חייב להתוודות

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
חייב להתוודות

רגשי האשם מכים בי ללא הרף ופשוט איני יכול לשאת זאת יותר, חייב להתוודות. אז ככה, עבדתי עליכם, בערך 3 וחצי שבועות קראתי ואפילו כתבתי ברוב חוצפתי כאן בפורום כאשר בכלל לא הייתי בגיל החוקי, אבל אתמול זה סוף סוף קרה. החבר´ה אפילו עשו לי מסיבת הפתעה במעמקי ים סוף כולל זר (רק עוגה עם נרות חסרה) כך שיש לי הוכחה מתועדת. אז מקווה שתסלחו לי על ההונאה ולהתראות ביום ה´.

magy

New member
אוייייייייי ממוש............../images/Emo65.gif|

שכחתי שיש לך יומולדת.......... אויייייייייייייייי חשבתי ששכחנו אותנו.... שהחלטת להשאר באילת...... המסר שמהבהב ממך???????? מזל טוב.........ילד.........שיהיה לך רק טוב..... למה לא הזמנת את כולנו?????? ינעל דינק........!!!!!!

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אכן כי כן

אני עדיין בעיה"ק אילת (כותב ממחשב של חבר). עולה מחר צפונה ע"מ להגיע בזמן למפגש המאה.

magy

New member
תעשו חיים

תביא איתך חוויות וסיפורים......... המקלדת הווירטואלית בערבית לא רוצה לעלות משום מה. רציתי לכתוב לך משהו ....... לא עולה........נתת לי מתנה רק לשבוע????

Sודית

New member
אז מזל טוב לך.....יא שייך....

אתה מביא עוגה למפגש???? אני אביא ת´נרות....חחחחחחחח

B T1

New member
יא שייח-מזל טוב!

ב-30 מטרים הראשונים יכולתי להצטרף אליך.

B T1

New member
יא שייח! ניחשתי מראש-

שאתה צעיר מדי לפורום הזה. הכיצד? בכרטיס שלך, בתחביבים כתוב 3פעמים רצוף- סקס סקס סקס. נו באמת. לכל גבר אחר ב-50+ כתוב מכסימום פעמיים. הבנתה זה ברוך?

magy

New member
מר סלימאן......היא עלתה בסוף

העקשנית הזותי...... أنأ بحبال يا ثح

t a m n u n a

New member
מזל טוב גם זייפן גילים../images/Emo110.gif

מה עוד אתה מזייף יה סלימאן?????????????? מלאן תלאפים מזל טוב. באשר להונאה לך אין בעיות אבל לי בתור הפרקליטה שלך כבר הוגשו כמה תביעות בגין הנ"ל. אז נראה לך את הלבן שבעיניים ביום חמישי? אה?

maxima

New member
מזל טוב שיח............./images/Emo140.gif

ליום הולדתך.....עד מאה כעשרים עם שפע בריאות אושר ואהבה

שילה1

New member
מזל"ט יא שייך...../images/Emo24.gif

ידעתי שמזייף...וגם בדקתי..עכשיו נשאר לברר..למה? האם גם אתה שייך לטרנד החדש?? מכל מקום..ברור שתבדק ביתר תשומת לב..ראה הוזהרת!!

למעלה