חייב להפסיק את זה..

חייב להפסיק את זה..

נמחקה לי ההודעה מיקודם...מצטערת.. רק רציתי להגיד שבת דודה לפני תקופה קצרה לקחה סמים והיא הפכה להיות אנורקסית ועכשיו יש לה מלא בעיות גופניות. היא יצאה מזה פחות או יותר. אחרי שהיא ברחה מהבית תקופה ארוכה... וצריך להפסיק את זה!

merde

New member
מה שרשמת פה הם סדרת בעיות

לא בעיה שקשורה בסמים, לפי דעתי זה פשוט קריאה לעזרה. היא לקחה סמים בצורה פתוחה מסתבר כי ידעתם על זה, אנורקסית, בורחת מהבית, מי יודע מה עוד. כל אלא הם סימפטומים ולא הגורם.

קשור..

ברור שזה קשור בסמים כי זה פגע לה במערכות בגוף והיא הפכה להיות אנורקסית. ואיך שהיא הגיעה לסמים הכוונה בעיה נפשית או משהו זה כבר עניין אחר.. כי מה שרציתי להגיד בעצם זה מה קרה לה בעקבות הסמים..

merde

New member
אתה מוכן אולי לפרט קצת?

באילו סמים היא השתמשה וכו?

merde

New member
אוקיי,

עכשיו אני רוצה לשאול למה החלטת שבגלל שהיא לקחה בחייה אקסטזי זה הוביל אותה להפרעת אכילה? והאם את בטוחה שלא היה לה הפרעת אכילה לפני זה, אומנם לא חקרתי את ההשפעות של אקסטזי מעבר לרמה בסיסית אבל לא שמעתי ששימוש באקטזי מדכא תאבון, וגם אם כן, מתישהו ההשפעה עוברת. אני לא מנסה להגן על הסמים אני פשוט אומר שאת הבעיות של בת דודה שלך אל תפני עליהם אצבע אלא עם בעיות שלה שאלו היו פשוט קריאה לעזרה.

אומנם לא קראת זה לא אומר שזה לא נכו

אתה לא מבין מה שאני מנסה להגיד... וכן הרופאים אמרו שזה היה אחד הבעיות שהסמים הביאו.. אתה רוצה להתווכח על זה?

merde

New member
האמת אני יכול, אבל נוותר על כך

נסכים שאנחנו לא רואים עין בעין בנושא ולפי דעתך זה הסמים ולפי דעתי גם איתם וגם לא איתם היא הייתה מגיעה למצב גרוע לא פחות.

בוא אני רק יזכיר לך משהו..

אני רק מזכירה לך שהיא בת דודה שלי היא ממש קרובה אליי ואני מכירה אותה טובה מכולם... אם זה לא הסמים זה לא היה בא לה ככה היא ילדה שבאה מבית טוב פחות התידדה עם האנשים הלא טובים וניגררה... אתה מנסה למצוא את הרע שברע..

merde

New member
אני לא מנסה למצוא את הרע שברע

אני פשוט לא מבין מה הקשר בין הסמים לבעיית האכילה שלה או לבין זה שהיא באה מבאים טוב, אנרוקסיה לא יכולה להתקיים בבית טוב?

למעלה