נ ו ת ", להזכירכם, פורום שוקולד ופורומים בכלל אינו האתר הפרטי של מישהו מהמשתתפים בו, וכפי שאתם מיחצנים את עצמכם חיסחו מהשאר את הצדקנות,ואני נמצאת פה כדי להשמר מרכילות מזיקה אשר יצאה מפורום זה והגיעה אף לגוגל,

המפיסטה

New member
יש הבדל גדול

ראשית לא כל משתתפי הפורום הזה בעלי צורך ליחצון עצמי, להיפך לרוב המוחלט אין בכלל צורך כזה. ושנית , גם חברי הפורום הזה שכן "מפרסמים" את עצמם , הרי שזה בא תוך שיתוף הקהילה בידע שרכשו, ומענה על שאלות הקהל. בתור אחד שקורא בפורום הזה לעיתים , אני לא חושב שזה נורא שמישהו מחלק את הידע שלו עם הציבור , ועל הדרך קצת מפרסם את עצמו. מה שכן בעיתי בעיני הוא יחצון חסר תרומה לקהילה. וזה ההבדל.

passioneta

New member
סליחה?! איזו חבורה בדיוק?

אולי את יכולה לתת דוגמא למחמאות מהסוג שמופיע למעלה שנתנו למישהו שכותב פה בצורה כל כך בוטה? אם מישהו טורח ועונה על שאלות של אנשים בפורום, אז מכירים אותו, ואם עיסוקו בתחום אז יתכן ויש לו גם רווח מכך. אני לא ראיתי יחצון של המשתתפים פה, ובטח לא כזה שמנסה להתחפש למשהו אחר.

1954טל

New member
אלו מאיתנו שהשוקולד הוא פרנסתם

בפורום הז יש מין הסכמה שבשתיקה לפרסם אתרים עסקיים דרך לינקים מהפורום,האם זו לא יחצנות ? אורח מזדמן אשר נכנס לפורום כדי לספר על חוויה שוקולדית נכנס באופן טבעי לאתר שוקולד,מה לא בסדר פה? למה להתנפל?כולם פה עסוקים בלהחמיא זה לזה ,האם כל עולם השוקולד מתחיל ונגמר פה ?יפה שחולקים פה ידע וניסיון אבל תפוז אינו אתר פרטי של מי מאיתנו,אם תבינו את הדברים כפי שנכתבו לא תמצאו בהם ולו נימה של בוטות ,שבוע טוב, בוקר טוב ועבודה נעימה

CHOCOLA

New member
האמא של היחצנות, אבל חברי הפורום מפרגנים

וכולם אחלו בהצלחה לשוקוטופ...

למעלה