חייב להגיד את זה...

sinergia78

New member
חייב להגיד את זה...

שחלק מהאנשים פה בפורום פשוט אנשים משועממים, שמשום מה, מסיבה לא ברורה בכלל, מררגישים עצמם מבינים גדולים ורושמים תגובות גם ציניות וגם עם סוג של התנשאות. כאילו באמת, מה הקטע שלכם? מי אתם חושבים שאתם שתרדו על אנשים שושאלים שאלות כי באמת אין להם ידע גדול כמו שלכם.... פשוט מגעיל לראות את ההתייחסות שלכם ....אבל אתם יודעים מה...תמשיכו ככה....תגידו רחוק זה מה שבטוח..... בהצלחה בהמשך הדרך ותודה רבה לאנשים בפורום שכן עזרו ותרמו מהידע שלהם לטובת אנשים שחדשים בנושא....כמוני....באמת מעריך את זה...

Emc2

New member
יקירי

ברוך הבא לאינטרנט, מקום בו כל פושטק יכול לכתוב את דעתו מבלי לפחד מתוצאות כלשהן כי א) רוב הפעמים אין לך מושג מי מדבר איתך ב) שכבר יש לך מושג אם מי אתה מדבר, רוב הפעמים זה מבוסס על שקרים ג) כי רק בזכות האנונימיות שהאינטרנט מספק אנשים מרשים לעצמם לומר דברים שהם לא היו אומרים בחיי ה"אמיתיים" אתה יכול בהתאם להעלב מהתגובות שלא לרוחך או להתעלם מהן ולהבליג כמו מי שעבר את גיל 13. נכנסת לפורום חברתי, שכמו רבים מהפורומים בתפוז מבוסס על הכרויות אישיות בין חברי הפורום הפעילים, עם הומור פנימי ועוד כל מיני דברי מתיקה וצחינה שכאלה. תאר לעצמך אותך נכנס למסיבה של איגוד נהגי אגד ושואל "תגידו... ראיתי את הסרט ספיד והיה שם את הקטע שהאוטובוס קופץ מעל הגשר... אתם עשיתם פעם דבר כזה עם האוטובוס אגד קו 28?" לאיזו סוג תגובות תצפה? אני מקווה שהבנת לאן אני חותר.

sinergia78

New member
תקשיב...

זה לא שאני לא יודע מה זה אינטרנט ופורומים, וגם אני נמצא בפורומוים ובקהילות אחרות, וגם לנו לותיקים בפורום שם יש כל מיני בדיחות פנימיות כאלה, אבל יש הבדל די גדול בין שני הדברים. פה סתם אנשים מתנשאים וזה כבר עבר תקטע של מצחיק וזה...עכשיו זה פשוט מעצבן... וכן הבנתי תקטע שיש פה אנשים שנמצאים כאילו "בתוך זה" בכל הקטע של לחיות וללמוד בחול וזה, ושבאים אנשים ושואלים אותם דברים די בנאליים שכבר שאלו עליהם אלפי פעמים בפורום, אז הם עונים בציניות או סתם בתגובות לא קשורות או עוזרות...וזה גם בגלל שפתחתי תנושא בקשר לקולגים רשמתי "אני יודע שבטח שאלו את זה כבר הרבה, אבל אם תוכלו לענות בכנות זה יעזור מאוד." שוב, יש הבדל בין בדיחות פנימיות של חברי הפורום הוותיקים לבין סתם התנשאויות....

kit k@t

New member
זה מעניין,

אעכשהו כל פורום שאני חברה בו מקבל הודעות כאלו של "אתם נורא לא נחמדים...!" ואני תוהה אם אני מחפשת חברה של אנשים אנטי חברותיים, או שזה סתם צירוף מקרים? ובכלל, אני אפילו לא חלק מהאנשים הלא נחמדים, לראשונה בחיי. זה קצת מוזר, אני לא בטוחה איך להגיב... בכל מקרה, גאון שכמוך שרוצה לעבור לארה"ב בשביל לחיות בסרט יקבל את אותן התגובות בכל פורום (לאוו דווקא אינטרנטי) אינטלגנטי. ואגב, בשביל ללכת למסיבות עם ביר פונג ובחורות שרוקדות חצי ערומות (לחלוטין לא בהגזמה, למען האמת הן היו יותר מחצי ערומות) ממש לא צריך ללכת לקולג', מספיק לעבוד בחנות שיש בה הרבה צעירים. קאט

ציקהלה

New member
לדעתי את דווקא בחורה נורא נחמדה.

אל תקשיבי לאלו. זה אני שמוציא שם רע.

למעלה