חייב להגיד לכם

n i v1

New member
חייב להגיד לכם

היום אני עושה חרם על הסלולרי, וזה ממש מגניב וכיף. להיות לא מחובר. לא להתקשר מהסל ושלא יכולים להשג אותי. אני מקווה שהרבה עושים את זה. מי שרוצה לשלוח לי סמס יכול להשיג אותי גם דרך האיציק שלי, ואני מרבה להשתמש בדואל אז הכל עובד מה איתכם?
 

n i v1

New member
אנטרפרייז ישראל עודכן

כדאי לכם להיכנס. 1-כתבה מטיים מגאזין 2-תציצו בביקורות ובתקצירים- יש שם חדשים
 

Mnementh

New member
תפסיקו עם השטויות האלה

הם גם צריכים להתפרנס. כולם תפתחו את הפלאפונים ותדברו חופשי.
 

n i v1

New member
אני רק עכשיו פתחתי אותו

כמעט יום שלם בלי סלולרי. נכון שכיף לדבר אבל נהיה ממש יקר לדבר. ממש יקר. אתם יודעים למה החרם? משרד התקשורת החליט להוריד את המחיר של שיחה מרשת לרשת מ- 55 אג´ ל45 אג´ כדי לעזור לצרכנים. בתמורה, העלו החברות הסלולריות את עלויות זמן האויר לדקה. ממש פשע, צריך להרוויח - נכון. אבל לחברות הסלולריות אין בעיות כלכליות. הפיגועים מפרנסים אותם טוב מאד. וגם לפני הפיגועים לא היו להן בעיות. החברות הסלולריות הן מהמרוויחות ביותר.
 

Mnementh

New member
לא יודע על איזה עולם אתה מדבר

אבל חברות התקשורת הסלולריות לא מציגות רווחים כבר המון זמן (סלקום לזמנים קצרים כן אבל גם זה בקושי). וזאת לא בעיה בישראל, זו בעיה בכל העולם. חברות תקשורת מתקשות מאוד להציג רווחים, ישנה נפילה אדירה של השוק. אנשים מפסידים מילונים, המניות בבורסות קורסות. זה מצב רע מאוד והשוק נמצא במצב על הפנים - פיטורים, חוסר יכולת להתרחב... אני מאוד רוצה שהמצב הזה ייפסק בשנה שנתיים הקרובות והחרם הזה לא במקום.
 
למעלה