חייב לספר לכם

king211

New member
חייב לספר לכם

אתמול אני חוזר מנהריה. ככה בכביש נהריה עכו אני מדבר על שעה 2 בלילה אני רואה בחורה עוצרת טרמפים אני כתור בן אדם שעוצר גם המון טרמפים עוצר לקולגות שלי זה הסכם סמוי כזה ועוד בחורה ב2 בלילה לא נעים לא לעצור קיצר אני עוצר אומר לה אני מגיע לעכו היא אומרת לי 100 שקל אני כולי הפוך מת אחרי כמה בירות אומר לה לא חינם אני יקח אותך לעכו היא אומרת לי טוב נו בשבילך 70 שקל אני אומר לה לא בחינם היא אומרת לי 50 שקל ואזזזזזזז נפל לי האסימון שהבחורה שלידי היא.... אמרתי לה לאאא אני ממש לא מחפש את זה אני רק לוקח אותך טרמפ לעכו עלתה איתי דברנו כל הדרך שהגענו לעכו אמרה לי בגלל שהייתי חמוד היא תעשה לי טובה בחינם דחיתי את ההצעה בנימוס היא אמרה לי היו הרבה אנשים שהיו קופצים על זה מה אומרים הפסדתי זיון או יצאתי גבר?? (כוסון אני מוכן לשים 100 שקל שהיית מזיין אותה)

שמע נראה לי שהעלבת אותה! ../images/Emo6.gif

חשבה לעצמה אח"כ: "מה, אפילו בחינם לא רוצים לזיין אותי?"...

Anywere is

New member
1.94..והפרצוף שלך עף לירח..אז מילה

אחת מיותרת לקינג והפרצוף שלך ידווח לנו אם באמת חם על הירח.

לזה אני כאילו יכול להגיב?

כי על הירח מאוד קר... 1.94 כאילו מידת הנעליים שלך גדולה משלי?? "כוסון שמתחבט עם עצמו והחליט שעדיף כאפה ולא בעיטה מbig foot"

זהו ! אני בור! לא הכרתי שיר של ברי

איזה חיים דפוקים יש לי בא לי לבכות big foot מה עדיף לבכות "בכי דמעות" או "בכי צרחות"? אני בטוח שיש לך ניסיון ועוד מאתמול... נ.ב "לנגב לך את הדמעות" ?

Anywere is

New member
שבא* יעני מגיע..קאפיש יא חביבתי?

אסור לצפות ב-``דוגמניות``.

Single Malt

New member
איזהו גיבור הכובש את יצרו?

עזוב שטויות, למי אכפת מה חושבים אנשים אחרים? אם עשית מה שחשבת לנכון ומה שהיה לך טוב באותו רגע יצאת הכי טוב שאפשר...

למעלה